Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wystawianie listu gończego za kimś kto wiadomo gdzie jest? Nawet dokładny adres jest znany.

A po co wystawiać list gończy gdyby wiedzieli gdzie jest?

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał(a):

A po co wystawiać list gończy gdyby wiedzieli gdzie jest?

To że wiadomo gdzie jest, nie zawsze znaczy że można go tam pojmać. 

21 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Za niedługo będzie trzeba przejść kurs jak odrąbać kurze łeb

Rozmawiałem wczoraj z kurą i mówiła że niepotrzebny. Coś tylko wspomniała o naostrzeniu siekiery.

Opublikowano
27 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Ubój gospodarczy? Za niedługo będzie trzeba przejść kurs jak odrąbać kurze łeb

Póki kury nie są rejestrowane i nie mają indywidualnych numerów to sobie mogą ...

Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Ale jest plan rejestracji. Wszystko będzie rejestrowane włącznie z kotami kurami gęsiami. 

Już widzę jak chipują te 90.000 kurczaków z kurnika gdzie gnój zabieram, i co 7-8 tygodni kolejna tura do chipowania xD

Opublikowano

Na razie myszom i szczurom odpuszczają.

Za halą mam teraz 20 saren i 5 łosi. Rozgrzebują kupę z pasternakiem i marchewką. Chyba trza je zakolczykować? Albo wygonić żeby nie było kłopotów.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Już widzę jak chipują te 90.000 kurczaków z kurnika gdzie gnój zabieram, i co 7-8 tygodni kolejna tura do chipowania xD

a potem te chipy zjadamy

Opublikowano

O kurach pisze. Nie kurczakach.

Teraz, mirro napisał(a):

Za halą mam teraz 20 saren i 5 łosi. Rozgrzebują kupę z pasternakiem i marchewką. Chyba trza je zakolczykować? Albo wygonić żeby nie było kłopotów.

Ja mam lisa:

20260205_124324.jpg

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Ulman napisał(a):

Biznesmen nie będzie wzmacniał konkurencji - to oczywiste.

brednie, jakiej konkurencji? usa sprzedają broń do ponad 100 państw na świecie

na sprzedaż broni musi być zgoda kongresu, a nie, że trump sam coś sprzeda bo mu się tak uwidzi 

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ziobro dzwonił na numery z listu gończego, ale nikt nie odbiera.🤣🙆‍♂️

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

On i tak tego nie zrozumie. Od bobowych pierdów mózg zatruty. Zaraz napisze o ruchaniu przez pis i trumpa. Tyle z rozmowy.

Następne wysrywy peowskiego profesora:

https://www.facebook.com/share/v/1AczEVBgT1/

No szkoda że numer jest aktywny od 8 do 16 w dni powszednie bo to kontakt do konkretnej placówki, a oni dzwonią o prawie 22 godzinie w piątek. Jest jeszcze 112 który jest podane w liście gończym i w tym przypadku na ten numer powinno się dzwonić. No ale ich i ciebie przerasta czytanie ze zrozumieniem listu gończego i kto tu ma mózg zatruty że łykasz każde gówno z tvrepublika. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, tomek222 napisał(a):

No szkoda że numer jest aktywny od 8 do 16 w dni powszednie bo to kontakt do konkretnej placówki, a oni dzwonią o prawie 22 godzinie w piątek. Jest jeszcze 112 który jest podane w liście gończym i w tym przypadku na ten numer powinno się dzwonić. No ale ich i ciebie przerasta czytanie ze zrozumieniem listu gończego i kto tu ma mózg zatruty że łykasz każde gówno z tvrepublika. 

Wszystkie tomki to idioci?

• Haha 1
Opublikowano

Karolina Romanowska
Oświadczenie : 
W związku z licznymi pytaniami informuję, że wywiad udzielony przeze mnie 
@abojke
 z Kanału Zero nie został opublikowany decyzją redakcji.

Ich zdaniem, temat Wołynia „się nie sprzedaje” i z tego powodu rozmowa nie zostanie wyemitowana.

czyżby znowu stchórzyli, jak przy wywiadzie z kamratami, czy jak tam się nazywają?

Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Tomki to przynajmniej potrafią czytać ze zrozumieniem, no ale to akcja dla PiSowskich półmózgów, więc nie oczekuje zbyt wiele od takiego głąba jak ty...

Screenshot_20260207_165302_Wykoppl.jpg

4da67315fe3771be965a1269a3d26e6fda9d2b698af83d549bca6a937d93d939.png

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

News RepublikaTV:

mieszkaniec Łodzi zadzwonił wczoraj na 112 z informacją że wie gdzie przebywa Zbigniew Ziobro. Dziś rano wszedł do jego mieszkania oddział policji strasząc go konsekwencjami karnymi blokowania numeru alarmowego (mimo że list gończy wzywa do tego)

🤣 rządzą nami idioci

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem czy wszystkie Krzyśki ale ty skutecznie nadrabiasz poziom zidiocenia wśród swoich imienników. 

Ty to w skali się nawet nie mieścisz.

Zaraz napisz o ruchaniu i pomarańczowym.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ty to w skali się nawet nie mieścisz.

Aaaa, przepraszam, znam jednego Krzyśka na twoim poziomie, taki lokalny żul, chodzi zaszczany, obsrany i w sumie tak jak ty gada od rzeczy ...

Opublikowano
Teraz, tomek222 napisał(a):

Tomki to przynajmniej potrafią czytać ze zrozumieniem, no ale to akcja dla PiSowskich półmózgów, więc nie oczekuje zbyt wiele od takiego głąba jak ty...

Screenshot_20260207_165302_Wykoppl.jpg

4da67315fe3771be965a1269a3d26e6fda9d2b698af83d549bca6a937d93d939.png

Po całej akcji Ziobry w Republice policja zmieniła treść listu, dopisała gdziny,skasowała drugi numer komendy i dodała że dzwonić na 112.

Kto jest peowoskim bezmózgiem? 

• Haha 2
Opublikowano

Po całej akcji Ziobry w Republice policja zmieniła treść listu, dopisała gdziny,skasowała drugi numer komendy i dodała że dzwonić na 112

Taaa, a to wszystko mówili w Republice żeby nie pokazać, że Zbyszek Z jest idiotą i nie przeczytał xD 

• Like 1