Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

A gdzie ja pisałem o zabranianiu?

Na jakich statystykach bazujesz , bo są różne rankingi pijaństwa.

Najprostrza - spożycie spirytusu na głowe. Wiadomo - pędzenie, import, eksport. Jesteśmy poniżej średniaj europejskiej do tego prawie cały zachód, który jest rzekomo zdziwiony że u nas w sklepach tyle alkoholu ma większe spożycie. 

Tak jak pisałem. U nas jest tylko inna forma picia.

Edytowane przez Krzysztof81
Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Czytaliście ? Chcą przepchnąć Mercosur kolanem, wykluczyli PE z głosowania nad przyjęciem umowy.

Tak chcą Włochy są tu kluczowym krajem który razem z Nami Francją i Węgrami może to zablokować ale chyba nie chcą Nawrocki już się miga od negocjacji z Meloni.

• Haha 2
Opublikowano

@jarecki widzem jakieś nagranie w tv w przybliżeniu i zwolnionym tempie. ta dziura po kuli w przedniej szybie o której pisałem to agent stał już boku na wysokości przedniego narożnika pojazdu wymijała go a kolejny strzał przez szybę to już całkiem z boku. Chłop pójdzie siedzieć za to jak nic.

Opublikowano

Z nami to znaczy z kim? jak rząd tylko udaje że jest przeciw.  xD Nawrocki sam niczego nie naprawi.

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tak chcą Włochy są tu kluczowym krajem który razem z Nami Francją i Węgrami może to zablokować ale chyba nie chcą Nawrocki już się miga od negocjacji z Meloni.

• Like 2
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ale większość jest za ... Przeciwnicy nie są w stanie nawet zebrać 35% mniejszości blokującej ...

Włochy się migają a tam rządzi koleżanka pisu pani Melni do której jeździł Nawrocki i która spuściła tego Nawrockiego na bambus.

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Z nami to znaczy z kim? jak rząd tylko udaje że jest przeciw.  xD Nawrocki sam niczego nie naprawi.

Nasz rząd oficjalnie jest przeciwko ... A Meloni pokazała d*pę Nawrockiemu i poszła w stronę UvdL ... Tak to pseudokibol pomógł w organizacji mniejszości blokującej ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Ale większość jest za ... Przeciwnicy nie są w stanie nawet zebrać 35% mniejszości blokującej ...

teoretycznie "większość za", w praktyce jak widać obawiają się, że ludzie zagłosują zgodnie z logiką, a nikt nie zmusi europarlamentarzysty do głosowania przeciwko swoim wyborcom, tu premier nie pokaże palcem

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Ale co udaje jak jest przeciw i z Francją i Wręgami chcą zrobić mniejszość blokująca ale im brakuje to co udaje.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

to dlaczego bez PE ?

Bo PE jest stworzony po to żeby tysiące urzedasów i posłów sobie żyło zarabiając grubą kase. Poza tym żeby stwarzało iluzje demokracji - większość ludzi mysli że tam zapadają ważne decyzje dla UE i ci posłowie o czyms decyduja.

Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale co udaje jak jest przeciw i z Francją i Wręgami chcą zrobić mniejszość blokująca ale im brakuje to co udaje.

ty w to naprawdę wierzysz? xD

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

koła cały czas w prawo miała.

chłop oddaje pierwszy strzał kiedy nie jest już na wprost samochodu i nic mu nie grozi.

zobacz jeszcze raz policjant odskoczył a drugiemu przejechała noga ... w usa musisz mieć ręce na kierownicy ... a po drugie wiesz jak ona się tam znalazła chciała zabarykadować służbom drogę 

Opublikowano

Taaaa Nawrocki będzie naprawiał co wy spierdolicie, wyborcy was zweryfikują i to niedługo.   xD

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ty wierzyłeś że Nawrocki przekona Meloni xD 

• Like 3
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Taaaa Nawrocki będzie naprawiał co wy spierdolicie

Nawrocki to sobie może na ustawkę w lesie pójść albo z Trumpem popajacować, tylko do tego się ten klaun nadaje ...

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ty wierzyłeś że Nawrocki przekona Meloni xD 

ostania nadzieja bo nie tusk ... gdyby cie tak skopiować co pisałeś jak były strajki za pisu ...  a rudy przyjął to bez mrugnięcia okiem to merdacie ogonem jak idioci o co kaman z wami ? 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Roman176 napisał(a):

zobacz jeszcze raz policjant odskoczył a drugiemu przejechała noga ... w usa musisz mieć ręce na kierownicy ... a po drugie wiesz jak ona się tam znalazła chciała zabarykadować służbom drogę 

u nas od pewnego czasu też musisz mieć ręce na kierownicy

Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

po drugie wiesz jak ona się tam znalazła chciała zabarykadować służbom drogę 

Kilka razy już to robiła i za każdym razem uciekala.

2 minuty temu, Desperado napisał(a):

Taaaa Nawrocki będzie naprawiał co wy spierdolicie, wyborcy was zweryfikują i to niedługo.   xD

Pójdą na zieloną trawe z wielkim kopem w d*pę. Jeszcze niecałe 2 lata.

Mozliwe tylko że bedą coś kombinować za pomocą UE aby nie oddać władzy.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pójdą na zieloną trawe z wielkim kopem w d*pę. Jeszcze niecałe 2 lata.

Co będzie za 2 lata to się jeszcze zobaczy ... Jarek kopnie w kalendarz, PiS się rozsypie i różnie może być ... 76 lat, kałdun jak u obateli Polski A, różnie może być ...

Edytowane przez Tomasz0611