Skocz do zawartości

Odmiany rzepaku

MiRol

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, przemekaerox napisał:

Ze Scenikiem Jurek jest zawsze czy może chodzi, że już z zaprawą LUMIPOSA masz tak dobrą cenę? I podajesz przed zwrotem od Rapoola?

Ze Scenicem i Lumiposą 1337 minus ewentualny zwrot.  Lumiposa jednak nic nie warta, w zeszłym roku pchełki żerowały w najlepsze niedługo po wschodach.

Edytowane przez JanKrzysztof

11 godzin temu, JanKrzysztof napisał:

Ze Scenicem i Lumiposą 1337 minus ewentualny zwrot.  Lumiposa jednak nic nie warta, w zeszłym roku pchełki żerowały w najlepsze niedługo po wschodach.

Ja to samo uważam o Buteo Start jeszcze nigdy tyle śmietki nie miałem. Czy ktoś ma porównanie czy Lumiposa jest w tej kwestii lepsza? 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jaką macie strategię nawożenia i ochrony rzepaku w sezonie 2023/2024? Macie już zakupione środki?
      Kontynuacja tematu:

• Przez agrofoto1
      Cześć, jak myślicie, ile mogą wynieść straty spowodowane przez koszenie rzepaku kombajnem bez stołu, tak procentowo.
    • Przez jarekvip99
      Mam jedna dzialke bez melioracji wiec dlugo na niej mokro i jest problem z wjazdem. woda nie stoi no ale bloto jest i np w tym roku wjazd dopiero 20 kwietnia byl mozliwy gdyz nie bylo przymrozkow wiosennych na poziomie -6 aby bylo twardo. w tym roku musze zasiac tam rzepak i zastanawiam sie na pierwszy strzal wysiac tam mocznik juz nawet na koniec stycznia jak beda mrozy a nie bedzie sniegow i stad pytanie jak szybko w niskiej temp ten mocznik moze byc dostepny dla rosliny? kiedys juz tam byl rzepak i gdzie sie dalo wjechac to rzepak sobie poradzil mimo wilgoci a gdzie nie to byl eko bez nawozu wiec nie chcial rosnac praktycznie i gnil. w tym roku tak planuje zaryzykowac aby mial cos na start zeby mial z czego ciagnac w razie niekorzystnych warunkow
    • Przez maniek321
      Witam wszystkich. Mam pytanie co to jest za dziadostwo i czym to zwalczyć teraz ? Strasznie zżera mi rzepak...

• Dodaj nową pozycję...