Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Nić nie zabiorą. Zaraz w USA wybory i muszą się ogarnąć żeby Demokraci nie wygrali, bo im Trumpa aresztują.🤣

A co jemu zależy? Stary dziad. Tam są takie same układy jak u nas. Razem z Clintonem i innymi politykami ruchali małolaty i polki u żydka. Cos przez tyle lat nikomu nie zależy na wyjasnieniu tej sprawy.

• Haha 1
Opublikowano
35 minut temu, jahooo napisał(a):

Może powiedzmy wprost , że wojska USA są dla naszego kraju tym samym co wojska ZSRR do 1991 roku. One nie są gwarantem bezpieczeństwa naszego kraju, tylko gwarantem interesów USA w naszym kraju. Społeczeństwu sieje się taką samą papkę jak za PRL o bratnim sojuszu" tymczasem w przypadku konfliktu zapewne te wojska nie rusza nawet palcem w bucie, chyba, że będzie zagrożony jakiś żywotny interes USA, ale to raczej gdzieś za Wisłą w stronę Niemiec,

W Niemczech jest najwięcej  wojsk USA i jakoś nikt nie ma z tym problemu 😄

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No co?

Zły wybór? 😆

Na stefana mercosura za program kojec + zagłosuj 😄

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Ale na Noblu mu zależy?😂

A ile tych krajów już poparło tego nobla a ile było przeciw ?

Opublikowano

Jakby wykopać z rządu lewicę i partie Hołowni to Tusk nie byłby zły na kolejną kadencję , PiS pod obecnym Zarządem nie ma  raczej szans na dobry wynik w wyborach 

Opublikowano

Dobrze się czuje Jarek ? 🤣

No tak wtedy jak jeździł i opowiadał o 100 konkretach bo wtedy jeszcze nie trzeba było nic robić 😄

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ale ty głupi jesteś. Żal patrzeć.

To ty głupi jesteś ??? Jak tam idzie robienie laski mandarynce, zadowolony jest czy musisz poprawić umiejętności ?? Tak nisko upaść żeby bronić tego idioty ... Przy tym wstawaniu z kolan upadliscie na nie z powrotem pod samym Trumpowym rozporkiem ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał(a):

Dobrze się czuje Jarek ? 🤣

No tak wtedy jak jeździł i opowiadał o 100 konkretach bo wtedy jeszcze nie trzeba było nic robić 😄

Tylko czy ktoś wierzył w jego obiecanki 

.

Opublikowano
13 godzin temu, jarecki napisał(a):

A to w zasadzie ja

A ciekawe jak działały złote ruble carskie ,czy były w obiegu czy tylko dla kolekcjonerów bo było ich dużo na rynku

oczywiście - nie wiem
Zapewne nie było tak precyzyjnej ekonomii wówczas i działały bez sensu; z jakichś przecież powodów szlag trafił i tamten system feudalny i ruskie muszą mieszkać tam gdzie mało kto inny by chciał bo niewłaściwie oceniali wartość tego co mieli i... jak z tą cysterną spirytusu co ją sprzedali a pieniądze przepili. 

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Uważaj żebyś się nie zadławił xD

Coś ci chyba przypadł do gustu tez starszy z ameryki 😁

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Tylko czy ktoś wierzył w jego obiecanki 

.

No to jaki sens na takiego człowieka i jego partie głosować 😄

Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To ty głupi jesteś ??? Jak tam idzie robienie laski mandarynce, zadowolony jest czy musisz poprawić umiejętności ?? Tak nisko upaść żeby bronić tego idioty ... Przy tym wstawaniu z kolan upadliscie na nie z powrotem pod samym Trumpowym rozporkiem ...

Zachowujesz sie jak skończony debil. Wszystkich w koło wyzywasz i w co drugiej wypowiedzi piszesz o robieniu laski i dawaniu d*py. Masz jakieś kompleksy na tym punkcie? Nie staje ci? Czy po prostu piszesz o tym co robiłeś z proboszczem?

Ja napisałem o Tusku że nie bedzie nic robił a ty dalej o ruchaniu🤦‍♂️.

Hubertus przy tobie to zwykły nieszkodliwy czubek.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Coś ci chyba przypadł do gustu tez starszy z ameryki 😁

Niech sobie PiSowcow rucha, mnie nie interesuje taki stary dziad, młode kobitki lepsze ;)

2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zachowujesz sie jak skończony debil. Wszystkich w koło wyzywasz i w co drugiej wypowiedzi piszesz o robieniu laski i dawaniu d*py. Masz jakieś kompleksy na tym punkcie? Nie staje ci? Czy po prostu piszesz o tym co robiłeś z proboszczem?

Ja napisałem o Tusku że nie bedzie nic robił a ty dalej o ruchaniu🤦‍♂️.

Hubertus przy tobie to zwykły nieszkodliwy czubek.

Wiem że boli prawda, że Trump traktuje naszą lokalną "prawicę" jak swoje szmaty do podłogi ... Miał być wielki sojusznik, a jest zdemenciały dziad który ma swoich PiSowskich sojuszników za nic ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Nie wiem po co wchodzić w gadkę z sektą lemingozową, przecież to ułomna część narodu, w dużej część wywodząca się z komuny, część z terenów po pegerowskich, z zakładów karnych, a część to po prostu prymitywy i przygłupy są, dostają orgazma jak widzą Donka  w TWNie. Szkoda czasu.

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, tracker napisał(a):

przecież to ułomna część narodu, w dużej część wywodząca się z komuny, część z terenów po pegerowskich, z zakładów karnych, a część to po prostu prymitywy i przygłupy są, 

Opisałeś typowego wyborcę PiS ??

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Ulman napisał(a):

Masą jest monet o niskim nominale a kilkadziesiąt razy większej wartości. Swoją drogą to na rynku kruszców się ciekawe rzeczy dzieją 

jak to przed każdą wojną; pomieszanie, zatracenie wartości i relacji między nimi i kto może to ucieka w pozory tych wartości w zgubnej nadziei jakoby to coś mu mogło pomóc w czymkolwiek gdy nastanie czas kiedy tylko siła będzie decydować o przeżywalności. Przecież ta niby to wartość tych kruszców dla nich samych jest taką samą fikcją jak ten obecny pieniądz jeśli tego się nie da zjeść ani do czegokolwiek przydatnego użyć.
Kto zbyt leniwy lub głupi aby zbudować sobie autentyczne narzędzia siły ten mami sam siebie jakoby posiadanie rzeczy po fikcyjnej wartości miało go przed czymkolwiek uchronić i sam od siebie nic już nie będzie musiał gdy tak naprawdę teraz równowartość wagonu chleba przeznacza na okruchy materii które odda za jedną kromkę a i to tylko jeśli trafi na takiego co mu łba nie rozwali i se za nic nie weźmie ... no za parę gram tego przysłowiowego ołowiu ;) 

11 godzin temu, Roman176 napisał(a):

czemu sekty ? 

bo - "szczęść Boże"

4 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ale chwila, jak on obraził mandarynkę ?? Bo co, bo powiedział, że wg niego Nagroda Nobla się Trumpowi nie należy ?? xD 

tak jak by miał wpływ na to komu dać a komu nie
\Polska nie ma nic do tej nagrody i wystarczyło samo przyznanie tego faktu a że "Tomcio Róża" się wqrwił to już taki jego obowiązek; za to mu płacą bo jak by zbył milczeniem to nie trzeba by go tu z Polski przez nikogo wyganiać, sami jankesi by go stąd zawinęli.

2 godziny temu, mirro napisał(a):

o masz; co by nie zrobił to mogą zawinąć? ciekawa kraina się ten jankesland zrobiłxD 

Edytowane przez dysydent