Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto wygra wybory na Węgrzech 2026 ?. 

Viktor Orban jeśli przegra wybory otwiera drogę 2027 roku Ukrainie do Unii z legalnym handlem . Ukraina spełnia wszystkie normy Unii . Pisałem o tym - tylko ten Orban musi przegrać - Ursula von der Leyen na to czeka .

Opublikowano
46 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Cykor.

Boi się starszego faceta.

Daj adres, to napluje ci jutro w twarz...

Eeeee tam, plucie dla chama to za mało. Porzadnie mu pałą wp.....ol to może coś pojmie. 

Tak jak pisałem wielokrotnie - głupków, prostaków, chamów jest większość, Racyl ma wysokie osiągnięcia w kazdej z tych kategorii i  można go traktować jako swoisty  wzorzec 

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Eeeee tam, plucie dla chama to za mało. Porzadnie mu pałą wp.....ol to może coś pojmie. 

Tak jak pisałem wielokrotnie - głupków, prostaków, chamów jest większość, Racyl ma wysokie osiągnięcia w kazdej z tych kategorii i  można go traktować jako swoisty  wzorzec 

Ulmanek popracowałeś na liczbach ? , za ile twój tatuś oddawał pszeniczkę 😄

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Przynajmniej nie żył socjalem...jak ty...😄🤭

5 minut temu, galan99 napisał(a):

Kto wygra wybory na Węgrzech 2026 ?. 

Może Ziobro....🤭

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Taaa, teraz nie wiesz czyj pomysł xD 

6 godzin temu, hubertuss napisał(a):

zielony ład, zboże z Ukrainy, naszego kazali nie sprzedawać, nawozy o 50 % do góry w jeden dzień mało. 

NO proszę Trump z Putinem ruszyli Europę. Jeszcze będziem od giermańca kupować za hajs z safe jak pis straszy.

Ten znienawidzony zły wredny głupi PiS robił źle to już wiemy, to teraz pytam się poraz kolejny , ulubiony  dobry i kochający rolników minister kontynuuje te chore pomysły a nawet je ulepsza, gdzie tu sens., a wy jak w obrazek zapatrzeni. 😅

Opublikowano
27 minut temu, racyl napisał(a):

Liczby i liczenie to nie twoje środowisko i pewnie to cię śmieszy ale jak podasz konkretny temat to chętnie możemy wspólnie zgłębić cyferki i to co z nich wynika. Oczywiście jeśli wydaje ci się że czujesz się na siłach. 

Jak tam podatek od wzbogacenia przy kupnie mieszkania? Już wiesz o co ci chodziło?

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Liczby i liczenie to nie twoje środowisko i pewnie to cię śmieszy ale jak podasz konkretny temat to chętnie możemy wspólnie zgłębić cyferki i to co z nich wynika. Oczywiście jeśli wydaje ci się że czujesz się na siłach. 

Jak tam podatek od wzbogacenia przy kupnie mieszkania? Już wiesz o co ci chodziło?

Proste pytanie : za ile tatuś oddawał pszenicę ? 😄 na najprostszym pytaniu się wykładasz wyjątkowy i niepowtarzalny mega spod ukraińskiej granicy  😄

Nawet AI rozumie potoczną nazwę podatku a ty jesteś tak ograniczony i dalej brniesz w samozaoranie 😄

Opublikowano

Pytanie głupkowate bo nie zawiera konkretu więc ci nie potrafię odpowiedzieć.  

To jaki podatek nazywa nie potocznie "podatkiem od wzbogacenia"?  Te twoje kolejne uniki tylko utwierdzają mnie i zapewne kilku kolegów z forum ześ wioskowy przygłup więc jeśli łaska to nie trzymaj nas w niepewności i zdradź ten wielki sekret podatkowy😀

Opublikowano

Nie umiecie na tej waszej pipidówie posługiwać się wyszukiwarką internetowa ? 😂. No tak to wyjątkowa klasa ludzi w waszej wiosce 😂. Wyjdź do ludzi cuda i zobacz jak żyją i czego słuchają 😂

Z tobą Ulmanek to jest taka rozmowa jak z tą lewaczką 😄

Opublikowano (edytowane)

A po cholerę mam patrzeć czego słucha głupia większość? Mi to nie jest do niczego potrzebne. 

Masz jakieś konkrety oprócz tego bełkotu i dziecięcych uników?

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

Pobudka, posty same się nie napisza

Zima w górach.

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Już nie nad morze?😄🤭

Nad morze to grafik musi się zgrać że stara 

11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Co, walniesz dwa browary na Gubałówce ?? Czy wyjazd na bogato i wwiozą Cię na Kasprowy ?? xD Bo wątpię że się wtoczysz z swoim kałdunem na jakąś górę ...

Motorem nie mogę,nie jestem impotentem.

11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem, mnie takie "atrakcje" jak Gubałówka nie interesują ... Tam aby smród moczu wymieszany z grillem ... Raz tam byłem, sensu wracać nie widzę ...

Znając twoje problemy to nie dziwota że masz spodnie obsikane😭

11 godzin temu, Rowan napisał(a):

O sqrwenson, Flixbusem czy Szwagropolem?🤔🤭

Majerem.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał(a):

Motorem nie mogę,nie jestem impotentem.

Znając twoje problemy to nie dziwota że masz spodnie obsikane😭

Po prostu nie interesują mnie atrakcje gdzie mogą dostać się takie chamy jak ty ... Co to walną 2 browary, zjedzą serek z grilla i zeszczą się gdzieś w krzakach ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Poziom chamstwa w górach wskoczył na całkiem inny level, Pa@jacus zawitał w wyższe partie Polski A🤣🤣🤣🤣🤣🤣

26 minut temu, jacus napisał(a):

Majerem

Nie znam… To jakiś skup bydła?🤔

Edytowane przez Rowan
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 9.02.2026 o 10:35, dysydent napisał(a):

no i się wyjaśniły nasze wątpliwości z końcówki ub r.
czyli to było jednak wrogie przejęcie i Inpost nie jest już konkurencją dla fedex; jest ich włanością
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2026-02-09/inpost-ma-nowego-wlasciciela-rafal-brzoska-jasno-o-siedzibie-w-polsce/

po\zostaje tylko obstawiać w jakiej skali czasowej Inpost zostanie "wygaszony" ;) 

no

Fitch też już to zauważyli
https://businessinsider.com.pl/biznes/przejecie-inpostu-z-negatywna-ocena-fitch-wskazuje-glowny-powod/qjfwrb0

no i gdzie te nasze uj wie czyje sługusy; te tuski i czarzaste co się tylko jakiejś pożydowskiej przybłędzie potrafią postawić co nic lepszego jankesi nie mieli dla niej ponad ambasadę na peryferiach.
odważy się który zawalczyć aby w Polsce jak najwięcej kapitału było w polskich rękach?

tu też można by porobić zakłady choć w tych zakładach uja można będzie wygrać bo wszyscy trafnie obstawią

swoją drogą to ten ambasador na siebie wziął całkiem sprytną rozgrywkę i teraz wszystkie nasze kacyki są pos.ane że jednak może przegięli pałe w kłótniach o nic i w kwestiach gospodarczych jeszcze mają się stawiać? \Przecież tak naprawdę Trump leje na jakiegoś nobla gdy chodzi o biznes w kontrze i z tym noblem, a pewnie i Grenlandią to tylko podpuchy, zasłony dymne dla naprawdę istotnych ... czy muszę dalej?

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, dysydent napisał(a):

no i gdzie te nasze uj wie czyje sługusy; te tuski i czarzaste co się tylko jakiejś pożydowskiej przybłędzie potrafią postawić co nic lepszego jankesi nie mieli dla niej ponad ambasadę na peryferiach.
odważy się który zawalczyć aby w Polsce jak najwięcej kapitału było w polskich rękach?

jest poczta polska na skraju bankrutctwa , w tym roku to już nakazy podatkowe przyszły mi na skrzynkę on line zamiast przez listonosza , Jesli już to rzad musial by utworzyć fundusz inwestycyjny a stworzył ,, fundusz emerytalny '' i to ten fundusz jesli juz mógł by zainwestowac w akcje inpost  , zresztą wiadomo jak to sie skończylo i rzad zajebał kase z tych funduszy 

i tak ciekawostka Na początku 2026 roku łączna kwota zgromadzona przez Polaków w Otwartych Funduszach Emerytalnych (OFE) wynosiła ponad 293 miliardy złotych (stan na koniec grudnia 2025 r.)

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, galan99 napisał(a):

Tak musisz .

no to trzeba trochę poczekać po więcej danych; tzn na to co Rubio w Monachium nawywija ale to tylko tak na początek
Rubio Polski nie lubi i nawet można by osobnym wątkiem próbować ustalić - dlaczego (pewnie latynosko kubańskie gangi w USA mają jakieś złe doświadczenia z Polakami, Polonią jankeską ;) )

czy jedynym sprzymierzeńcem Polski okaże się Merz a i to tylko po to aby dać czas Niemcom na podrośnięcie w siłę jeszcze jednego wroga Polski na przyszłość 
no bo przecież czymś te pomysły reparacyjne trzeba polaczynom ze łbów wybić,

za niedługo @galan99 sam dopiszesz ciąg dalszy kiedy wszystko stanie się bardziej jednoznacznie przejrzyste 

Edytowane przez dysydent