Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Takeda napisał(a):

a to twoja propaganda z baniaka czy rządowy przekaz numer jakiś tam. Rosjanie podczas 2 WŚ nie byli ani gorsi ani lepsi niż reszta aliantów, ale już oskarżanie Putina o jakieś działania w tym czasie świadczy o twym debiliźmie

Następny głąb co czytać ze zrozumieniem nie potrafi...

Skrobanka za skrobanką, ale tylko dziecka zrobionego z ruskim nie wyskrobała.

71f49fad0aa811a21860f4bc020d47da5fb1cbc5c1e42c64e9884655b4fd3f04.png

c3ad09ef56b907afc0818f8e85c995a5960187bb005b57e4226538fa56f33f4b.png

Edytowane przez tomek222
Opublikowano

Tu nawet szkoda głąbom tłumaczyć ruskie wojsko to były zwierzaki. Pomijam już to co z naszymi oficerami robili. Ale to jak traktowali nawet przy tak zwanym wyzwoleniu w 1945 nasza ludność to jak ich dowódcy traktowali swoich żołnierzy to trzeba być tumanem by twierdzić, ze nie różnili się od aliantów.

• Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

Mam ale chyba jakoś słabo działa.

bez blockerów przestał bym korzystać i internetu a przynajmniej w takiej skali i formie jak korzystam
zapewne i skuteczność blockerów reklam z czasem spadnie i wtedy to nie wiem co pozostanie

ciekawe czy już doczepiają do tego ksefu-u reklamy w jakiejś zawoalowanej formie czy jeszcze za wcześnie?

nauczyliśmy się już z daleka rozpoznawać co jest reklamą, propagandą a co nie; przynajmniej w większości populacji i coraz wątpliwsza jest skuteczność tych reklam a i tak je wciskają gdzie tylko się da

miała być powszechność dostępności informacji a mamy globalizację tumanizacji ... dobra; ktoś dzwoni
na ra

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, nie napisał(a):

co tu jest propagandą?

Wycieczka Wiernikowskiej do Moskwy ... Ale dobrze, niech Stanoski ujawnia kto go finansuje i kogo ma za plecami xD Ale co się dziwić, u nich miłość do Moskwy długa i szeroka, sam pan rezydent pałacu prezydenckiego tam jeździł xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, nie napisał(a):

tak będą rządzić jak ty z trzaskowskim 🤣🤣

Image

Goebbels ty naprawdę myślisz, że jak taki głupi jak przeciętny wyborca pisu dla którego serwujesz te badziewie. Sondaże w kampanii się zmieniały ten sondaż był prawdziwy prawdziwe były te które pokazywały zwycięstwo Nawrockiego lub wyrównane poparcie z zwycięstwem w granicach błędu statystycznego. Zależy tylko od tego kiedy były robione. Ty sam się Goebbels ośmieszasz takimi durnotami. 

Odnosząc się do sytuacji obecnej na razie nie widać żadnych perspektyw by sondaże pisu i trendy się odwróciły. Obie konfy wolniej ostatnio ale rosną pis i wetomat powolutku traci. Nie maja żadnego sposobu by to przełamać. Kaczyński słabnie za chwilę wpisie wybuchnie walka o schedę. Nie ma perspektyw póki co Goebbels. Może coś się zmieni na korzyść pisu ale na razie nie widać co to ma być 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, hubertuss napisał(a):

Tu nawet szkoda głąbom tłumaczyć ruskie wojsko to były zwierzaki. Pomijam już to co z naszymi oficerami robili. Ale to jak traktowali nawet przy tak zwanym wyzwoleniu w 1945 nasza ludność to jak ich dowódcy traktowali swoich żołnierzy to trzeba być tumanem by twierdzić, ze nie różnili się od aliantów.

Wszystko co tu napisałeś to akurat prawda przynajmniej ja tak uważam ale mam takie pytanie -nie przeszkadza tobie i takim jak ty wyborcom Tuska druga głowa w państwie komuch Czarzasty?wiesz co on mówił o armii ZSRR?

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano

Aby wypowiadać się na temat Rosji, trzeba znać jej historię, język, ludzi, ale także - mieć trochę rozeznanie w kontekście politycznym. Znam wielu dziennikarzy piszących o różnych zakątkach świata, jednak większość tych rzetelnych stara się tylko przedstawiać konkretne wycinki sytuacji, na których się znają. Na przykład taki dziennikarz kulinarny Makłowicz nie mówi o polityce krajów, do których jedzie. Nie mówi, jak tam ludzie żyją. On się zna na kulinariach i trochę - ciekawych miejscach i zabytkach. I chwała mu za to. W swojej działce jest wiarygodny, gdyby zaczął mówić o polityce - już nie. O historii opowiada ogólnie na poziomie, który może poznac każdy z nas bez problemu.

Jeśli o Rosji mówi ktoś, kto tam nie mieszka, nie miał styczności ani z aparatem bezpieczeństwa czy milicją, ani z administracją na poziomie lokalnym, to jest to tylko turysta, który mówi to, co mu pozwolono obejrzeć i dotknąć. Taki sam turysta, jak z Korei Północnej. W dodatku rosjanie zazwyczaj pozwalają wjechac tym, którzy od dawna przedstawiają ich w korzystnym świetle. Tak samo wyglądało to w latach 20-tych i 30. Raz chyba tylko w historii zdarzyła się rosjanom wpadka - z hołodomorem, gdy jeden z dziennikarzy zrobił sobie prywatną wycieczkę i zobaczył prawdę - stosy trupów, ludzi wyglądających jak szkielety, masowe egzekucje. No cóż, długo nie pożył.

3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Wszystko co tu napisałeś to akurat prawda przynajmniej ja tak uważam ale mam takie pytanie -nie przeszkadza tobie i takim jak ty wyborcom Tuska druga głowa w państwie komuch Czarzasty?wiesz co on mówił o armii ZSRR?

a czemu ma mu przeszkadzac ? Niemcy zawsze trzymali z ruskimi, jak widac w naszym parlamencie też

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
7 minut temu, tomek222 napisał(a):

Następny głąb co czytać ze zrozumieniem nie potrafi...

to ty nie wiesz co piszesz?

46 minut temu, tomek222 napisał(a):

Wiernikowska zrzuca winę za rosyjską inwazję na USA, wybiela działania Putina i Rosji podczas II WŚ.

proszę przeczytaj sobie

22 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Kolejny niedouczony pisowiec i zaraz będzie się kolejny sadził, że go nieukiem nazwałem. Człowieku do książek. Alianci nie rozwalali naszych strzałem w tył głowy reszty to już szkoda ci pisać. 

popaprański ciemogród jakim jesteś niczym nie różni się od pisowskiego, potwierdzasz to swą personą, według ciebie każdy kto nie robi laski obecnym rządzącym to pisior.

Jakie to ksiązki polecasz? Brzechwa, Tuwim dla dzieci czy coś co cię przerasta.

Może jednak się sam dokształcisz? Ewidentnie masz braki

ZSRR należał do aliantów od 1941, angole umożliwili skasowanie Sikorskiego , alanci napierdalali w dreźnie ludność cywilna, kasowali cyganów gdy wyzwalali obozy koncentracyjne

@hubertuss a ty jako rasowy propagandysta jak i jego ofiara możesz sobie pisać co chcesz sensu i rozsądku w tym coraz mniej, a coraz więcej histerii isyndromu oblężonej twierdzy.

BTW pamiętasz jak szydziłeś, gdy wyborcy pisu skandowali kaczyńskiemu dziękujemy, a jak tam nie szydzisz, że działacze KO na podkarpaciu robili to samo w stosunku do tuska?

• Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Odnosząc się do sytuacji obecnej na razie nie widać żadnych perspektyw by sondaże pisu i trendy się odwróciły. Obie konfy wolniej ostatnio ale rosną pis i wetomat powolutku traci. Nie maja żadnego sposobu by to przełamać. Kaczyński słabnie

Tego słabnięcia prezydenta to akurat nie widać,nigdzie nie traci a nawet jakby tracił to co to ma za znaczenie skoro i tak nim będzie przez 4 i pół  roku a Kaczyński słabnie i raczej słabnąć będzie bo to stary dziadziuś blisko 80.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Wycieczka Wiernikowskiej do Moskwy ... Ale dobrze, niech Stanoski ujawnia kto go finansuje i kogo ma za plecami xD 

po pierwsze kto to stanoski?

gdyby pojechała do niemiec lub usa to też byś pisał, że jest sponsorowany z niemiec lub usa? peowska propaganda ładnie cię wyprała

jak peowski europoseł, kandydat na prezydenta warszawy bierze pieniądze od amerykanskich fundacji to jest ok, jak miniser tuska pracuje dla niemieckich fundacji to jest ok, jak trzaskowski bierze pieniądze od niemieckich fundacji sponsorowanych przez niemiecki rząd to jest ok, nikt nie protestuje, prestytutki zachwycone, zapraszają ich na wywiady

złodziej krzyczy łap złodzieja

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, nie napisał(a):

złodziej krzyczy łap złodzieja

«Нулевой канал»: российская пропаганда у вас дома.

Może teraz zrozumiesz, w ojczystym języku, bo po polsku Ci ciężko idzie ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

Według mnie powinien dogadać się z TV Republika i ją przejąć , i powoli zrobić z niej telewizję o poglądach konserwatywnych mają w miarę zasięg 

Ale to na razie portal wystartował? Bo gdzieś czytałem że ten kanał to opóźniony bo coś tam TVN miał jakiś reklamodawców im dać i się wycofał czy jakoś tak...nie chce mi się już tego szukać o co dokładnie chodziło.

Opublikowano
21 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Przeszkadza nie przeszkadza taka była umowa. Wolał bym rząd bez lewicy ale jakaś część ludzi ich wybrała. A komuchów w różnych partiach nie brakuje w tym wpisie. 

18 minut temu, jahooo napisał(a):

a czemu ma mu przeszkadzac ? Niemcy zawsze trzymali z ruskimi, jak widac w naszym parlamencie też

Tusk to Niemcy a Ruscy to pis i konfy?

16 minut temu, Takeda napisał(a):

popaprański ciemogród jakim jesteś niczym nie różni się od pisowskiego, potwierdzasz to swą personą, według ciebie każdy kto nie robi laski obecnym rządzącym to pisior.

Jakie to ksiązki polecasz? Brzechwa, Tuwim dla dzieci czy coś co cię przerasta.

Może jednak się sam dokształcisz? Ewidentnie masz braki

ZSRR należał do aliantów od 1941, angole umożliwili skasowanie Sikorskiego , alanci napierdalali w dreźnie ludność cywilna, kasowali cyganów gdy wyzwalali obozy koncentracyjne

@hubertuss a ty jako rasowy propagandysta jak i jego ofiara możesz sobie pisać co chcesz sensu i rozsądku w tym coraz mniej, a coraz więcej histerii isyndromu oblężonej twierdzy.

BTW pamiętasz jak szydziłeś, gdy wyborcy pisu skandowali kaczyńskiemu dziękujemy, a jak tam nie szydzisz, że działacze KO na podkarpaciu robili to samo w stosunku do tuska?

Pisałem, ze będziesz się sadził bo ci twoją głupotę wytknąłem. Nie wiem po co te twoje pierdolamento. napisałeś, że sowieci nie różnili się niczym od aliantów szybko na podstawie konkretów wykazałem ci żeś głupi i tyle. Tak to z wami jest ty nie znasz podstaw historii wypisujesz brednie  @racyl nie wie jak można rządzić w wielu sprawach bez ustaw i tez potem się sadzi. Ale to wy sami głupków z siebie tu robicie. 

12 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Tego słabnięcia prezydenta to akurat nie widać,nigdzie nie traci a nawet jakby tracił to co to ma za znaczenie skoro i tak nim będzie przez 4 i pół  roku a Kaczyński słabnie i raczej słabnąć będzie bo to stary dziadziuś blisko 80.

Kilka sondaży pokazali gdzie po 2 procent spada od listopada. Kiedyś zawsze prezydenci mieli ponad 60 i z tyłu daleko nic a temu depczą po piętach Sikorski Tusk i nawet komuch Czarzasty.

3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Według mnie powinien dogadać się z TV Republika i ją przejąć , i powoli zrobić z niej telewizję o poglądach konserwatywnych mają w miarę zasięg 

Sakiewicz nie odda mu biznesu życia. W końcu zbiórka na wóz transmisyjny którego nikt nie widział trwa i trwa mać 

Opublikowano

Skoro w internecie legalnie działają media siejąca propagandę niemiecką czy amerykańską, to dlaczego taki kwik, jak pojawiają się media polskojęzyczne siejące propagandę prorosyjską ? O co chodzi ? Że robia to inteligentniej i skuteczniej niż te niemieckie i amerykańskie ? A może o to, że pokazują obraz, który stoi w sprzeczności z opinią niemców i amerykanów i teraz trzeba będzie się tłumaczyć ?

Opublikowano
29 minut temu, jahooo napisał(a):

Na przykład taki dziennikarz kulinarny Makłowicz nie mówi o polityce krajów, do których jedzie. Nie mówi, jak tam ludzie żyją. On się zna na kulinariach i trochę - ciekawych miejscach i zabytkach. I chwała mu za to. W swojej działce jest wiarygodny, gdyby zaczął mówić o polityce - już nie.

tak samo jak apolityczny jak Orłoś i Jankowski , możę nie odnosza się aż tak ze swoimi pogladami ale wszyscy trzej panowie zrezygnowali z tvp gdy ta stacje przejąl PIS a teraz im nowa władza nie przeszkadza ? 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

tak samo jak apolityczny jak Orłoś i Jankowski , możę nie odnosza się aż tak ze swoimi pogladami ale wszyscy trzej panowie zrezygnowali z tvp gdy ta stacje przejąl PIS a teraz im nowa władza nie przeszkadza ? 

może to działa w drugą stronę? może to TVP postawiło warunki,na które nie mogli się zgodzić, na przkład kryptopropaganda 

Opublikowano
3 godziny temu, dysydent napisał(a):

Państwo w którym raz można być prokuratorem i pełnowładnym ministrem a zaraz wygnańcem ściganym przez system sądowniczy

Przecież on jest tylko i wyłącznie ofiarą własnej głupoty. 

Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał(a):

może to działa w drugą stronę? może to TVP postawiło warunki,na które nie mogli się zgodzić, na przkład kryptopropaganda 

NIE to wymienione osoby zrezygnowały z współpracy z tvp mimo istiejacych kontraktów i umów