Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszytko co jest odwrócone czy leżące bokiem nadal jest tym czym było .

Bardziej się  skupiają na obecności krzyża nie wierzący niż wierzący . Tak jakby do nich przemawiał i ich obrażał 😄

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

To dlaczego Ci wierzący mają ból d*py o ten krzyż w koszu ?? xD 

Miejsce krzyża jest na ścianie a nie w śmietniku . 

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Ale nie na ścianie w szkole czy urzędzie ... Od tego są kościoły, w prywatnym domu też sobie wieszaj co chcesz ... Możesz i cały dom sobie wytapetować zdjęciami swojego wodza z Żoliborza ...

• Thanks 1
Opublikowano

Ale nie na ścianie w szkole czy urzędzie ... Od tego są kościoły, w prywatnym domu też sobie wieszaj co chcesz ... Możesz i cały dom sobie wytapetować zdjęciami swojego wodza z Żoliborza ...

I tak cie razi krzyż w urzędzie czy szkole opanuj się człowieku !!!.

Jęczysz jakby wszyscy co mają krzyż przerywali swoje czynności i rozpoczynali modlitwy 

Opublikowano

Tak, razi mnie, bo to nie miejsce na takie symbole religijne ...

Tylko nie mądrych ludzi co muszą się wpatrywać w jakimś budynku akurat na ten krzyż .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, racyl napisał(a):

Dooooobra, to mi odpowiedz. A czy Ty traktujesz z należytym szacunkiem np wypalone znicze z cmentarza ( gdzie na bank krzyz jest i to pewnie nie jeden) czy wywalasz je do śmietnika? 

No i jeszcze jedna sprawa. Inaczej kiedy coś jest poświęcone, konsekrowane a inaczej kiedy pochodzi z marketu i nie jest poświęcone.

Edytowane przez mirro
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 godzin temu, racyl napisał(a):
Podziękowania od gospodarstw rodzinnych za brak skutecznej obrony polskiego rolnictwa! 🇵🇱🇵🇱
Dużo gada, a nic nie zrobił!!! Nie utworzył mniejszości blokującej, która mogłaby uratować tysiące gospodarstw w kraju. Umowa Mercosur-UE to będzie "owoc" pracy Pana w ministerstwie rolnictwa...
Politycy wszystkich opcji politycznych – spokojnie, was też odwiedzimy!!!
Zdrajcy polskiej wsi!!!

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „BIURO POSELSKIE Stefana Krajewskiego Posła na Sejm Rzeczypospolitejl Polskiej PSL TRZECIA DROGA SEIM @KrajewskiStefan ® @stefankraj X X @StefanKrajewski OTAO”
Może być zdjęciem przedstawiającym tekst

9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „BIURO POSELSKIE Stefana Krajewskiego Posła na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej PSL PSLR TRZECIA DROGA @KrajewskiStefan © @stefankraj X @StefanKrajewski”

A gdzie podziękowania dla prezydenta? Przecież w kampanii powiedział że zablokuje mercosur, a przecież jest taki sprawczy i umie ryknąć. 

Obiecał załatwić i co? Z załatwianiem dupeczek na godziny łatwiej mu szło.

fa5c74e56e0d7bdcfc9de8d2fa56bfba888330896ce879eff5b7c012241fdf92.jpg

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Dooooobra, to mi odpowiedz. A czy Ty traktujesz z należytym szacunkiem np wypalone znicze z cmentarza ( gdzie na bank krzyz jest i to pewnie nie jeden) czy wywalasz je do śmietnika? 

Znicz wiadomo do czego służy i ile nam służy. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, Rowan napisał(a):

Ty tak poważnie?😅 Już kiedys pisałem, jak dla mnie obecnie wszyscy są do wysłania kolejnym samolotem 😅

Ale rządzić ktoś jednak musi.

3 godziny temu, jarecki napisał(a):

jedynie zagrożeniem jest ten Etanol według mnie 

juz niechce mi sie tego tematu zastrzelenia od nowa omawiac ale jest nowe nagrania z którego  wynika że ona chciała raczej celowo przejechać agenta to tyle w temacie 

NO przecież nawet z tego filmu widać, że kręci kierą w prawo i chce ominąć. A jak jeszcze udowodnią, że zabił l ja strzał oddany przez boczne okno to chłop ma puszkę bez dwóch zdań.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Teraz, jacek1296 napisał(a):

Ale jest na nim krzyż. I może wylądować w koszu? 

Według twojego myślenia to każdy z nas ma mieć kolekcje zniczy 😄

Opanuj się człowieku 

• Haha 1
Opublikowano

Kurczę a ja mam w garażu taki klucz do kół w kształcie krzyża i co teraz. Czy moge go rzucać o ziemię czy może leżeć na półce z innymi narzędziami czy powinienem go wieszać na ścianie i czy mogę dokręcać nim koła? Bo widzę dyskusja zmierza w ciekawym kierunku.

Baba zrobiła głupotę o ile tak było faktycznie a potem to już się zrobiła z tego histeria tak na poważnie.

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Ciekawe dla nie rozumnych !!!

Krzyż to krzyż !!

Widać jak to zawsze ma miejsce w kręgach pisowskich symbolika religijna jest ważna gdy ma zapewnić realizację określonej polityki. Jak wyrzuciła krzyż to żle bo obraza uczuć. Jak okazało się, ze to krzyż związany z halloween które kościół potępia to już nie istotne. 

• Like 1
Opublikowano
28 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale rządzić ktoś jednak musi.

Tak, ale nadal niestety mamy tak głupie społeczeństwo, że głosuje na odklejoną totalnie lewice, na głupków z ko, na półgłówków z pis i pseudo prawicy i kretynów z psl. 

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Baba zrobiła głupotę o ile tak było faktycznie a potem to już się zrobiła z tego histeria tak na poważnie.

Aaaaaaa jak przed przejazdem stoi znak z krzyżem św Andrzeja, to jak go ukradnę , to popełniam świętokradztwo czy nie?

• Haha 3
Opublikowano

Ten se możesz brać. Nie te kąty.🤣

12 minut temu, Rowan napisał(a):

Tak, ale nadal niestety mamy tak głupie społeczeństwo, że głosuje na odklejoną totalnie lewice, na głupków z ko, na półgłówków z pis i pseudo prawicy i kretynów z psl. 

To niewielki wybór pozostaje.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, jacek1296 napisał(a):

No nie do końca

Na tym urządzeniu nie mogę wstawiać emotek, dlatego tak wyszło. a miało być kontynuacją darcia łacha.

Edytowane przez mirro
uzupełnienie
  • Like 1