Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

Co skomplikowane? To zwykli ludzie i jak trza, to można im też w mordę dać,🤣

dzisiaj oni zwykli ludzie, jutro ty,,,

Opublikowano

Jeżeli mądrzejsza mniejszość woli się nie wychylać, to rządzi przedstawiciel głupszej większości, jaka większość taki przedstawiciel

Jak USA ajatollaha usnęło jednym pociskiem, to i biały kaban siedzi cicho zestrachany, zwłaszcza że on amerykanin i ma z Trumpem na pieńku

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał(a):

żydowskiej zbrodniczej polityki ciąg dalszy

trump zamiast ich powstrzymać, to dał wsparcie a teraz pewnie żałuje i zastanawia się jak to zakończyć, błąd, który pewnie zemści się przy wyborach w listopadzie

Żałuje to teraz pewnie Nałroki bo jak tu prawicowy prezydent się ma pokazywać i grzać w świetle obrońcy żymian Trumpa. Jak ma namawiać Polaków, że wpłata kasy na riwierę Netanjachu jest potrzebna.

5 minut temu, jarecki napisał(a):

Jakiś w mediach cisza na temat tej zbrodni 

widziałem w polsacie coś o tym mówili było też o zbombardowaniu chyba w szkole one zginęły nie śledziłem dokładnie ale było.

Opublikowano

Trump zapowiedział zerwanie handlu z Hiszpania bo odmówili mu udostępniania bazy wojskowej , coś mi się zdaje że długo falowo Trump przyniesie więcej szkody USA niż pożytku 

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, jarecki napisał(a):

Trump zapowiedział zerwanie handlu z Hiszpania bo odmówili mu udostępniania bazy wojskowej , coś mi się zdaje że długo falowo Trump przyniesie więcej szkody USA niż pożytku 

liczył, że kolejne kraje się przyłaczą , a tu wszyscy grzecznie odmówili i USA zostało samo

Nie będzie powtórki z Iraku, tam amerykanie pokazali, gdzie mają sojuszników i ich interesy

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Bolek powiedział tak .

Podczas swojego wystąpienia na wystąpienia na Europejskim Forum Nowych Idei (EFNI) w Sopocie Lech Wałęsa zdradził, że przed laty był bardzo blisko rozerwania Federacji Rosyjskiej:

"Chciałem rozerwać Rosję, ale Amerykanie mnie powstrzymali. Madeleine Albright przyjechała do mnie i powiedziała: Panie prezydencie, ani kroku dalej, bo świat wyleci w powietrze. Miała rację. To mnie zahamowało."

https://www.facebook.com/photo?fbid=1323077439848241&set=a.469698251852835

Może być zdjęciem przedstawiającym tekst „dio Gdat www.radiogdar Radio Gdańsk www.radiogdansk.pl sk k Ra dio wwv TOSTREFA STREFA CIEKAWOSTEK CIEKA 12 Wałęsa: Chciałem rozerwać Rosję, ale Amerykanie mnie powstrzymali.”

Zacytowałeś i wyśmiałeś reakcją mój post, a czy Ty potrafisz swoimi słowami odpowiedzieć, czy tylko CTRL+C, CTRL+V?

Opublikowano
32 minuty temu, jarecki napisał(a):

Jakiś w mediach cisza na temat tej zbrodni 

wyjdź ze swojej bańki medialnej
o ile potrafisz bo to w tym miejscu planety wcale takie łatwe nie jest

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mam szerokie spektrum ale poszukuje coś nowego , bardziej niezależnego ale ciężko , jaki hejt poszedł na kanał zero za podróż Wernikowskiej do Rosji więc portale będą się bać pisać żeby reklamodawcy nie odeszli 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
3 minuty temu, Rowan napisał(a):

Zacytowałeś i wyśmiałeś reakcją mój post, a czy Ty potrafisz swoimi słowami odpowiedzieć, czy tylko CTRL+C, CTRL+V?

Zawsze to robi. Jemu dawno temu padł system operacyjny, zapętlił się i ciągle powtarza tą samą operację. 

Opublikowano
8 minut temu, Rowan napisał(a):

Lepiej zrobiłbyś jak byś sam wyjechał do czerwonej zarazy- Ruskiego Mirru  i tam został i się dogadywał  .

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, jarecki napisał(a):

obejrzyj sobie Zychowicza dzisiejszego
chyba ma za mało RAMu w kompie lub słaby porocek albo jedno i drugie i za dużą rozdziałkę ustawił i się trochę tnie ale idzie wytrzymać

Moj taki poboczny wniosek to najgorsze wojny bywają takie które klauny wywołują bo nie wiadomo c\zy się śmiać czy kląć bo płakać to nad każdą można już nie ważne kto i dlaczego ją wywołał.

tych krwiożerczych poebów ajatollachów chyba nic gorszego nie mogło spotkać; wykańcza ich sam naczelny klaun całej planety i gdyby nie takie właśnie zbrodnie jakie pobocznie wyskakują to czysto można skwitować i dobrze im tak bo oni nie tyle wymordowali w imię jakiegoś swojego bałwana swoich własnych współziomków i zapewne by jeszcze wymordowali i z tego co u Zychowicza usałyszałem że ofiar tej wojny przez .. który to dziś dzień od jej początku? drugi? to zginęło pono jeszcze niecały tysiąc Irańczyków gdy jeszcze kilka tygodni temu oni sami tam wyrzynali dziennie ilości idące w kilka tysięcy i by wychodziło że z dniem wybuchu tej wojny to śmiertelność w Iranie drastycznie spadła niż była dzienna statystyczna tam w czasie pokoju
ot taki paradoks 
no klaun po całości że aż mi Go trochę szkoda bo coraz więcej wskazuje że się Trump Iranem udławi

a i sprawdziłem; z zachodniego krańca Iranu do polskiego wschodniego krańca Bieszczadów jest ok 1500km a między skrajnymi krańcami; zachodnim a wschodnim Iranu jest ok 2500km
może przesadnej precyzji w tych moich pomiarach nie ma bo na szybko ale dużo bliżej z Polski do Iranu niż sam Iran rozległy

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Spadaj z czerwoną zarazą wystarczająco była w Polsce przez 45 lat .

Dobra, nie mamy o czym rozmawiać, naprawde mądrzej było jak kopiowałeś i wklejałeś.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Ruchawka na Bliskim Wschodzie wkrótce odbije nam się czkawką, załamanie istniejącej w Iranie struktury i państwowości napędzi do Europy kolejne tłumy uchodźców, obcychnam kulturowo i gotowych na wszystko. A najkrótsza droga przez Rosję

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, galan99 napisał(a):

Lepiej zrobiłbyś jak byś sam wyjechał do czerwonej zarazy- Ruskiego Mirru  i tam został i się dogadywał  .

Dlaczego lepiej?

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Ruchawka na Bliskim Wschodzie wkrótce odbije nam się czkawką, załamanie istniejącej w Iranie struktury i państwowości napędzi do Europy kolejne tłumy uchodźców, obcychnam kulturowo i gotowych na wszystko. A najkrótsza droga przez Rosję

Czyli podsumowując nasza sytuację, 

Od Putina nic nie kupimy, od arabów kupimy ale nam nie dostarczą, od Trumpa kupimy bo załozyliśmy sobie powróz na 25 czy 30 kolejnych lat. Kupimy i to bez względu na koszty,  no bo jak nie od niego,  to skąd? A jak mu coś odpali i nie sprzeda to co?

Jesteśmy spłukani na banderland i socjalne patologie, zadłużeni po korek, nie liczymy się ani w europie ani na świecie. W międzyczasie PO z PISem zajmuje się tym czy weto będzie czy nie będzie i kogo prezes namaści na premiera. Ile % społeczeństwa jest świadome w jakim burdelu i absurdzie żyjemy 

• Like 2
  • Thanks 1