-
Podobna zawartość
-
Przez PiotrUrbaniak
Witam planuje postawić przechowalnie na ziemniaka i mam pytanie z czego stawiać i jakie to są koszty może wy budowaliście i wiecie jaki jest koszt budowy m2 gotowego budynku
-
Przez pedzel
witam będę robił przyczepę jednoosiową sztywną i proszę o porady co do materiałów:przyczepa o wymiarach 3 x 1,7m burty 0,5m otwierana tylko tylna burta reszta na stałe przyspawana ładowność do max 3 tony na dolny zaczep , mam zrobioną oś z rury grubościennej na piastach z lublina i kołach z lublina ramę myślałem z profila zamkniętego 80x40x3 w kształcie trójkąta na to w poprzek profile 40x40x3 na podłogę blacha 3mm a na burty 2mm czy będzie to miało sens i czy wytrzyma te 3 tony ładunku
-
Przez ChiquitaB
Witam. Praktycznie mam już projekt gotowy, ale chciałbym podpytać czy ktoś widzi w nim coś co by można było zmienić bo np u niego sie nie sprawdza.
-
Przez norbert098
Witam czy ktoś z forumowiczów przerabial obore odwracając bydło głowy do środka? Jaki koszt mniej więcej? -
Przez Artur1211
Mam w planach budowe chłodni na warzywa o pojemności 100 ton podzieloną na 3 komory chciał bym sie dowiedzieć jaki byl by koszt budowy takiej chlodni.budowa w wojewudztwie mazowieckim prosił bym o polecenie wykonawców dobrych.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Błąd 3727 New Holland td5.85
Czytaj dalej »
Agregat 2.5 z kultywatora Unia Grudziądz plus Isaria 6000s