Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

A który za rolników walczył ?

Był taki, dwadzieścia lat temu, to się śmiali z niego, zgnoili go, zniszczyli politycznie, a potem nasłali na niego seryjnego samobójce. Ot taki los od dawien dawna czekał tych, którzy się stawiali systemowi popisu.

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

Był taki, dwadzieścia lat temu, to się śmiali z niego, zgnoili go, zniszczyli politycznie

A potem taki klaun z Krakowa ułaskawił tych co to zrobili ... A teraz panowie sobie siedzą w Brukseli i pobierają pieniążki ...

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

Jeszcze zaraz zaczniesz wierzyć w zamach w smoleńsku 😄

A ty wiesz o kim mowa ?? Jeden z nich był torturowany w Radomiu, w sumie się nie dziwie, mało który alkoholik wytrzyma bez codziennej dawki xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Kamiński i Wąsik racuch xD To oni zniszczyli Leppera ...

wierzyć w morderstwo leppera to jak wierzyć w zamach smoleński 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, racyl napisał(a):

wierzyć w morderstwo leppera to jak wierzyć w zamach smoleński 

Ty nie wiesz o co chodzi ... Kto sfingował aferę gruntową ?? Poczytaj sobie, tak zniszczono politycznie Leppera ...

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ty bimber ci na oczy siadł?

Mi nie, ale Braun chyba sporo chleje, bo z przepaską na oku chodzi ...

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty nie wiesz o co chodzi ... Kto sfingował aferę gruntową ?? Poczytaj sobie, tak zniszczono politycznie Leppera ...

O cholera.  A ja myslałem , że będziesz krzyczał korupcja polityczna 

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ty bimber ci na oczy siadł?

Albo bobowe pierdy. Jak Lepper zmarł to rządził od 3 lat Tusk i jego zgraja ale Leppera załatwił PIS🤣🤣🤣. Jak łatwo manipuluje się idiotami, wystarczy powtarzać cos cały czas a ludzie w to uwierzą.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Albo bobowe pierdy. Jak Lepper zmarł to rządził od 3 lat Tusk i jego zgraja ale Leppera załatwił PIS🤣🤣🤣

Kolejny debil nie wie o co chodzi ... Afera gruntowa, mówi Ci to coś ?? Poczytajcie sobie prawaki na dobranoc jak Jarek Kwaczyński politycznie zniszczył Leppera ...

Opublikowano
11 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przy ludziach lepperach to ci od brauna to są sensowni ludzie 

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Kolejny debil nie wie o co chodzi ... Afera gruntowa, mówi Ci to coś ?? Poczytajcie sobie prawaki na dobranoc jak Jarek Kwaczyński politycznie zniszczył Leppera ...

O ile w wielu przypadkach sie z Tobą nie zgadzam, to tutaj się akurat zgadzam. To Kaczyński zniszczył Leppera, nie trzeba nie wiadomo jak głęboko szukać, żeby znaleźć informacje jak to wyglądało i jakie dokumenty podpisał Kowalczyk, który był wiceministrem, a obwiniony został Lepper. Rolnicy, a nawet teh sprawy dobrze nie znacie?🫣 

Tyle, że jeśli nie blefował, to miał kwity na wielu, którzy siedzieli przy okrągłym stole i tym „prawym” i „lewym” zależało aby seryjny samobójca go odwiedził…

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rowan napisał(a):

O ile w wielu przypadkach sie z Tobą nie zgadzam, to tutaj się akurat zgadzam. To Kaczyński zniszczył Leppera, nie trzeba nie wiadomo jak głęboko szukać, żeby znaleźć informacje jak to wyglądało i jakie dokumenty podpisał Kowalczyk, który był wiceministrem, a obwiniony został Lepper. Rolnicy, a nawet teh sprawy dobrze nie znacie?🫣 

PIS przestał niedługo po tym rządzić to kto miał go obwiniać 

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Debil to ty jesteś i to nie ulega nawet dyskusji. Najpierw piszesz ze Leppera pisowcy załatwili a później rżniesz głupa. Afera gruntowa była w 2007 i od tego roku, kd jesieni rządzil Tusk. Lepper zginął w 2011.  Pewnie pisowcy trzymali łape na służbach specjalnych, które go zalatwiły.🤦‍♂️

Jak zwykle wszystkim złom tego świata winny pis i Kaczyński. Ale to trzeba mieć najebane pod kopułą.

A co do afery gruntowej to ja nawet pole ci moge pokazać o które poszło. Na jego połowie dzisiaj domy już pobudowali.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Debil to ty jesteś i to nie ulega nawet dyskusji. Najpierw piszesz ze Leppera pisowcy załatwili a później rżniesz głupa. Afera gruntowa była w 2007 i od tego roku, kd jesieni rządzil Tusk. Lepper zginął w 2011.  Pewnie pisowcy trzymali łape na służbach specjalnych, które go zalatwiły.🤦‍♂️

A ty umiesz czytać ?? Czy tak jak inne prawaki analfabeta ?? Chodzi o to kto politycznie zniszczył Leppera ... A tu nie ulega wątpliwości że to Jarek Kwaczyński i ekipa ... O jego samobójstwie się nie wypowiadam, bo tu jest zbyt wiele niewiadomych, aby wyrokować czy ktoś mu pomagał i kto to ewentualnie był ...