Skocz do zawartości

Ceny ciągników grupy CNH (Steyr, Case IH, New Holland)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Według katalogu T6 125 występuje tylko ze skrzynią EC, na pewno więc tak też jest. Amortyzacja przedniej osi w T5 nie jest w standardzie. Jest tylko możliwość jej dokupienia, w starszych modelach T5 nie było w ogóle takiej możliwości. Ale nie wiem czy warto, bo działa ona dość przeciętnie a kosztuje kilkanaście tys. zł, lecz z 5-6 tys. zł taniej niż u JD, ale tls u JD działa raczej skuteczniej.

@vodz

http://www.agrofoto.pl/forum/topic/171508-ceny-ci%C4%85gnik%C3%B3w-2017/page-14?do=findComment&comment=2068498

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano

Orientuje się ktoś w cenie NH T6.145. Wyjściowo dostałem cenę 266. Z wyposażenia dobrany przedni tuz, amortyzacja osi, 17 nadbieg, i tryb automatyczny skrzyni. Jak myślicie do ilu można zbić cenę ?

Opublikowano (edytowane)

Zobacz co powiedzą na 243 tys. zł. Bo więcej to on wart nie jest w porównaniu z NH T6 125 w podobnym wyposażeniu, ale bez amortyzacji przedniej osi.

Edytowane przez Kos_pl
Opublikowano

@bartek72511 u kogo tą cena latwiles? Ja wczoraj za t6 125 w takim samym wyposażeniu ale bez osi dostałem ofke na 243 tyś. Strasznie drogo mi się widzi jak na ciągniki 120km..

Opublikowano

@bartek72511 u kogo tą cena latwiles? Ja wczoraj za t6 125 w takim samym wyposażeniu ale bez osi dostałem ofke na 243 tyś. Strasznie drogo mi się widzi jak na ciągniki 120km..

hehe straszne te ceny porownaj je z valtra ... z osia wersja full 275

Opublikowano

A co powiecie na cenę 265 netto za T6.175 (starszy model, 6 cyl). z wyposażenia to miękka oś, tuz,obciążnik, mocniejsza pompa, automatyczne stabilizatory z tyłu, 17/16 eco, automatyczna zmiana przełożeń, system sekwencji na uwrociach , 4 pary wyjść hydraulicznych, auto wom, pneumatyka jedno i dwuobwodowa . Całość na oponach michelin multibib (520 przód i 650 tył ).  Cena taka sama jak za nowego T6.145 w podobnym wyposażeniu.

Opublikowano

No ale to valtra i na Full, odejmij z 18 tys na oske i wcale niezle wychodzi valtra do nh
Opublikowano

luxxum 107km tuz, wom,  amortyzacja osi i kabiny, mocniejsza pompa 240k netto ale to nie ostateczna cena

u jakiego dilera? czyli 100 km bez tych dodatków  jak  tuz wom i obu amortyzacji powinien raczej  kosztowac poniżej 200 netto a nie 230 jak mi powiedziano 

Opublikowano

Co to za model valtry, jaka wersja, ile koni, jaki rocznik i gdzie takie sprzedają?

u jakiego dilera? czyli 100 km bez tych dodatków  jak  tuz wom i obu amortyzacji powinien raczej  kosztowac poniżej 200 netto a nie 230 jak mi powiedziano 

Coś podobnego za 110 km. 110 w cenie 100 jako że dają upust teraz usłyszałem w techpomie krzywonos. Żeby nie wyjąca skrzynia to ciągniczek jak się patrzy.

Opublikowano

luxxum nie wyje. tam jest skrzynia 32x32 

Wyje Szczególnie pod obciążeniem na małych prędkościach(żółw). Dla tych co nie jeździli a nie chcą odwiedzać dilera -> judup :

- końcówka filmu.

W porównaniu do comandquada, quadriszifta czy dyna4-6 to jest mega głośna.

Opublikowano

Witam serdecznie. Stoję przed wyborem nowego ciągnika. Nie ukrywam, że cena gra prawie najważniejszą rolę, dlatego czy ktoś mógłby powiedzieć jak kształtują się ceny następujących ciągników:

- Case IH Luxxum 110 (amortyzacja kabiny, osi przedniej, pompa 100l/min)

- New Holland T5 110 (amortyzacja kabiny, osi przedniej, pompa 80l/min, przekładnia 16x16)

Swoją drogą jaki ciągnik byście osobiście polecili, co w nich zasługuje na uznanie, a co na krytykę? 

Opublikowano

NH T5 110 - amortyzacja kabiny, skrzynia EC, koła tył 540 r38, przodu nie pamiętam, obciążniki z przodu cena 180 tyś zł netto. Wszystkich szczegółów nie znam, ponieważ byłem w innej sprawie i zapytałem z ciekawości.

Opublikowano

z nowej serii za t5.100  kola 540 tyl i 440 przod R38 i R24 amortyzacja kabiny obciazniki tył 2 pary wyjsc hydraulicznych regulowanych i pneumatyka idzie za 180-185 tys kupic

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v