Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał(a):

Patrz Goebbels jak Kazio załatwił takich jeleni jak ty.  Biznes po pisowski safe nie dobry bo 3 % oprocentowania trzeba pożyczać na 6 % to lepiej. No i zgasił jakiegoś pisowskiego pętaka jak kiepa na dworcu.

Ty jednak dobry jesteś🤭 Coraz częściej przywołujesz za przykład tych co właśnie byli pisowskimi kiepami, ale jak już są peowskimi kiepami, to są super😅🤭

Opublikowano
Teraz, Ulman napisał(a):

Czyli demokracja to rządy miernot i ciemnoty ktora nie wie za czym glosuje bo nie rozumie co sie dzieje. Zupełnie jak z byciem fanem sulima bo ma dużo wyświetleń więc musi być dobry🤣

Ty kiedyś dorośniesz i zrozumiesz jak funkcjonuje świat ? 

Tylko ty jeden wiesz co danej osobie ma się podobać ? 😂 Ale komuch w czystej postaci 🤣

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Aaaaa, PiSdowate kredyty na zakup zagranicznego uzbrojenia na 6% dobre, Tuska na 3% na rozbudowę krajowego przemysłu zbrojeniowego złe, odlatujesz racuch ;) 

Pomijając procenty i pożyczki i kto by sie nie brał za rozbudowe przemysłu zbrojeniowego w Polsce, to z naszej perspektywy, jest to po prostu głupota, bo to co wyprodukujemy, to oddamy za frajer upadlinie, a my bedziemy spałacsć te kredyty Niemcom czy Koreańcom czy jakimś innym Mongołom…

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał(a):

Tam nikt nie stawia warunków na wypłatę kasy

Raczej na spłatę kasy. za dostarczone graty. Ale lepszego klienta jak Polska dłuuuuugo nie będą mieli. Braliśmy jak leci i nawet płacić chcieliśmy więcej niż sprzedający żądał.

8 minut temu, Rowan napisał(a):

tych co właśnie byli pisowskimi kiepami, ale jak już są peowskimi kiepami, to są super😅🤭

PiSowskim kiepom też należy się druga szansa. To że ewolucja o nich zapomniała nie daje nam podstaw aby ich calkowicie odrzucać.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Raczej na spłatę kasy. za dostarczone graty. Ale lepszego klienta jak Polska dłuuuuugo nie będą mieli. Braliśmy jak leci i nawet płacić chcieliśmy więcej niż sprzedający żądał.

Co ty za pierdoły opowiadasz znowu . Takie złe a kosiniak z kamyszem w poprzednim roku kupili kolejne 

https://www.money.pl/gospodarka/polska-kupuje-kolejne-czolgi-z-korei-poludniowej-umowa-za-miliardy-a-to-dopiero-poczatek-7175004744248000a.html

Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał(a):

PiSowskim kiepom też należy się druga szansa. To że ewolucja o nich zapomniała nie daje nam podstaw aby ich calkowicie odrzucać.

Według mnie to ani pisowskim ani peowskim kiepom nic sie nie należy. No chyba, że wp**rdol i więzienie.

Ale to też nie dobre, bo bedziemy ich nadal utrzymywac w wiezieniach.

Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał(a):

Ty kiedyś dorośniesz i zrozumiesz jak funkcjonuje świat ? 

Tylko ty jeden wiesz co danej osobie ma się podobać ? 😂 Ale komuch w czystej postaci 🤣

Wiem doskonale,  dlatego ci przytaknąlem że rządzą glupki. Ja nikomu nie nakazuje co mu ma się podobać ino stwierdzam fakt - prymitywy lubią prymitywne treści.  Taką twórczość skolima to analogia z polityką dla mas - ładne obrazki, wizja zajebistosci, emocje i muzyczna miałkość którą masy kupią. Jak się minimalnie zagłębić to ani w tym treści ani techniki a jakby odjać warstwę wizualną to sie okazuje ze to dno. Ot taka ciepła woda w kranie i nic poza tym. 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, mirro napisał(a):

Skąd tyle agresji i nienawiści w Tobie?

10 minut temu, Ulman napisał(a):

Wiem doskonale,  dlatego ci przytaknąlem że rządzą glupki. Ja nikomu nie nakazuje co mu ma się podobać ino stwierdzam fakt - .  Taką twórczość skolima to analogia z polityką dla mas - ładne obrazki, wizja zajebistosci, emocje i muzyczna miałkość którą masy kupią. Jak się minimalnie zagłębić to ani w tym treści ani techniki a jakby odjać warstwę wizualną to sie okazuje ze to dno. Ot taka ciepła woda w kranie i nic poza tym. 

A co to jest "prymitywy lubią prymitywne treści" "Polityka mas ". Poziom dna to też pojęcie subiektywne ale już darcie mordy że jedni zadłużają kraj przy mniejszej kwocie a inni przy wyższej już nie to jest ciepła woda w kranie i zwyczajna głupota.

Należy pamiętać co kto i kiedy mówił a nie udawać  że nic takiego nie było 

Edytowane przez racyl
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Takie coś można kupić,

Oj tam, oj tam. A gdyby nawet? Zarobił, kupił se, to se ma. Ja tam bym na wódę wydał, jakbym zarobił.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wątpię że taki cwiećmózgi kibol w normalny sposób zrobił doktorat ...

Ale kotulanka czy zielińska to już nie budzi twojej wątpliwości 

Opublikowano
57 minut temu, Desperado napisał(a):

No nie wiem czy ktoś ma gorzej sprany mózg od ciebie.   xD

Tak tak ja mam sprany bo wierzę w twoje urojenia.😀

56 minut temu, racyl napisał(a):

A po ch*ja to to brać i się zadłużać ?. ukraina ma większość sprzętu za darmo 

Szkoda, że nie krzyczeliście tak kilka miesięcy temu tylko był wrzask rozwijać armię a Tusk ja ponoć zwijał. A teraz co zmiana frontu?

45 minut temu, Rowan napisał(a):

Ty jednak dobry jesteś🤭 Coraz częściej przywołujesz za przykład tych co właśnie byli pisowskimi kiepami, ale jak już są peowskimi kiepami, to są super😅🤭

Kim byli tym byli Gość zagadnął Kazia o alimenty to Kazio go pięknie zgasił jak kiepa na dworcu. 

42 minuty temu, Rowan napisał(a):

Pomijając procenty i pożyczki i kto by sie nie brał za rozbudowe przemysłu zbrojeniowego w Polsce, to z naszej perspektywy, jest to po prostu głupota, bo to co wyprodukujemy, to oddamy za frajer upadlinie, a my bedziemy spałacsć te kredyty Niemcom czy Koreańcom czy jakimś innym Mongołom…

Widać u ciebie nie wszyscy w domu jak u tych dwóch powyżej.

Opublikowano
12 minut temu, Ulman napisał(a):

Doktorat to dość prosta sprawa.

Każdemu dają tylko nikt nie chcę brać ? 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Szkoda, że nie krzyczeliście tak kilka miesięcy temu tylko był wrzask rozwijać armię a Tusk ja ponoć zwijał. A teraz co zmiana frontu?

Za pierwszych rządów tuska to było zmniejszanie  armii i reset z rosją . trzeba sobie odświeżyć pamięć 

• Like 1
Opublikowano

Kotula z uśmiechniętej koalicji miła magistra na stronie www wstawionego a w rzeczywistości nie. w dzisiejszych czasach bardziej się liczy to kto głośniej krzyczy a kłamstwo powtarzanie wiele razy staje się prawdą. najwięcej zawsze tracą Ci najmniej elastyczni mentalnie