Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Może chodzi o to żeby odebrać głosy Konfederacji? Wydaje mi się że to jednak mało prawdopodobne.Ja np wolałbym Bocheńskiego, on moze przyciągnalby  choć troche do PiSu  młodzieży.Chyba że to jest już wojna na radykalizm bo ,,pełowcy,,to też praktycznie w większości lewactwo.

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

Morawiecki wyjdzie z pisu prędzej czy później.

raczej wolał by żę skazano go na banicje 

4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Ja np wolałbym Bocheńskiego

możę to moje odczucie ale Bocheński mi sie wydaje troche taką ,, elitą '' Czarnek mówi prostym językiem , prosty przekaz . 

Opublikowano
32 minuty temu, mirro napisał(a):

Nooooo niestety. Krótka ławka kandydatów była. Oczywiście tych akceptowalnych dla Pana Prezesa.🤣

Księga mówi. 

Im mniej kandydat kojarzon z PiSem będzie, tym większą sympatię i poklask wśród pospólstwa zyska. Przeto wystawisz męża nieznanego pospołu i nie splugawionego PiSowską ohydą, aby na Premiera wybran został.😂

Prezes chyba tej księgi nie przeczytał i wystawił męża choćby splugawionego willa plus czego nie omieszkają mu przeciwnicy z różnych stron wyciągnąć. 

23 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Może chodzi o to żeby odebrać głosy Konfederacji? Wydaje mi się że to jednak mało prawdopodobne.Ja np wolałbym Bocheńskiego, on moze przyciągnalby  choć troche do PiSu  młodzieży.Chyba że to jest już wojna na radykalizm bo ,,pełowcy,,to też praktycznie w większości lewactwo.

radykalizm się eni sprzedaje i to rozumie Morawiecki chcąc sięgać po centrowych wyborców i będą c gotowym nawet na koalicję z Tuskiem. radykalizm czy po lewej czy po prawej oznacza chaos. Czranek będzie szedł na prawo a tam obie konfy czyli nie stabilność i nie pewna koalicja.

21 minut temu, jarecki napisał(a):

możę to moje odczucie ale Bocheński mi sie wydaje troche taką ,, elitą '' Czarnek mówi prostym językiem , prosty przekaz . 

Na jedno wyjdzie jak zwał tak zwał. Długo z Czarnkiem nie wytrzyma. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, hubertuss napisał(a):

radykalizm się eni sprzedaje i to rozumie Morawiecki chcąc sięgać po centrowych wyborców i będą c gotowym nawet na koalicję z Tuskiem. radykalizm czy po lewej czy po prawej oznacza chaos. Czranek będzie szedł na prawo a tam obie konfy czyli nie stabilność i nie pewna koalicja.

Skoro radykalizm się nie sprzedaje to dlaczego ,,pełowcy,, się radykalizują w lewo?Czyli Morawiecki to niby rozumie a Tusk nie?

• Like 1
Opublikowano

w lewo to się radykalizuje taki Zandberg a nie peowcy. Tusk rozumie to samo co Morawiecki. Dlatego był Hołownia z psl em dlatego było ko i dlatego była lewica dla każdego coś dobrego. Kaczyński chce podbić obie konfy i to mu się nie uda będzie wojna na prawicy i destabilizacja potencjalnej koalicji pis i kony.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

w lewo to się radykalizuje taki Zandberg a nie peowcy. Tusk rozumie to samo co Morawiecki. Dlatego był Hołownia z psl em dlatego było ko i dlatego była lewica dla każdego coś dobrego. Kaczyński chce podbić obie konfy i to mu się nie uda będzie wojna na prawicy i destabilizacja potencjalnej koalicji pis i kony.

Zandberg się radykalizuje w lewo?przecież to od dawna lewak i komunista zresztą czarzasty tez!a jeśli chodzi o skręt w lewo pelowcow to jak tam twierdzisz że nie tylko biologiczna kobieta może urodzić dziecko? Bo pełowcy tak twierdzą i nawet ci co są lekarzami i byli ministrami zdrowia!

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, jarecki napisał(a):

Jarek walnął samobója i to takiego, że aż trudno uwierzyć. Czarnek to zwykły cham i buc, w dodatku bardzo łatwo wyprowadzić go z równowagi. Bocheński to znowu takie ciepłe kluchy. Ale to nie mój problem. 

Edytowane przez jacek1296
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Słyszeliście o zadaniu na próbnej maturze z matematyki ? 

Zadanie na rachunek prawdopodobieństwa. Córka pisała próbną wczoraj.

Opublikowano

Drugi Katyń tajemnica BUDZISZYNA .

końcem kwietnia 1945 - Prawie koniec wojny .

Bo dowódca Armii - Generał Karol Świerczewski .

Nie  będę pisał co o nim myślę .

https://www.facebook.com/reel/4420284988291067

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Księga mówi. 

😂

A mówi Księga tak .

Stworzyć dużo małych Partii żeby po wyborach stworzyć jedną siłę .

Ludzie to chamy dno muł - jak tak można poniżać Michała walczył jak lew na protestach a teraz taka zapłata .

Michał i tak dostanie się do sejmu najbliższych wyborach 2027 - PSL obrońcy wsi .

Wiosna, wiosna coraz bliżej .

https://www.facebook.com/photo?fbid=1471351264348470&set=a.593618355455103

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, dysydent napisał(a):

widzisz w tym coś edukacyjnie przydatnego @Takeda?

drogi panie, pafnucy zrozumiał kolejny fragment rzeczywistości, a i transmotorowy czyli tomasz z cyferkami wrócił pod skrzydła rozumu, przynajmniej na chwile

3 godziny temu, mirro napisał(a):

Księga mówi. 

Im mniej kandydat kojarzon z PiSem będzie, tym większą sympatię i poklask wśród pospólstwa zyska. Przeto wystawisz męża nieznanego pospołu i nie splugawionego PiSowską ohydą, aby na Premiera wybran został.😂

Księga też mówi w innym wersecie

Kandydat z PiS kojarzon będzie i wielkie poruszenie wśród pospólstwa zdobędzie. I wyklnie go antychryst tuskowy trzykrotnie wraz z pierwszym kurem. A kandydat któren moc prawości posiada z racji kaczego namaszczenia pokona antychrysta i zrzuci w otchłań unijnej biurokracji by cierpiał do kresu swych dni

3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Prezes chyba tej księgi nie przeczytał i wystawił męża choćby splugawionego willa plus czego nie omieszkają mu przeciwnicy z różnych stron wyciągnąć. 

Istotne pytanie, jest inne. Co się zmieniło, że ten mąż mimo, że kiedyś odmówił i zarzekał się, że w "bagno" tego typu nie wejdzie nigdy, teraz ochoczo wskakuje  z okrzykiem "nie ważne jak głęboko". Ile marchewki i ile kijka osiołkowi obiecano/zagrożono, że zmienił swój paradygmat. 

Edytowane przez Takeda
Opublikowano

Ja myślę, że apeyt rośie w miarę jedzenia, a że ławeczka kandydatów krótka, wrzucili kretyna, aby tylko nie był to Morawiecki. 

Niestety, ten ostatni mocno podpadł Kaczafiemu swoją niezależnością i podejmowanim decysji bez konsultacji z Nowogrodzką

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Niestety, ten ostatni mocno podpadł Kaczafiemu swoją niezależnością i podejmowanim decysji bez konsultacji z Nowogrodzką

Kaczor dając Czarnka na kandydata ma chyba nadzieję zniszczyć stronnictwo Morawieckiego, gorzej dla Kaczora jak ten odejdzie z PiS a maślarze pójdą do jednej czy drugiej Konfederacji ... O ile prezes z racji swojego wieku tego momentu dożyje ...

Opublikowano
8 godzin temu, Rowan napisał(a):

Bałem sie już o Ciebie😅

W Wenezueli?😅

W końcu znalazł się prawdziwy kolega na tym forum 😄

Na lokalnym bronksie 😄😂

Może być zdjęciem przedstawiającym odzież sportowa, Superman i tekst

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, Takeda napisał(a):

Istotne pytanie, jest inne. Co się zmieniło, że ten mąż mimo, że kiedyś odmówił i zarzekał się, że w "bagno" tego typu nie wejdzie nigdy, teraz ochoczo wskakuje  z okrzykiem "nie ważne jak głęboko". Ile marchewki i ile kijka osiołkowi obiecano/zagrożono, że zmienił swój paradygmat. 

W pisie nie ma bardzo kogo wskazać Morawiecki umoczony Sasin gamoń Błaszczak to samo. Bocheńskiego nikt by nie słuchał bo jak ktoś tu pisał to ciepłe kluchy. Inna opcja to, że Czarnek może być kandydatem na premiera na razie by pokazać jedność i siłę. Trudno powiedzieć co chciał osiągnąć Kaczyński.

• Haha 1
Opublikowano

ach wyborcy rudego piękna patologia ......... 4 dni temu minister wychodzi ze podwyżek pali nie bd mamy zapasy 

wczoraj podwyższają żeby nie było szoku dla ludzi 🤣 

wyborcy rudego jak to jest ze paliwo kosztuje przy 90dol 7,80 🤣

za pisu tyle było jak kosztowało 140$ 🤣

a teraz deser w kabarecie 19 30 gdybt rolnicy płacili składkę zdrowotną NFZ nie miało by problemów bo oni nie płacą 26mld 

@Tomasz0611 @hubertuss  

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

wyborcy rudego jak to jest ze paliwo kosztuje przy 90dol 7,80 🤣

A ile obecnie kosztuje w twojej ukochanej Hiszpanii ?? xD

A Rudemu to innemu podziękuj, temu co to mu Nałroki jaja pod stołem liże ...

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A ile obecnie kosztuje w twojej ukochanej Hiszpanii ?? xD

Może być zdjęciem przedstawiającym wycieraczka pod drzwi i tekst „< DlaCiebieZobacz Dla Ciebie Zobacz PATRIOTO WYTRZYJ BUTY 4 576 628 MarcinJózefaciu... Marcin Józefaciu... Florews Army Training Obserwuj Obserwuj 90”

sprawdzałeś e petrol mamy najdrożej w Eu ? 

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „I OŻESZ OŻESZCURVA CURVA”

Edytowane przez Roman176
Opublikowano
7 minut temu, Roman176 napisał(a):

sprawdzałeś e petrol mamy najdrożej w Eu ? 

Sprawdzałem na e-petrol, jedna z najniższych cen w EU, gratulacje, znowu zrobiłeś z siebie idiotę xD 

• Haha 1