Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Chłopie, weś się trochę opanuj ... Widziałeś co publikował taki grubas Sakiewicz czy Kamiński po tym jak zawinęli Maduro ??? Nawoływanie do zamachu stanu w Polsce to coś normalnego ?? 

Lewaki jak żyjecie 4.1.2026 😂 Są jeszcze te 100 konkretów 😂

Edytowane przez racyl
  • Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wy PiSdowcy to jesteście jednak zacofani, cały rok do tyłu xD

No to tym bardziej plujecie sobie po mordach bo mamy już 2026

staliście w jagodnie nocą  a jak nie było tak nie ma nawet rok później niż miało być 😂

Opublikowano

Tusk wiez że jego elektorat to idioci więc w następne wybory wystartuje z następnym hasłem - 100 konkretów na 100 dni a i tak będą na niego głosować.

Teraz wszystkiemu winien prezydent.

Ostatnio rudy się żalił, że amerykanie nie chcą z nim rozmawiać. Ciekawe czemu?🤣🤣🤣 Pokazał by te dowody że Trump jest ruskim agentem i było by po sprawie.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ostatnio rudy się żalił, że amerykanie nie chcą z nim rozmawiać. Ciekawe czemu?🤣🤣🤣 Pokazał by te dowody że Trump jest ruskim agentem i było by po sprawie.

Snus już przekonał Meloni do zablokowania umowy UE-Mercosur ?? Podobno ma takie dobre kontakty we Włoszech xD Pewnie takie same jak z Trumpem, jest przyjacielem póki się daje dymać xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Snus już przekonał Meloni do zablokowania umowy UE-Mercosur ?? Podobno ma takie dobre kontakty we Włoszech xD Pewnie takie same jak z Trumpem, jest przyjacielem póki się daje dymać xD 

A co to ma do tego że Trump nie chce rozmawiać z Tuskiem?

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

I bardzo dobrze, że nie chce, też nie widzę potrzeby rozmawiania z debilem wysmarowanym samoopalaczem ...

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Trump se rozmawia z kim chce, bo taki jest. Żadne żale tu nic nie zmienią. Powinien z nim rozmawiać ten z którym on chce rozmawiać. Oczywiście w Polsce panuje błędne przekonanie że jak Trump się raz do kogoś odezwał, to gość złapał Boga za nogi. 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I bardzo dobrze, że nie chce, też nie widzę potrzeby rozmawiania z debilem wysmarowanym samoopalaczem ...

Lewaki to jednak są lewaki , kompletnie odklejeni od otaczającego świata 😄

Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

Lewaki to jednak są lewaki , kompletnie odklejeni od otaczającego świata 😄

Ameryka upada, nie ma sensu się na nią przesadnie oglądać ... Ja wiem, że PiSdowcy to akurat lubią jak ich amerykaniec rucha w d*pę ...

• Haha 3
Opublikowano

PISdowcy jak ich amerykaniec w dupe posuwa, a lewaki jak niemiec i cała ue i tak mamy na zmiane, że cały czas ktoś rucha Nasz Kraj bez mydł, bo zamiast skończyć z wybieraniem co 4 lata jednego i tego samego dziadostwa od 30 lat, to są tylko ciągłe przepychanki lewo-prawo… A to jedno i to samo, tylko głupie społeczeństwo myśli, że faktycznie jest taki podział🙈

Opublikowano (edytowane)
Teraz, racyl napisał(a):

Sam nie masz dzieci więc o czym tu mowa 

Nie bój się racuch, mam ;) Piękne lewaki z nich wyrosną xD I do tego bezbożniki xD 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

to są tylko ciągłe przepychanki lewo-prawo…

Jakie lewo-prawo? Jest tylko lewo-lewo..🤣Wjechaliśmy na rondo z kilkoma pasam i tak se jeżdzimy dookoła, tylko pasy zmieniamy.😂

Opublikowano

Mówie o tym, że ludzie na siebie nap***ją, „a ty lewak”, „ty głupi prawicowiec”, a przecież te lewaki i ten cały pisuar to jedno i to samo. Bo jak można niby tak drastycznie zmieniać poglądy zmieniając pis na po lub odwrotnie, a takich transferów było bardzo dużo. To była umowa typu „będziemy rządzić na zmiane i dzielić ten głupi lud” i udało im sie, głupie ludzie myślą, że jak są za pisem, to popierają katolickie wartości, rodzine, delikatny konserwatyzm, a jak popierasz lewice, to jesteś za nowoczesnością, za rozwojem itd. A to wszystko to stek bzdur, oni się wszyscy śmieją z ludu głupiego, który się zajmuje przepychankami „ty pisdeuszu”, „ty lewaku” i sie cieszą, bo ludzi sie nigdy nie zjednoczą i nie staną wspólnie przeciwko nim wszystkim.

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

A to wszystko to stek bzdur, oni się wszyscy śmieją z ludu głupiego, który się zajmuje przepychankami „ty pisdeuszu”, „ty lewaku” i sie cieszą, bo ludzi sie nigdy nie zjednoczą i nie staną wspólnie przeciwko nim wszystkim.

Pod czyim przywództwem się jednoczyć?