Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

@racyl jak tam, byłeś już na filmie o żonie swojego idola ?? Podobno bije rekordy oglądalności a oceny ma lepsze niż największe dzieła kinematografii takie jak np "Smoleńsk" xD On chce Nobla, ona Oscara xD

Chodzi ci o najnowsze wypociny idolki wszystkich lewaków Agnieszki Holland której dzieło oglądneło mniej osób niż Smoleńsk?🤣🤣

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

@racyl jak tam, byłeś już na filmie o żonie swojego idola ?? Podobno bije rekordy oglądalności a oceny ma lepsze niż największe dzieła kinematografii takie jak np "Smoleńsk" xD On chce Nobla, ona Oscara xD

Bo co mi jakieś gówno co mnie nie interesuje oglądać 🤣 Biedroń ze śmiszkiem też chcieliby pewnie potomka 🤣

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

No, chodzi mi o najnowsze wypociny o żonce samoopalacza co to ją u Esptaina na domówce poznał xD

Dziad miał kasę to się do niego przykleiła. nic odkrywczego 

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A nie wiedziałem.

Znowu d*pą świeciła?

Kurna, ale ona musi już też stara...

Nie za późno na karierę taką?🤔

Oj to stara rura 12 lat starsza od mnie

Edytowane przez racyl
Opublikowano
23 minuty temu, racyl napisał(a):

Bo co mi jakieś gówno co mnie nie interesuje oglądać 🤣 

Przecie ty ciągle gówno oglądasz to ten film jak najbardziej dla ciebie 

Opublikowano
1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Pieskiem to sobie możesz leczyć upośledzone dzieci a nie zdrowych dorosłych osobników którzy mają tys innych sposobów żeby nie myśleć o tym że się starają o dziecko 

Gówno wiesz i tyle 😉

Opublikowano
11 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Roman za zeszły rok państwo dołożyło do górnika średnio statystycznie 120 tys zł.  Chodzi o wszystkich zatrudnionych w górnictwie. są w necie dane ile to osób są dane ile co roku dokłada państwo. Być może sa kopalnie gdzie górnik zarabia na siebie i kopalnia jest rentowna bez dopłat od podatnika. Ale więcej jest takich gdzie do tego górnika rząd musi dołożyć więcej lub mniej. I te kopalnie należy jak najszybciej zamykać 

Aby wydobycie w nich się opłacało węgiel musi kosztować 3 tys tona jak był parę lat temu. Tylko za tyle kto będzie nim palił. Już ludzie coraz mniej palą węglem bo ich stać na co innego i sa po prostu wygodni.

daj link 

4 godziny temu, Rowan napisał(a):

Polecam sprawdzić statystyki ile ludzi odwiedza kliniki leczenia niepłodności i nie oceniać pochopnie… Często takie „psiecko” jak to nazywają powoduje jakieś „odblokowanie” psychiki. Jeśli nie dotkniesz problemu i się z nim nie musisz zmierzyć, nie masz pojęcia o obecnej skali problemu… Też sobie z tego nie zdawałem sprawy, dopóki tej walki nie trzeba było stoczyć, wydać kilkadzisiąt tyś zł w klinikach i przeżyć kilka bardzo ciężkich lat

a ja radze ci sprawdzić ile jest niewykształconych nie udołów 

Dowód? „Newsweek” dotarł do raportu przygotowanego przez instytut badawczy Millward Brown na zlecenie Krajowego Rejestru Długów, z którego wynika, że współcześni trzydziestolatkowie najpierw zatrzymali się w pół drogi między dzieciństwem a dorosłością, by zrobić w tył zwrot. Okazuje się, że aż 34 proc. osób w wieku 26-30 lat prosi rodziców o wsparcie finansowe. „Wśród tych do 35. roku życia jest niewiele lepiej: rękę po pieniądze wyciąga co czwarty” – donosi „Newsweek”.

Badania dowodzą więc temu, że obraz współczesnego trzydziestolatka jest niejednorodny. Z jednej strony mamy trzydziestolatka zapracowanego, ambitnego, wpadającego w korporacyjne tryby i biorącego udział w wyścigu szczurów – z drugiej strony jest trzydziestolatek beztroski, żyjący na garnuszku rodziców, niedojrzały, nieprzygotowany do założenia rodziny czy wychowania dzieci.

Opublikowano

Znowu nie umiesz znaleźć? Ty to jednak ułomny jesteś😆

40 minut temu, racyl napisał(a):

Jak widziałeś to opowiadaj może innym się spodoba

Straszny tyfus. Byłbyś zachwycony

Opublikowano
1 minutę temu, Rowan napisał(a):

Ok, wszystko sie składa w całość 😉

przepraszam miało być wykształconych ... tekście wyraźnie pisze  

2 minuty temu, Ulman napisał(a):

Znowu nie umiesz znaleźć? Ty to jednak ułomny jesteś😆

szukam sensownego źródła , nie prościej napisać ze jesteś idiotą  ? 

Opublikowano
24 minuty temu, Roman176 napisał(a):

Badania dowodzą więc temu, że obraz współczesnego trzydziestolatka jest niejednorodny. Z jednej strony mamy trzydziestolatka zapracowanego, ambitnego, wpadającego w korporacyjne tryby i biorącego udział w wyścigu szczurów – z drugiej strony jest trzydziestolatek beztroski, żyjący na garnuszku rodziców, niedojrzały, nieprzygotowany do założenia rodziny czy wychowania dzieci.

Iiiiiii ten zapracowany, ambitny jest przygotowany do założenia rodziny? Kiedy on chce tę rodzinę zakładać? O kant d*py rozbić ten wywód.

Opublikowano
16 minut temu, Roman176 napisał(a):

szukam sensownego źródła , nie prościej napisać ze jesteś idiotą  ? 

Skoro trzeci dzień szukasz to kto tu jest idiotą?

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Rowan napisał(a):

Gówno wiesz i tyle 😉

Nie na darmo tych piesków przybyło aż tyle 🤣 Ludziom w dzisiejszych czasach psychologa się wciska gdzie tylko można 😂Począwszy od przedszkola aż po łóżko małżeńskie 😂Nie ma co się dziwić za moich czasów studenckich psychologia cieszyła się ogromnym powodzeniem a terach jak widać muszą gdzieś ci ludzie pracować 😂

Edytowane przez racyl
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Nie na darmo tych piesków przybyło aż tyle 🤣 Ludziom w dzisiejszych czasach psychologa się wciska gdzie tylko można 😂Począwszy od przedszkola aż po łóżko małżeńskie 😂

Ja naprawde nie rozumiem, jak ktoś, kto czegoś nie przeżył i nie „dotknął” może się wymądrzać do kogoś, kto to przeżył, w sumie to zbyt małe słowo, raczej przetrwał, kto naprawde dużo zrobił aby się udało i naprawde dużo wydał pieniędzy dla tego celu… 
Nie masz pojęcia jak to jest trudna sytuacja i jak wielkie to jest pragnienie 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Szkoda że Ci co na prawdę potrzebują to nie chcą korzystać ...

Jak ci truskawka nie będzie chciała rosnąć to też umów się do psychologa 😂

Samochód przestanie jechać też udaj się do psychologa 😂

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Jak ci truskawka nie będzie chciała rosnąć to też umów się do psychologa 😂

Tobie to już nie pomogą. Za bardzo odklejony jesteś ... Republika doszczętnie resztki mózgu skasowała ...

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Rowan napisał(a):

Ja naprawde nie rozumiem, jak ktoś, kto czegoś nie przeżył i nie „dotknął” może się wymądrzać do kogoś, kto to przeżył, w sumie to zbyt małe słowo, raczej przetrwał, kto naprawde dużo zrobił aby się udało i naprawde dużo wydał pieniędzy dla tego celu… 
Nie masz pojęcia jak to jest trudna sytuacja i jak wielkie to jest pragnienie 🙂

Nie myl zwyczajnej medycy z praniem mózgu .

Pewnie teraz będziesz regularnie odwiedzał tego psychologa bo inaczej sobie nie poradzisz 😄

• Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Nie na darmo tych piesków przybyło aż tyle 🤣 Ludziom w dzisiejszych czasach psychologa się wciska gdzie tylko można 😂Począwszy od przedszkola aż po łóżko małżeńskie 😂Nie ma co się dziwić za moich czasów studenckich psychologia cieszyła się ogromnym powodzeniem a terach jak widać muszą gdzieś ci ludzie pracować 😂

Niewiarygodne ......Ty studiowałeś? 🤔 Co? Gdzie?

• Haha 2