Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Umiesz udowodnic ze to syf czy tylko tak na pasku u sakiewicza wyczytales?

w tvn widziałem 🤣

mam w domu laboratorium i przebadałem tą wołowinę, tak jak ty te kurczaki i indyki 🤣

nie rób znowu z siebie głupka

idź do apteki, kup ten hormon i wstrzyknij sobie całe opakowanie

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

a z drugiej storna UE dopuszcza kastracje farmakologiczną knurków , wszystko zależy które lobby jest silniejsze 

a to dlatego te nowsze pokolenia chłopów w tej xujni to coraz większy co pokolenie odsetek "ciot" :D 
wieprzowinkę się podjada i patrz jaka różnica między np "państwem które leży tam gdzie chce" 

Edytowane przez dysydent
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)

Dysydeny , zauważ żę blokuje UE hormon wywołujacy popęd seksualny a promuje kastracje farmakologiczna  ,           Promocja depopulacji 🤣

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Dysydeny , zauważ żę blokuje UE hormon wywołujacy popęd seksualny a promuje kastracje farmakologiczna 

no właśnie zauważyłem i nawet wskazałem podejrzanego który mógł by być zainteresowany akurat na wieprzowinie aby zdobyć przewagi - nazwijmy - behawioralne ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

w tvn widziałem 🤣

mam w domu laboratorium i przebadałem tą wołowinę, tak jak ty te kurczaki i indyki 🤣

nie rób znowu z siebie głupka

idź do apteki, kup ten hormon i wstrzyknij sobie całe opakowanie

I kto tu robi z siebie glupka?

Różnica miedzy nami jest taka że ani ty ani ja nie wiemy jak produkują steki w Brazylii ale ja wystarczająco dobrze wiem jak produkuje się u nas drób Jak się minimalnie wysilisz to też nabędziesz ta wiedzę.

Opublikowano (edytowane)

https://tech.wp.pl/lepsi-niz-niejedna-armia-wsparcie-przychodzi-z-kilku-kierunkow,7257440111512000a Jedna z operacji prowadzonej przez amerykańskie służby polegała na tzw. gunwalkingu, czyli "umożliwieniu przewozu nielegalnych lub podejrzanych przesyłek z, przez lub na terytorium jednego lub więcej państw, za wiedzą i pod nadzorem ich właściwych organów w celu zbadania przestępstwa i identyfikacji osób zamieszanych w jego popełnienie". Strategia ta jednak przyniosła odwrotny skutek do zamierzonego.                                          Analitycy zaobserwowali również, że kartele uczą się obsługi dronów od najlepszych. Wysyłają swoich członków, posługujących się fałszywymi dokumentami, do Ukrainy, aby ci stale podnosili swe umiejętności pilotażu dronów FPV.

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał(a):

Różnica miedzy nami jest taka że ani ty ani ja nie wiemy jak produkują steki w Brazylii ale ja wystarczająco dobrze wiem jak produkuje się u nas drób Jak się minimalnie wysilisz to też nabędziesz ta wiedzę.

https://www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/bydlo-i-mleko/skazona-wolowina-z-brazylii-trafila-do-sprzedazy-w-ue-czesc-juz-zostala-zjedzona,173146.html

to już nie głupek, tylko idiota

Opublikowano
37 minut temu, dysydent napisał(a):

tylko że mi ajwaj podpowiada że to żeński hormon i to najsilniejszy (cokolwiek to ostatnie znaczy)xD 

chcą z nas gejów porobić albo baby 😀 ta ujnia to wiedziała co robi jak im pozwalali to do nas wysyłać.😀

Opublikowano
31 minut temu, Ulman napisał(a):

Umiesz udowodnic ze to syf czy tylko tak na pasku u sakiewicza wyczytales?

I po co robisz znowu idiotę z siebie ? Zamiast siedzieć cicho musisz być błaznem za wszelką cenę 😄

Wystarczy wpisać w wyszukiwanie "Estradiol mięso" i wyskakuje linki do czołowych stron rolniczych 

Pierwszy lepszy z brzegu link https://agroprofil.pl/wiadomosci/skazona-wolowina-z-brazylii-trafila-na-unijne-talerze-przeciwnicy-umowy-z-mercosur-dostali-miazdzace-argumenty/

• Like 1
Opublikowano

Jedzenie , którego nie dałoby rady sprzedać w Brazylii, trafiło do UE ? No patrzcie, jaki przypadek.

W Brazylii mleko od krów karmionych jakimikolwiek paszami GMO jest oznaczone wielkim znakiem ostrzegawczym, który znają nawet dzieci. Nie kupujesz w ciemno, nie ma "małej czcionki" itp. Uważam, że tam żywność jest lepiej oznakowana jak u nas. U nas informacji o tym, że krowy są karmione paszami GMO nie znajdziesz. Tak samo mięso z hodowli , gdzie skarmiano GMO nie jest u nas znakowane. A krzyczy się, że w UE wysokie normy itp. Jak się zacznie w to człowiek zagłębiac, to cała UE to piramida hipokryzji.

Miasto i władze chciały taniego żarcia, aby zapchać kałdun, będa miały. Będzie to skutkować kolejkami na onkologię na kilka lat czekania, ale co tam, steki będą tanie a te pazerne rolniki nie dostaną dopłat i upadną.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Ulman napisał(a):

I znowu za wszelką cenę próbujesz robić z siebie matoła 😄 Lubisz być błaznem ? 😂

Mogą sobie produkować jak chcą ważne aby był zachowany okres karencji do uboju jeśli chcą do nas to eksportować !

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, dysydent napisał(a):

to że Meksyku odpi.ala się jakiś mafijny "meksyk" nikogo nie powinno dziwić
Oni tam już tak mają

nie chodziło o Meksyk tylko o słuzby USA jak pomagały zaopatrywać gangi meksykańskie w broń 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

te gangi i tak by się gdzieś zaopatrzyły bo meksykańskie państwo z podobnych "surowców" zlepione co nasze polskie a może i z jeszcze gorszych
dlaczego nie zarobić jeśli i tak ktoś zarobi?

a już najgorzej gdyby w obliczu deficytu meksykańskie gangole same się nauczyły sobie broń klepać?

o; a nie mówiłem?
całkiem zgrabnie Kierwiński dał wybór Mercowi
- "wypowiedź pana kanclerza jest niefortunna, a przede wszystkim nieprecyzyjna"

i teraz Merz ma wybór czy będzie dyskutował z tymi określeniami czyli że jest niemiecką świnią
a jeśli zgodzi się i potwierdzi że to pomyłka z jego strony to że jest tylko z niego niemiecki baran
:D 

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/oburzenie-po-slowach-kanclerza-niemiec-o-ii-ws-szef-mswia-niefortunne/44vcpxe

mam nadzieję że ma dość dystansu do samego siebie i wybierze to drugie

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, nie napisał(a):

https://www.farmer.pl/produkcja-zwierzeca/bydlo-i-mleko/skazona-wolowina-z-brazylii-trafila-do-sprzedazy-w-ue-czesc-juz-zostala-zjedzona,173146.html

to już nie głupek, tylko idiota

A wiesz jaki był poziom tego hormonu i o ile przekraczał  normę?

24 minuty temu, racyl napisał(a):

I po co robisz znowu idiotę z siebie ? Zamiast siedzieć cicho musisz być błaznem za wszelką cenę 😄

Wystarczy wpisać w wyszukiwanie "Estradiol mięso" i wyskakuje linki do czołowych stron rolniczych 

Pierwszy lepszy z brzegu link https://agroprofil.pl/wiadomosci/skazona-wolowina-z-brazylii-trafila-na-unijne-talerze-przeciwnicy-umowy-z-mercosur-dostali-miazdzace-argumenty/

Estradiol występuje naturalnie więc zadaje ci to samo pytanie co koledze powyżej.

17 minut temu, racyl napisał(a):

I znowu za wszelką cenę próbujesz robić z siebie matoła 😄 Lubisz być błaznem ? 😂

Mogą sobie produkować jak chcą ważne aby był zachowany okres karencji do uboju jeśli chcą do nas to eksportować !

Jeszcze raz powtarzam Ci- żresz o wiele gorsze rzeczy i się cieszysz ze zdrowe. A tak generalnie to i tak wołowina nie na twoja kieszeń więc problem cię nie dotyczy. 

Jeden i drugi wyznawca PIS zachowujecie się jak te miastowe kmioty na wsi co jak widzą opryskiwacz na polu to drą mordę ze rolnicy ich trują i całe srodowisko też. 😆

Opublikowano (edytowane)

Wspieramy Marszałka Czarzastego . Bardzo mądrze postąpił  - przybył rano z dwudniową wizytą do Kijowa.

Najwyższy Czas  - przestać wypominać o Wołyniu kto chce niech se w myślach wspomina - Młode pokolenie niech buduje nową przyjazną Historię z sąsiadem jakim jest Ukraina .

Cytat .

odzimierz Czarzasty w Kijowie: pomożemy wam w wejściu do Unii Europejskiej .

Marszałek Czarzasty podziękował z kolei za to, że będzie miał możliwość wystąpienia we wtorek na posiedzeniu Rady Najwyższej w czwartą rocznicę pełnoskalowej agresji Rosji na Ukrainę.

– Mieliśmy ze sobą trudną historię, ale z tej historii trzeba wyciągać wnioski. A w oparciu o te wnioski trzeba budować przyszłość. Pomożemy wam w wejściu do Unii Europejskiej. Wejdziecie do Unii Europejskiej – podkreślił marszałek Sejmu.

https://www.tvp.info/91739440/ukraina-marszalek-sejmu-wlodzimierz-czarzasty-w-kijowie-pomozemy-wam-w-wejsciu-do-unii-europejskiej-marszalek-podpisal-w-ukrainie-deklaracje

@dysydent Przypomnij sobie lata 1990 i tak do 1995 ile dobrze pamiętam  :D było Ukraińców w Polsce - tysiące  handlowali nawieżli  wszystkiego czy komuś to  przeszkadzało . 

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)

Biedny ten Morawiecki w pisie go nie lubią To jeszcze mu kolejną aferę wyciągnęli. Za miliard miału nakupił który do dziś leży na hałdach i nikt go nie chce. Tak durnie rządzili krajem jeszcze jedna dwie kadencje pisu kamień na kamieniu by nie został rozkradli by wszystko.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Afera-weglowa-z-czasow-Morawieckiego-RARS-zawiadamia-prokurature-9087555.html

- Decyzją premiera Rządowa Agencja Rezerw Strategicznych miała sprowadzić 750 tys. ton węgla. Okazało się, że ten węgiel nie nadawał się do użytku indywidualnego przez tych, do których miał trafić. Zalega on właściwie na składach opłacanych przez RARS do dzisiaj - powiedział minister.

Drugim aspektem tej sytuacji miała być decyzja, by PKP Cargo „zerwała dotychczasowe umowy z dostawcami realizowane przez spółkę i przez kolejny rok, kilka miesięcy woziła głównie węgiel”. Jak dodał, PKP Cargo szacuje, że na tej decyzji straciło 1,5 mld zł.

Okazało się, że prawie 40 proc. tego węgla to jest miał, niespełniający żadnych warunków specyfikacji – mówił.

Powołując się na ekspertów, przekazał, że po sprzedaży węgla uda się odzyskać jedynie 300 mln zł wydanej na węgiel kwoty.

– Prawie miliard złotych może być bezpowrotną stratą budżetu państwa. Już teraz wiemy, że cały węgiel z Australii, warty prawie 200 mln zł, nie spełniał żadnych norm - zaznaczył.

Z kolei - jak powiedział - wybór miejsc składowania węgla odbywał się „na zasadzie telefonicznej rozmowy”. Dzisiaj miesięczny koszt utrzymania tego węgla to 5 mln 300 tys. zł. Mamy informacje od państwowych spółek węglowych, że gdybyśmy polecili dzisiaj składować ten węgiel, to zapłacilibyśmy 3 mln zł, czyli mniej o 2 mln 300 tys. zł - powiedział.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
21 minut temu, dysydent napisał(a):

o; a nie mówiłem?
całkiem zgrabnie Kierwiński dał wybór Mercowi
- "wypowiedź pana kanclerza jest niefortunna, a przede wszystkim nieprecyzyjna"

i teraz Merz ma wybór czy będzie dyskutował z tymi określeniami czyli że jest niemiecką świnią
a jeśli zgodzi się i potwierdzi że to pomyłka z jego strony to że jest tylko z niego niemiecki baran

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/oburzenie-po-slowach-kanclerza-niemiec-o-ii-ws-szef-mswia-niefortunne/44vcpxe

mam nadzieję że ma dość dystansu do samego siebie i wybierze to drugie

Przecież od conajmniej 20 lat polityka Niemiec polega na zaprzeczaniu swojego sprawstwa w II WS, oni nie brali udziału, tylko naziści, którzy 9 maja 1945 roku wsiedli do UFO i ślad po nich zaginął

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
27 minut temu, dysydent napisał(a):

Od Wybuchu 2 wojny  Światowej będzie 87 lat .  W raz z następnymi pokoleniami nikt nie będzie o tym wspominał że była jakaś tam 2 Wojna Światowa 1939 roku w Polsce . Polska został pobita w 35 dni i koniec wojny dla Polski .  Sprawdź co uczą się Niemieckie dzieci z Historii z okresu 1 września 1939 roku .

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, galan99 napisał(a):

Sprawdź co uczą się Niemieckie dzieci z Historii z okresu 1 września 1939 roku .

wolę nie sprawdzać bo i bez tego gdyby los Niemiec ode mnie zależał to każdy na tej planecie by pytał - a co to jest? jakaś enklawa dla inwalidów z problemami mowy?

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/slowa-kanclerza-niemiec-o-ii-ws-jest-reakcja-ambasady-pomylil-sie/fbj252s

no; czyli jednak "beeee"

no akurat barany niemieckie beczą identycznie jak każdej innej narodowości

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
58 minut temu, Ulman napisał(a):

Estradiol występuje naturalnie więc zadaje ci to samo pytanie co koledze powyżej.

Czy głupi czy głupiego udajesz ? . Chłopie nie pogrążaj się bo szorujesz po dnie 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Jeszcze raz powtarzam Ci- żresz o wiele gorsze rzeczy i się cieszysz ze zdrowe. A tak generalnie to i tak wołowina nie na twoja kieszeń więc problem cię nie dotyczy. 

Jeden i drugi wyznawca PIS zachowujecie się jak te miastowe kmioty na wsi co jak widzą opryskiwacz na polu to drą mordę ze rolnicy ich trują i całe srodowisko też. 😆

I ty skończyłem studia rolnicze ? 😂

Każda twoja wypowiedź jest coraz gorsza i kompletnie odklejona od rzeczywistości 😄

Przecież wyznawcy pis a nie w mieście coś ci się pomyliło chłopczyku. To właśnie miasto wyznawane przez KO i lewactwo jest wyczulone na opryskiwacz na polu. 

pier**lisz głupoty jak przetrącony

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Znowu cie najprostsze pytanie przeroslo? Widzisz jaki cienias jestes😁 pierwsze lepsze pytanie o konkret i liczby cie rozkłada 

Chłopie oddaj ten dyplom skąd go kupiłeś a tym bardziej jeśli jest prawdziwy to tej uczelni bo przynosisz jej wstyd 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
25 minut temu, dysydent napisał(a):

no akurat barany niemieckie beczą identycznie jak każdej innej narodowości

Dla przykładu wspomniemy taką jedną .

Minister edukacji Barbara Nowacka powiedziała, że "na terenie okupowanym przez Niemcy polscy naziści zbudowali obozy". MEN tłumaczy, że to przejęzyczenie.  Co szkodzi powiedzieć POMYŁKA . 

Za 10 Lat tym bardziej będzie mniej o 2 wojnie Światowej co raz młodsze pokolenia nie będą wspominać i upamiętniać .