Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

Ten to odklejeniec, za którym stał żymerykański kapitał. Idiota, który odważył się publicznie wgniatać Władimira w ziemie…🤦‍♂️

Ciekawe co ten pajac będzie teraz robił? Może w Polsacie albo TVNie go przygarną?

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ciekawe co ten pajac będzie teraz robił? Może w Polsacie albo TVNie go przygarną?

Będzie na liście tuska bo już cicho siedzi . wejdzie jeszcze w tyłek i miejsce zapewnione 

Opublikowano
35 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Lepper nie pasował nikomu. To nie był typ człowieka co popełnia samobójstwo.

A jaki typ człowieka popełnia samobójstwo? 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, Rowan napisał(a):

Dla nich i Ziobry powinno się uruchomić komore.

7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Eee, to za słaba kara, za mało by cierpieli ... Dla Kamińskiego to jakiś kamieniołom bez dostępu do alkoholu ;) 

przed chwilą pisali coś o groźbach karalnych

na takich nie warto nawet splunąć

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

A co powiesz na to 

https://www.facebook.com/reel/1227679162516605

Taka sama banda co pisowcy tylko z drugiej strony. Tyle że więcej mogą bo mają za sobą sądy. Do tego te wstrętne, prymitywne babsko które dawno powinno wylecieć na zbity pysk, chociaż by za wynoszenie tajnych dokumentów i przekazywanie jej prywatnej kancelarii, ale doktryna Neumana dziala i sprawe umorzono.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, nie napisał(a):

przed chwilą pisali coś o groźbach karalnych

na takich nie warto nawet splunąć

Ale jakie groźby karalne ?? Ja tylko sugeruję możliwą karę dla pana Kamińskiego po sądowym procesie uznającym jego winę ... 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Jedni bedą obalać rząd, drudzy prezydenta, trzeci dostają azyl między paprykami, a jeszcze inni po prostu obalają flaszke i mają wszystko w dooopie. I chyba Ci ostatni na tym najlepiej wychodzą.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

Nie wiem… Ręce mi opadają coraz niżej na ten cały cyrk.

ziobro to przynajmniej czekał na podpis prezydenta pod ustawą a ten knuje przeciwko prezydentowi bo ten nie chcę podpisywać ustaw 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

ziobro to przynajmniej czekał na podpis prezydenta pod ustawą 

Taa, chyba na podpis pana Orbana pod dokumentami azylowymi xD Fujara i miękiszon xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale jakie groźby karalne ?? Ja tylko sugeruję możliwą karę dla pana Kamińskiego po sądowym procesie uznającym jego winę ... 

A to już nie można zmienić sędziego jak nam się wyrok/postanowienie  nie podoba ? 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Będzie na liście tuska bo już cicho siedzi . wejdzie jeszcze w tyłek i miejsce zapewnione 

Możliwe bo siedzi jak mysz pod miotłą. Żadna międzynarodowa fucha nie wpadła, a siedzieć na garnuszku żony troche słabo. Przez tyle lat nawet jakiś zaocznych studiów nie zrobić to też tak cienko.

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

A to już nie można zmienić sędziego jak nam się wyrok/postanowienie  nie podoba ? 🤣

Spytaj pana Ziobry, jemu się takie sądy marzyły i do takich dążył ...

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Taa, chyba na podpis pana Orbana pod dokumentami azylowymi xD Fujara i miękiszon xD 

Jak to było za dudy ? długopis  a teraz wetomat bo nawrocki nie podpisuje 🤣

Opublikowano

Ja na temat tych trzech panów napisze tylko oststnie zdanie. Życzę im aby spotkało ich chociaż tyle ile oni zafundowali w swoim życiu innym, najczęściej Bogu ducha winnym ludziom.

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, Rowan napisał(a):

Jedni bedą obalać rząd, drudzy prezydenta, trzeci dostają azyl między paprykami, a jeszcze inni po prostu obalają flaszke i mają wszystko w dooopie. I chyba Ci ostatni na tym najlepiej wychodzą.

Co kto lubi. Zobacz jak polityka wciąga. Stare dziady -ledwo dychają a siedzą tam do śmierci. Już jak nie są wybierani  to nawet nie mogą odejść. Zamiast siedzieć i cieszyć się emeryturą dalej się pchają. Jak nie w parlamencie itp to do radia i tv. Aż do śmierci.

• Like 1
Opublikowano

Były działacz PO miał molestować dzieci. Sąd uchylił wyrok. Proces ruszy od nowa

Proces Piotra P., byłego szefa złotowskich struktur Platformy Obywatelskiej, ruszy od początku. Sąd Okręgowy w Poznaniu uchylił nieprawomocny wyrok sądu I instancji skazujący Piotra P. na 11 lat pozbawienia wolności. Jak ustalono w toku śledztwa, działacz PO miał molestować 14 dziewczynek poniżej 15. roku życia.

następny wyrok chcą skręcić?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Było po Bożemu, ustawa poselska do sejmu, głosowanie, podpis prezydenta i hulało  a teraz ......? 

Ale niech będzie tak dalej ;) Wystarczy przekonać Karolka żeby zamiast wetować to podpisywał ;) 

Coś typu "Karolku, jak będziesz grzeczny, i przez miesiąc będziesz wszystko podpisywał, to założysz swój szaliczek i pójdziesz na meczyk, z swoimi kolegami, naziolami" xD 

Opublikowano
Teraz, nie napisał(a):

Były działacz PO miał molestować dzieci. Sąd uchylił wyrok. Proces ruszy od nowa

Proces Piotra P., byłego szefa złotowskich struktur Platformy Obywatelskiej, ruszy od początku. Sąd Okręgowy w Poznaniu uchylił nieprawomocny wyrok sądu I instancji skazujący Piotra P. na 11 lat pozbawienia wolności. Jak ustalono w toku śledztwa, działacz PO miał molestować 14 dziewczynek poniżej 15. roku życia.

następny wyrok chcą skręcić?

Jak nie ksiądz to się nie liczy. Pewnie PISowcy coś nazmyślali i chcą go wrobić.

• Like 1
  • Haha 1