Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, sumek666 napisał:

Ja T5.100 ale to było jakoś na początku lipca.

Na bogato 230 netto

A na biedno? 

Kończy mi sie prow na td5 65 i mysle gi zamienić na t5 100.

Mam 4 smerfy także inna marka nie wchodzi w grę 😊

Opublikowano
Dnia 11.09.2019 o 11:04, inoxdeere87 napisał:

Case maxxum multicontroller 125, skrzynia active drive 40 Eco, miękka kabina i oś, przedni tuz, auto WOM, radar, monitor, 12 ledow, 3 pary hydrauliki, siłowniki 90,zarzadzanie uwrociami, klima auto, tempomat, pakiet luxxury, fotel deluxe z obracanym zaglowkiem, koła 600/480 bez wyboru marki,szerokie błotniki. Cena 305 netto, co powiecie?

Po negocjacjach dołożyli jedną parę hydrauliki i isobus a cena 298000. I twierdzą że to już ostateczna cena przy tym wyposażeniu. 

Opublikowano
13 godzin temu, rudinho11 napisał:

Case puma 140x. skrzynia 19, 3 pary hydro, obciążnik tona przód i 400 kg na kołach, koła tył 650 cena 286 netto

Bez przedniego TUZ? Opony jakiej marki? Jaki diler? 

Opublikowano

New Holland T5.110 Auto command. Przedni TUZ i WOM, oś amortyzowana, jeden zawór międzyosiowy i 3 pary hydrauliki z tyłu, opony 600/60R38 i 480/60R28, za 275tyś.netto. ewentualna adaptacja do tura ze sterowaniem 17tyś. netto.

Jak myślicie na ile da się urwać?

Opublikowano
Dnia 17.09.2019 o 08:46, inoxdeere87 napisał:

Po negocjacjach dołożyli jedną parę hydrauliki i isobus a cena 298000. I twierdzą że to już ostateczna cena przy tym wyposażeniu. 

Hydraulika na elektrozaworach?

Opublikowano

Wyposażenie
- miękka oś, kabina
- polskorzany fotel pneumatyczny, podgrzewany, i skórzany fotel pasażera, 
- klimatyzacja automatyczna 
- duży zbiornik paliwa (300 zł) z osłoną 
- większy alternator 150A
- tempomat
- skrzynia 40 kmh eco (17x16 względnie 24x24)
- wzmocniona pompa o wydatku 113(EC) lub 125 (DC) litrów CCLS
- 4 pary hydrauliki mechaniczne 
- siłowniki TUZ 90 mm 
- przedni zintegrowany TUZ z sterowaną z kabiny 1 parą hydrauliki, amortyzowany (zasilany z tyłu) 
- oświetlenie 8 led na dachu
- odjety radar 
- błotniki przednie aktywne (skrętne) 
- zaczep automatyczny + listwa polowa (niestety kula jest wspawana na stałe co eliminuje listwę)
- opony standardowe 480R28 i 600R38 marka losowa (niedostępne 600R34)

T6.125S - 274 tys.

T6.145 DC - 295 tys.

T6.160 EC - 306 tys. 

trzeba pamiętać, że oprócz tego wyposażenia DC ma InteliView4, duży podłokietnik SideWinder2 oraz sprzęgło w hamulcu

Opublikowano

Że też chcę Ci się tyle kasy ładować w ciągnik który nie zrobi u Ciebie 200h rocznie.

Panowie jak w końcu jest z T4? Na targach był model T4.75 a w case cały czas dostępny jest jego odpowiednik? Cena na targach 130tys netto

Opublikowano
5 minut temu, tomek81ja napisał:

rozumiem  że to ceny do negocjowania

Tak. Gość odpowiedzialny za mój region jest na L4. 

4 minuty temu, Bartek933 napisał:

Że też chcę Ci się tyle kasy ładować w ciągnik który nie zrobi u Ciebie 200h rocznie.

Zrobi zrobi ;)

Opublikowano

Też czytałem na forum, że T4 ma być niedostępny, z tego co zorientowałem sie w Polagrze Płońsk to T4 cały czas jest w sprzedaży tylko okres oczekiwania to ok 6 miesięcy.

Opublikowano

@Arek @sumek666 Dzięki.

@Mikruss Obecnie mam ciągnik z czterema półbiegami i uważam że skrzynia bezstopniowa jest najlepszym krokiem przy zakupie nowego ciągnika do mojego gospodarstwa. Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu pojadę do dealera, ale z AC na placu mają tylko T7, i wtedy zobaczę jak to chodzi. Oczywiście postaram się porównać z DC i EC. Podpytuję o ceny żeby mieć jakieś info czy przedstawiciel nie próbuje mnie "wydoić" przy negocjacjach.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
    • Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
  • Dodaj nową pozycję...
v