Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz być niezle wydojony tym kredytem... tyle vatu byś zrobił a tu musisz urobek do banku oddać.. Tera wiem czemu na krzywy ryj z baba żyjesz.. 🤣🤣🤣🤣

Nie stać cię na księdza... 😂😂😂

Ja pierdziu następny wydojony obnaża swoją nydze... 🤷‍♂️

Co ty zrobisz jak pis upadnie i ci te socjale opierdol 🤔

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Musisz być niezle wydojony tym kredytem... tyle vatu byś zrobił a tu musisz urobek do banku oddać.. Tera wiem czemu na krzywy ryj z baba żyjesz.. 🤣🤣🤣🤣

Nie stać cię na księdza... 😂😂😂

Ja pierdziu następny wydojony obnaża swoją nydze... 🤷‍♂️

Ano nie stać. I nie finansowo, a moralnie. Po prostu nie jestem takim obłudnikiem jak Ty, co to księdzu po kolędzie w pas się kłania, a w internetach na niego pluje. Kumasz Dziadu, czy za trudne na Twój prymitywny rozumek?🤣

poza tym, widzę, że, jak zwykle, nic sensownego i w temacie do napisania nie miałeś, to się Zazdrosny Oblechu za moją Babę wziąłeś🤣 ale wstyd😂

Edytowane przez bezbarwny
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Ty jesteś pisowskim hipokryto.. To jest już dno moralne... Kogo i czego ty chcesz uczyć jak masz bałagan na strychu czlowieczku... 

Ja ślubowalem kobiecie a nie ksiądzu gł..... pisowski.... Ty jesteś zero moralne bo nie szanujesz kobiety. 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Haha 1
Opublikowano

Jesteś wydojony  gołodupiec co jedzie na socjalu... Możesz tu sobie próbować coś pisać tylko najpierw ustal co chcesz pokazać skoro niczego nie reprezentujesz.. 🤣

Możesz sobie poszczekac na swoim poziomie czyli kostek... 🤷‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Wydojony zaczepki szuka bo go boli że go dymają.... 

Toć z czegoś muszą mi dać te 7%... Ktoś to musi sponsorować... 🤷‍♂️

Po raz kolejny oszuście pokazujesz że nie wiesz o co chodzi. Poszesz tylko o 7% dla RR. Jak by nie syn na vat to by cię nawet na zuemie nie było stać.

Opublikowano
8 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Toć z czegoś muszą mi dać te 7%... Ktoś to musi sponsorować... 🤷‍♂️

Waciki szaleją, ma coś tam jak kupuje i płaci podwójnie za towarek, a nie wie jak oranżada smakuje.   xD

• Haha 1
Opublikowano

Ty nie rozumiesz że na rr się człowiek bogaci a na vacie zdaja z kasy to ja ci tego nie wytłumaczę... 🤣🤣🤣🤣

3 minuty temu, terminator1000 napisał:

Po raz kolejny oszuście pokazujesz że nie wiesz o co chodzi. Poszesz tylko o 7% dla RR. Jak by nie syn na vat to by cię nawet na zuemie nie było stać.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

W dobrych, bo się z ujami nie zadaję, toż ja ich nie będę sponsorował jeszcze.

Bawcie się tu sami w te przepychanki. Oceniać człowieka przez pryzmat tego na jakich warunkach się rozlicza z podatku. 🤦🤦🤦 

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, Desperado napisał:

@Bogdan_ja powiem Ci tak, żadnego wacika którego znam, nie stać na żaden gest, jeżeli chodzi o finanse.

Tyle masz w tym racji co w zanieczyszczeniu wód gruntowych olejem z odkładni.  

• Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Bawcie się tu sami w te przepychanki. Oceniać człowieka przez pryzmat tego na jakich warunkach się rozlicza z podatku. 🤦🤦🤦 

Ja tylko mówię o tych co ich znam osobiście.

3 minuty temu, Leszy napisał:

Tyle masz w tym racji co w zanieczyszczeniu wód gruntowych olejem z odkładni.  

Taaaa i jedni i drudzy siebie warci. Tacy ciułacze, a dokładniej dziady w obdartych porciętach.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
13 minut temu, Desperado napisał:

Ja tylko mówię o tych co ich znam osobiście.

Taaaa i jedni i drudzy siebie warci. Tacy ciułacze, a dokładniej dziady w obdartych porciętach.

qr**, następny bogacz z brygady RR🤣 

Sean, dlaczego za wszelką cenę chcesz się przypodobać naszemu Półgłówkowi🙃 niby niegłupi z Ciebie Chłop, a czasem jednak ręce opadają. 

• Like 1
Opublikowano

Tego nie da sie czytać , a słowo wydojony i wacik pada częściej niz tusk  w wiadomościach , banda oszołomów

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, bezbarwny napisał:

qr**, następny bogacz z brygady RR🤣 

Sean, dlaczego za wszelką cenę chcesz się przypodobać naszemu Półgłówkowi🙃 niby niegłupi z Ciebie Chłop, a czasem jednak ręce opadają. 

Źle to interpretujesz.... Ludzie czasem mają poprostu podobne zdanie na różne tematy bo taka jest prawda i tego nikt nie przeskoczy... Żebyś nie wiem co napisał i co na kłamał to niczego nie zmieni bo dobrze obaj wiemy że jesteś wydojony z kasy i tyle... 😂 Tu żadna inteligencja panie nie jest potrzebna żeby to wiedzieć 😋

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Thanks 1
  • Haha 2