Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ma kaczor do veta, to nawrocki zawetowal. niedlugo powoecie ze susza to wina kaczora! chlopina ledwo sie rusza, ale cala wina ustawy napisanej na kolanie, podobnie jak lancuchowej ,.lezy po stronie kaczora,. a nie tuska! ehhh, rece opadaja. rowan, tutsjasz racje, ale .....najwiecej dzieci maja co co sie nie boja! natomiast czesc pan chce miec jedno, bo nie chce byc gruba, nie chce siedziec w pieluchach, lub zaczynaja za pozno bo sie boja, bo nie maja faceta,.bo sa silne i niezalezne, bo dlaczego to one.maja rodzic a nie facet itp. znam duzo kobiet majacych 3-4 dzieci, normalny dom, zarobki wieksze niz wiekszosci tutaj na forum. patologia czy az tak ma duzo dzieci? mamy taka enklawe z pato.... az tak bym nie przesadzal. tez sa bezdzietne. ale jeśli moga to rodza. najwiekszy problem to z kobietami co koncza stfudia. one mysla, one braly antykoncepce, po studiach sa juz starsze, wydaje im sie ze sa mlode, ale jeszcze chca kariere robic. tutaj jest problem, srudia sa trudne,.nie ma czasu na zabawe, na sex. zbyt pozno je konczymy.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, nie napisał(a):

Rasowy Socjalista brawo .

Nowa Nadzieja poszła w P...du niema już .

Imperium kontratakuje - Imperator - Sławomir Mentze:D .

Ma rozmach .

Oktawian August jako imperator . Niezłe porównanie .

image.jpeg.9ff58868c14727fb9f3f957098af373c.jpeg

Edytowane przez galan99
Opublikowano
12 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

co ma kaczor do veta, to nawrocki zawetowal. niedlugo powoecie ze susza to wina kaczora! chlopina ledwo sie rusza, ale cala wina ustawy napisanej na kolanie, podobnie jak lancuchowej ,.lezy po stronie kaczora,. a nie tuska! ehhh, rece opadaja. rowan, tutsjasz racje, ale .....najwiecej dzieci maja co co sie nie boja! natomiast czesc pan chce miec jedno, bo nie chce byc gruba, nie chce siedziec w pieluchach, lub zaczynaja za pozno bo sie boja, bo nie maja faceta,.bo sa silne i niezalezne, bo dlaczego to one.maja rodzic a nie facet itp. znam duzo kobiet majacych 3-4 dzieci, normalny dom, zarobki wieksze niz wiekszosci tutaj na forum. patologia czy az tak ma duzo dzieci? mamy taka enklawe z pato.... az tak bym nie przesadzal. tez sa bezdzietne. ale jeśli moga to rodza. najwiekszy problem to z kobietami co koncza stfudia. one mysla, one braly antykoncepce, po studiach sa juz starsze, wydaje im sie ze sa mlode, ale jeszcze chca kariere robic. tutaj jest problem, srudia sa trudne,.nie ma czasu na zabawe, na sex. zbyt pozno je konczymy.

Może być zdjęciem przedstawiającym co najmniej jedna osoba i tekst „Model rodziny europejskiej na przestrzeni pokolen; ;) PRADZIADEK: MIAŁ 4 DZIECI 4 DZIECI DZIADEK: MIAŁ 2 DZIECI 2 DZIECI OJCIEC: MA 1 DZIECKO 1 DZIECKO JA: MAM PSA Tylko pies... WYKAŚTROWANY! WYKAŚTR”

Opublikowano
15 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

patologia czy az tak ma duzo dzieci?

To była akurat moja wymiana poglądów z Pa@jacusiem😅 i to do niego pisałem😀 Z racji, że on mnie zaczepił o in vitro🙂

Opublikowano

no widzialem ,ze cos o invitro pisaliscie. on jest na tyle chamski w rozmowie, ze nie odpisuje juz mu od jakiegos czasu, dlatego nie pytalem. natomiast z tymi psami i kotami to sie zgadzam. mlodzi, oi 25 lat, oni kochaja pieska, to ich dziecko! k....a oni mowia na zwierze dziecko!!!! mnie az skreca jak to slysze. to sa te silne niezalezne kobiety, z tabletkami pod poduszka. a facet zamiast zostawic to dziadostwo to taka sama pi....a jak i ona. czasem spotykam sie ze starszymi juz ludzmi, ona ma np kota, a on po przejsciach, ale chce " zamoczyc" ,.to teksty jakie wali o kochaniu tego kotka sa pozaziemskie 😂😂😂

Opublikowano
1 minutę temu, Siedzacybyk napisał(a):

k....a oni mowia na zwierze dziecko!!!! mnie az skreca jak to slysze. to sa te silne niezalezne kobiety, z tabletkami pod poduszka. a facet zamiast zostawic to dziadostwo to taka sama pi....a jak i ona. czasem spotykam sie ze starszymi juz ludzmi, ona ma np kota, a on po przejsciach, ale chce " zamoczyc" ,.to teksty jakie wali o kochaniu tego kotka sa pozaziemskie 😂😂😂

Kurde...

...masz bardzo ciekawych znajomych ..🤭

Opublikowano
49 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

najwiekszy problem to z kobietami co koncza stfudia. one mysla, one braly antykoncepce, po studiach sa juz starsze, wydaje im sie ze sa mlode, ale jeszcze chca kariere robic. tutaj jest problem, srudia sa trudne,.nie ma czasu na zabawe, na sex. zbyt pozno je konczymy.

To już sexu ludzie nie uprawiają jak się uczą ? Są za starzy po studiach żeby mieć dzieci ?

• Haha 1
Opublikowano

sex na studiach jest, ale z tabletkami. po studiach chca miec jeszcze czas dla siebie, popracowac. ona nie ma czasu na dzieci....wiec jest kot - dziecko! dawniej to starsze kobiety mialy koty, takie zdewiaciale, teraz nawet mlodzi.

Opublikowano
7 minut temu, racyl napisał(a):

A ile tego jest ?, tego nawet nie ma co liczyć 

Ano właśnie,  to margines populacji ale nie wiadomo po co  PIS ich skutecznie reklamuje od kilkunastu lat.

Opublikowano
12 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

sex na studiach jest, ale z tabletkami

No ale jak Ty sobie to wyobrażasz inaczej? Przecież chyba byś nie chciał aby Twoja córka np na drugim roku studiów zaszła w ciąże, a na dodatek jeszcze z jakimś gołodupym kretynem… 🙂 

Opublikowano

No i znowu musisz głupka udawać po samozaoraniu? Że ty się nie nauczysz myśleć zanim coś napiszesz 😁   Po co się  tak wystawiasz? Jedno proste pytanie pokazuje jaki bałwan z ciebie.

Opublikowano
11 minut temu, jacus napisał(a):

Kobiety nie rodzą dzieci bo większość młodych mężczyzn to wyborcy konfederassiji..

Z kimś takim mieć dziecko??

Na pewno nie gorzej niż mieć je z Tobą🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

srudia sa trudne,.nie ma czasu na zabawe, na sex. zbyt pozno je konczymy.

Następny co nie pojmuje piękna studiowania.🤣

• Like 1