Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
55 minut temu, dysydent napisał(a):

czternaście godzin trzeba było zanim skapłem o jaki konkretnie "bungalow" Ci chodzi

Trochę długo😂

2 godziny temu, racyl napisał(a):

płacąc rachunki za prąd

z węgla.

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, witejus napisał(a):

Trochę długo😂

a bo ja się "nieregularny czytelnik" tego forum robię; przyczyn na razie nie podam o ile w ogóle kiedykolwiek 
Każda formuła się kiedyś przejada a nie mam pomysłu by tu coś od siebie w kwestii zmiany czy rozszerzenia tej formuły zaproponować

Opublikowano

https://wpolsce24.tv/polska/drugi-ogromny-pozar-marketu-w-polkowicach,64620

"Dwa pożary dużych sklepów w jednym mieście, w tak krótkim odstępie czasu, naturalnie rodzą pytania o ich przyczyny."

pierwsze co bym zalecał to ocenić trendy sensowności biznesowej zagęszczenia placówek handlu detalicznego w regionie i to szybko; zanim się nie pojawią pogłoski jakoby to jakieś akty tej tzw "wojny hybrydowej" bo jak tak popatrzę w swojej okolicy to ilość klientów spada a ilość "tanich jatek" stale rośnie i  osiągnęła poziomy nigdy wcześniej w Historii niespotykane czy to licząc terytorialnie czy na liczbę potencjalnych klientów ;) 

https://wpolityce.pl/polityka/752097-bogucki-zapowiada-ruch-prezydenta-ws-referendow

Demokracja bezpośrednia to jedyna forma demokracji zasługująca na swoją nazwę i zobaczymy czy popaprańce takie "demokraty" i czy nie uwalą ten pomysł jeszcze krzycząc że to w imię demokracji

Opublikowano

Ale co mądrego może z referendum wyniknąć? Toż najpierw jacyś ludowi działacze-pieniacze wymyślą temat referendum a potem ciemne masy to głosują. Wyjdą z tego jeszcze większe głupoty niż z działalności rządzących

Opublikowano

nieraz czytam o referendach w szwajcari i dość logicznie społeczeństwo podchodzi do głosowania . a po drugie na własnym podwórku mobilizacja elektoratu ma wpływ na wybory i gdyby tak zrobić głosowanie online to miało by sens a i sam wynik mógł by byc zaskakujący 

Opublikowano
20 minut temu, racyl napisał(a):

@12Pafnucy Zbysiu Śmiszek chcę ci sprowadzić uchodźców i dać im obywatelstwo i prawa wyborcze bo za potrzebna świerzość na tej twojej wiosce 😂

U nas mieszkają nawet Czarni.

Dwóch synów do mszy służy w kościele...

Durny i opóźniony żeś, niczym obywatel podkrakowskiej fosy ..😆

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

U nas mieszkają nawet Czarni.

Dwóch synów do mszy służy w kościele...

Durny i opóźniony żeś, niczym obywatel podkrakowskiej fosy ..😆

Widzisz Zbysiu nawet nie umiesz docenić tego co masz . Jak przyjechali zgodnie z prawem na własną rękę np na studia a potem  osiedlili się i pożenili to co innego .

Śmiszek z Biedroniem nie pozwolą dłużej na taki spokój 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Widzisz Zbysiu nawet nie umiesz docenić tego co masz

O czym ty do mnie?

Sam sobie wymyślasz problemy , a mi każesz się tym martwić?😆

Wziąłeś dziś leki?😆🤭

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

O czym ty do mnie?

Sam sobie wymyślasz problemy , a mi każesz się tym martwić?😆

Wziąłeś dziś leki?😆🤭

Nie widziałeś jak lewactwo takie jak śmiszki i biedronie wygadywało ?. Włosy na głowie się jeżą 

Opublikowano

na wioskach czy na prowincji nie widać aż tak tych ,, obcych'' ale w centrach dużych miast to juz za dużo , niedawno byłem w galeri w Jankach to ponad połowa spacerujacych to obco krajowcy ,

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

na wioskach czy na prowincji nie widać aż tak tych ,, obcych'' ale w centrach dużych miast to juz za dużo

Wielkie patrioty, a po meczu/ustawce w lesie idą na kebaba do Abdula xD Szalik "Polska dla Polaków" i "Panie Abdul, średni, miesiany-miesiany" xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, jarecki napisał(a):

na wioskach czy na prowincji nie widać aż tak tych ,, obcych'' ale w centrach dużych miast to juz za dużo , niedawno byłem w galeri w Jankach to ponad połowa spacerujacych to obco krajowcy ,

Weź w Lublinie ile..różnej nacji.

Ale to dawno są.

Skośnookich chyba najwięcej, ale to głównie studenci 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Skośnookich chyba najwięcej, ale to głównie studenci 

Mają kilka tych swoich jadłodajni w mieście, nawet nieźle karmią ;) Tylko mam wrażenie, że nie ważne, czy wezmę po wietnamsku, po chińsku czy po syczuańsku to i tak dostaję to samo xD 

Edytowane przez Tomasz0611