Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
58 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nawrocki ma bardzo duży kompleks Tuska. Nerwy puszczają bo nie może sobie z nim poradzić bo jest po prostu zbyt słaby politycznie. Dlatego puszczają nerwy i są takie prostackie reakcje.

Ten kot ma jeszcze ogon , czy już mu urwałeś od tego odwracania?

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ja mam wrażenie jakby on był psychoanalitykiem wszystkich polityków i wiedział co myślą, co czują i jaki jest ich stan psychiczny🙂

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
42 minuty temu, Ulman napisał(a):

a ile według ciebie powinno kosztować paliwo przy obecnej cenie baryłki?

proporcjonalnie do tej drogiej za pis po lutym 2022 

37 minut temu, Rowan napisał(a):

Ja mam wrażenie jakby on był psychoanalitykiem wszystkich polityków i wiedział co myślą, co czują i jaki jest ich stan psychiczny🙂

to Platformoholik a teraz Koalicjoholik 😄

Edytowane przez racyl
  • Like 1
Opublikowano

skoro według ciebie nie kosztuje tyle ile powinna to jak to wyliczyłeś?

i jeszcze jedno -

20 minut temu, racyl napisał(a):

to Platformocholik a teraz Koalicocholik 😄

...... przyrostek cholik poprawnie pisze się przez h, bałwanie

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

skoro według ciebie nie kosztuje tyle ile powinna to jak to wyliczyłeś?

i jeszcze jedno -

Darliśmy mordy że pis łupi polaków w 2022r przy cenach do 120 $ i cenie dolara 4,41zł przy cenie do 8zł na stacjach

Teraz mamy 63 $ i kursie dolara 3,55zł to cena 6zł na stacjach jest łupieniem polaków przez koalicję i tuska 

Opublikowano

Kacper Tomasiak w wywiadzie po dzisiejszym konkursie:

Nie szło mi na treningach na tej skoczni ale przed zawodami odbyłem wideorozmowę z Leszkiem Ojrzyńskim który powiedział mi: „Kacper, oni są do opierdolenia. Daj z wątroby na wyjściu z progu i dalej już pójdzie”. No i poszło.

dobra rada zawsze w cenie :D

Opublikowano
Godzinę temu, nie napisał(a):

a po polsku?

sam to wymyśliłeś czy ci przysłali? 🤣

co to za nisze? 

dobrze, że ty nie okazałeś się ⬆️

bo byłby

🤣🤣

Goebbels twój troling nic nie da Tusk powiedział, ze jeśli Nawrocki zechce gdzieś lecieć to dostanie od rządu dossier. A Nawrockiemu nerwy puściły.

Z tym zdjęciem to żadne wymyślanie po prostu biznes sponsorów którego pilnuje MKOL.

45 minut temu, nie napisał(a):

nawrocki powiedział, że tusk to może wydawać polecenia swojemu synowi albo wnuczkom, a nie prezydentowi

na to tusk z resztą peowców i swoimi prestytutkami rozpętali kolejną gównoburzę  

że nawrocki zaatakował tuska wnuczki

jprd, takich po-jebów to jeszcze w polsce nie było

Sęk w tym, że Tusk nie wydał mu żadnego polecenia bo użył zwrotu jeśli zechce. Widać w Nawrockim frustracje i nerwy mu puszczają  Podobnie zresztą jak tobie. Wy widzicie jak wasz Nawrocki się kompromituje i was to boli dlatego tak wyzywasz. 

38 minut temu, witejus napisał(a):

Widać tu twoją bezradność nic innego nie napiszesz. Tam był zwrot jeśli zechce a Nawrocki pięknie się rozpruł. I te wnuczki to czysta desperacja.

36 minut temu, Rowan napisał(a):

Kolejny bezradny pisowiec. Tu nie trzeba być politykiem psychoanalitykiem. Tusk powiedział - jeśli zechce. Nawrockiemu nerwy puściły bo odebrał to jako polecenie. czego nie rozumiesz?

35 minut temu, witejus napisał(a):

Psychoanalityk, raczej psychol😂

Jak pisałem bezradny jesteś. Widzicie i wy jak Nawrocki się skompromitował na jeśli zechce zareagował furią aż wnuczkom Tuska się oberwało. Sfrustrowany tym Tuskiem tak jak i wy.

Opublikowano
6 minut temu, racyl napisał(a):

Darliśmy mordy że pis łupi polaków w 2022r przy cenach do 120 $ i cenie dolara 4,41zł przy cenie do 8zł na stacjach

Teraz mamy 63 $ i kursie dolara 3,55zł to cena 6zł na stacjach jest łupieniem polaków przez koalicję i tuska 

No to jak już masz te cyfry to chyba umiesz powiedzieć ile twoim zdaniem powinno paliwo kosztować. Dasz radę?

6 minut temu, Roman176 napisał(a):

Czechy Bułgara mają tańsze .. Czechy mają nasze 

ile czechy mają taniej? Tak procentowo?

Opublikowano
19 minut temu, Ulman napisał(a):

przyrostek cholik poprawnie pisze się przez h

Tak jak alko cholik?

2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Widać tu twoją bezradność

No bezradny jesteś, miotasz się wokoło, obszczekujesz, odgryzasz się na wszystkie strony, jak zaszczuty pies w zaułku🤣

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

No to jak już masz te cyfry to chyba umiesz powiedzieć ile twoim zdaniem powinno paliwo kosztować. Dasz radę?

To z ciemnego ludu mam tłumaczyć tobie wyjątkowemu wykształconemu człowiekowi 😄

Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

@Roman176, co to się stało że mamy dużo tańsze paliwo jak w Hiszpanii i jedne z najtańszych w europie?

Pis jak rządził do czasu wojny na ukrainie tak samo opowiadał, że mamy najtańsze paliwo w europie 🤣

Nie myślałem, że osiągniesz ich poziom 🤣🤣

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tusk powiedział, ze jeśli Nawrocki zechce gdzieś lecieć

9 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tusk nie wydał mu żadnego polecenia bo użył zwrotu jeśli zechce.

Tam był zwrot jeśli zechce

Tusk powiedział - jeśli zechce.

się skompromitował na jeśli zechce

chyba ci

11 minut temu, hubertuss napisał(a):

nerwy puściły

bo się powtarzasz 🤣

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał(a):

umiesz napisać czemu tak cieszy cię porównywanie to starej  unii i bardziej rozwiniętych państw ? wiesz ze mają dużo większą akcyzę  

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, witejus napisał(a):

Tak jak alko cholik?

No bezradny jesteś, miotasz się wokoło, obszczekujesz, odgryzasz się na wszystkie strony, jak zaszczuty pies w zaułku🤣

Ja się tylko śmieje z tego wy widać nawet po tym twoim wpisie nerwowi jesteście. Nawrocki co tydzień jakiś numer odstawi. Pojechał na olimpiadę nie dość, że się ośmieszył reklamą koszulek od siostry to naraził naszych sportowców na kary reklamując te koszulki w ich obecności czego zabraniają przepisy MKOL. Przyjechał do Polski minęło kilka dni, Tusk powiedział, że jeśli chce gdzieś jechać to rząd mu dostarczy dossier a on się rozpruł z nerwami jak ty teraz że Tusk mu każe gdzieś jechać. I znowu się ośmieszył. 

2 minuty temu, nie napisał(a):

chyba ci

bo się powtarzasz 🤣

Powtarzam bo wam każdemu z osobna trzeba. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Kolejny bezradny pisowiec. Tu nie trzeba być politykiem psychoanalitykiem. Tusk powiedział - jeśli zechce. Nawrockiemu nerwy puściły bo odebrał to jako polecenie. czego nie rozumiesz?

Kto jest pisowcem?🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)

Ty jesteś naprawde jakiś nienormalny… Pisałem to wielokrotnie, że w życiu na ten szajs nie zagłosowałem i bym nie zagłosował, dla mnie to banda debili tak samo jak platfusy…😀Ale rozumiem, że według Ciebie ktoś kto się z Tobą w jakis sposób nie zgadza to jest już pisowcem? Pokrętną masz logike😀

Edytowane przez Rowan
Opublikowano

czyli jak zwykle nie podołałeś. No ale skoro podałeś cyfry to może ci podpowiem 

14 minut temu, racyl napisał(a):

2022 -baryłka 120 x4,41 = 530pln

2026 baryłka 63 x 3,55 - 224 pln 

Wychodzi na to że teraz jest 57% taniej więc skoro za pisu było po 8pln to teraz powinno być po 3,45? Zgadzasz się?