Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, marcinkaczmarek74 napisał:

Co powiecie na cene 190k za T5 85 utylity.Skrzynia 24x24 ,ehr,sterowanie na błotniku, automat zaczep,3 pary hydrauliki,wom 3 prędkości i wiele innych drobiazgów?

Netto czy brutto ?

Opublikowano (edytowane)

New holland t4. 55 klima pełzaki wąskie koła 12.4 11.2 uchylna przednia szyba przedni tuz ok 150 tyś netto do małej negocjacji 😂.... 

Za tyle miałem T5. 75😂

Edytowane przez dawidpl
Opublikowano

T5 75 teraz już 180 i nie ma bo ma wyjść jakas nowa z silnikiem 3.6. Sprawdź ceny kuboty fajnie cenowo wychodzą bo new sobie pofolgowal ciut z cenami

Opublikowano (edytowane)

wyceniał ktoś t7.175 z turem tuzem i womem ?

Edytowane przez Palmiszon
Opublikowano

miałem okazję przy sprzedaży rzepaku zważyć mojego NH T6 180 DC. Z TUZem,WOMem, połową zbiornika,oryginalnym ładowaczem i łyżką ważył 8200 kg. Może komuś taka informacja się przyda bo w różnych tabelkach różnie piszą. Sam się zdziwiłem, myślałem ,że będzie max 7 ton ważył.

Opublikowano

Mf z serii niżej 57** jest sporo mniejszym gabarytem od maxxuma diler mf proponował mi mf 5710 za 230 z przednim tuzem skrzynia dyna 4  i mówił mi żebym go sobie podkręcił do 120 km tylko z tej serii mf będzie miał słabszy podnośnik i ogólnie jak już wspomniałem gabarytowo dla mnie za mały na wybrane 6713 czekam już dwa tygodnie i nie wiem czy jeszcze sens czekać czy kupić case który jest dostępny od ręki 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Bartek933 napisał:

Bardzo poważny błąd lekceważenia DMC ciągnika to niestety codzienność rolników

Też potwierdzam, mało kto zwraca uwagę na dmc. Dlatego zrezygnowałem z Nh na korzyść claasa. 

Edytowane przez luka24
Opublikowano

Maxxum niech waży z turem 7500 zostaje 2000 kg są różne sytułacje na drogach niech zestaw będzie przeciążony i kogo wina  .Uciąg uciągiem nie zawsze ciężki ciągnik dobrze będzie radził sobie w polu po prostu będzie brakować mu mocy chyba żę praca 3 km/h satysfakcjonuje 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v