Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A co ich może spotkać? Bo jak narazie kasta trzyma się ponad prawem 

"Z dogłębnej analizy materiału filmowego wynika, że minister Żurek miał na pasach pierwszeństwo".
 /prof. Zoll w TVN24/

Zaraz eksperci z tvn stwierdzą, że to kobieta popełniła przestępstwo i należy ją ukarać oraz powinna wypłacić odszkodowanie żulkowi za straty moralne i narażenie na stres.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Na pewno mądry nie jest. 

Ogólnie ta formuła wywiadu powinna być zakazana. Stwarza to zagrożenie w ruchu drogowym. Jak coś to na jakimś zamkniętym torze itp.

Poważne osoby nie powinny brać w tym udziału.

powazne osoby mają podzielnosc uwagi , rozmowa i kierowanie to nie jest problem 

a ryzyka najechania pieszej nie było bo ona dopiero wchodziła , ale mandat pewnie sie nalezy 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, nie napisał(a):

w policji niezła panika, narada za naradą, telefony się gotują, nikt nie chce się podpisać na blankiecie mandatu, może jakieś ekspertyzy zamówią? uzna się tę pieszą może za neopieszą? 🤣

Skąd ty to wiesz chodzisz na te narady?

7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

A co ich może spotkać? Bo jak narazie kasta trzyma się ponad prawem 

"Z dogłębnej analizy materiału filmowego wynika, że minister Żurek miał na pasach pierwszeństwo".
 /prof. Zoll w TVN24/

Jeżdżę autem chodzę pieszo nie takie sytuacje widziałem. Żurek powiedział, ze podda się karze ale trudno aby sam sobie mandat wypisał. 

3 minuty temu, jarecki napisał(a):

Tobie tak się wydaje życie statystyki i nauka twierdzą inaczej. Kiedyś komunikacji miejskiej np wieszali kartki nie rozmawiać z kierowcą ale co oni tam wiedzieli. CI co zakazali rozmowy przez komórki trzymane w ręku pewnie też głupki. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Weź chłopie.  Rozmawiać podczas jazdy i zachować skupienie to można z żoną o tym co zrobić na obiad, a nie udzielać wywiadu na ważne tematy polityczne.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Rozmawiać podczas jazdy i zachować skupienie to można z żoną o tym co zrobić na obiad

Pod warunkiem, że jeździsz w miejscu które znasz, wiesz gdzie są skrzyżowania, przejścia, spodziewasz się jakie zagrożenia mogą Cię spotkać w tym miejscu. Jak jesteś gdzieś pierwszy raz, masz dojechać do konkretnego celu, to ta rozmowa może już za bardzo rozpraszać.

• Like 1
Opublikowano

Na nagraniu było widać jak chwilę wcześniej głowę do prowadzącego wywiad odwraca. Taka rozmowa wciąga i odwraca uwagę. Zwłaszcza gdy chcesz dobrze wypaść a porusza się wiele czasami skomplikowanych i wymagających dokładnego przedstawienia wątków.

• Confused 2
Opublikowano

Napisałeś poważni ludzie a nie pierwszy lepszy , ja mogę jednoczesnie skupic sie na kilku rzeczach i nie mam z tym problemu a po drugie , to kamera jest umieszczona wewnatrz samochodu i jest trochę inna perspektywa ja bym nawet przypuszczał że w sądzie Żurek miał by argumenty na swoja korzyść 

3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Weź chłopie.  Rozmawiać podczas jazdy i zachować skupienie to można z żoną o tym co zrobić na obiad, a nie udzielać wywiadu na ważne tematy polityczne.

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Na nagraniu było widać jak chwilę wcześniej głowę do prowadzącego wywiad odwraca. Taka rozmowa wciąga i odwraca uwagę. Z

odwraca głowe bo skręca , ja tu akurat stane w obronie Żurka 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Napisałeś poważni ludzie a nie pierwszy lepszy , ja mogę jednoczesnie skupic sie na kilku rzeczach i nie mam z tym problemu

A ja zauważyłem, że jak gadam z pasażerem to mniej się skupiam na drodze, dlatego gadka to gdzieś poza miastem, a w mieście lepiej się skupić, aby komuś krzywdy nie zrobić, bo wtargnie Ci debil przed maskę a Ty będziesz miał problemy.

Opublikowano

Kórwa czy wy nie widzicie żę Żurek tego filmu , obejżałem kolejny raz i ewidentnie kobieta nie była jeszcze na przejsciu 

to tak samo oglądacie jak ten film co policjant strzela do tej kobiety w samochodzie w USA ,dokładnie widac żę chce przejechać policjanta a wy nie stał obok 

• Haha 1
Opublikowano

Dobra inaczej każdy jest inny. Jak by nie patrzyć rozmowa podczas jazdy absorbować może łatwiej o błąd i tyle. Nie takie numery na przejściach widziałem jako pieszy i z auta. Jak chcą niech go karzą jak nie to nie mi to akurat wisi i nie widzę problemu z czego tu robić sensacje. 

Opublikowano (edytowane)

nie podstaw do ukarania .Żurek to nie jest tylko głupi ale on jest zwykły prostak , ale akurat na filmie widać dobrze ż jak dojeżdzał do przejscia pieszej jeszcze nie było na nim a okoo 1 metr przed przejsciem 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

Ukraina odrzuciła 24 z 26 polskich wniosków o ekshumacje.

vs.

Kijów i Warszawa uzgodniły zwiększenie przepustowości w dostawach gazu z Polski do Ukrainy; to porozumienie pozwoli ustabilizować dostawy ciepła do naszych domów - oświadczył we wtorek pierwszy wicepremier, minister energetyki Ukrainy Denys Szmyhal.
"Polski operator systemu przesyłowego gazu Gaz-System oraz Operator HTS (systemu transportu gazu - PAP) Ukrainy uzgodnili stopniowe zwiększanie przepustowości dla importu gazu z Polski do Ukrainy od początku lutego 2026 roku. Do końca kwietnia przepustowość tego kierunku wzrośnie z 15,3 mln metrów sześciennych do 18,4 mln metrów sześciennych na dobę" - napisał Szmyhal w komunikatorze Telegram.
Jak zaznaczył, dzięki temu porozumieniu można będzie zapewnić stabilne dostawy ciepła do ukraińskich domów, szpitali, szkół i innych ważnych dla społeczeństwa obiektów infrastruktury krytycznej.

Opublikowano
28 minut temu, tracker napisał(a):

Jakby dajmy na to Kaczor tak zrobił to by była bardzo zła rzecz, a że Żwirek Muchomerek to zrobił to jest dobra rzecz :)

Panie to była sensacja od rana do wieczora w reżimowej TV 

A na forum co by się działo 😅

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Panie to była sensacja od rana do wieczora w reżimowej TV 

A na forum co by się działo 😅

Na szczęście Jarek to przewidział kilkadziesiąt lat temu i nie zrobił prawa jazdy, bo by go teraz po sądach ciągali.

• Haha 3
Opublikowano
3 godziny temu, Rowan napisał(a):

Wygrałeś dziś🤣

Jak lubie disco, to tego sie słuchać nie da😆

bo alexa i fonzi to nie jest disco polo

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

Kórwa czy wy nie widzicie żę Żurek tego filmu , obejżałem kolejny raz i ewidentnie kobieta nie była jeszcze na przejsciu 

to tak samo oglądacie jak ten film co policjant strzela do tej kobiety w samochodzie w USA ,dokładnie widac żę chce przejechać policjanta a wy nie stał obok 

Jarek uspokój się , przez polityków tak się denerwować 😅

• Haha 1
Opublikowano
51 minut temu, nie napisał(a):

Ukraina odrzuciła 24 z 26 polskich wniosków o ekshumacje.

vs.

Kijów i Warszawa uzgodniły zwiększenie przepustowości w dostawach gazu z Polski do Ukrainy; to porozumienie pozwoli ustabilizować dostawy ciepła do naszych domów - oświadczył we wtorek pierwszy wicepremier, minister energetyki Ukrainy Denys Szmyhal.
"Polski operator systemu przesyłowego gazu Gaz-System oraz Operator HTS (systemu transportu gazu - PAP) Ukrainy uzgodnili stopniowe zwiększanie przepustowości dla importu gazu z Polski do Ukrainy od początku lutego 2026 roku. Do końca kwietnia przepustowość tego kierunku wzrośnie z 15,3 mln metrów sześciennych do 18,4 mln metrów sześciennych na dobę" - napisał Szmyhal w komunikatorze Telegram.
Jak zaznaczył, dzięki temu porozumieniu można będzie zapewnić stabilne dostawy ciepła do ukraińskich domów, szpitali, szkół i innych ważnych dla społeczeństwa obiektów infrastruktury krytycznej.

Wspierajcie dalej banderowską swolocz

Teraz, racyl napisał(a):

bo alexa i fonzi to nie jest disco polo

Fakt , to po prostu chujnia

Opublikowano
Teraz, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jarek uspokój się , przez polityków tak się denerwować 😅

Jak kłamią, to się człek.. denerwuje...

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Wspierajcie dalej banderowską swolocz

2 minuty temu, racyl napisał(a):

Wolał byś ruskich wspomagać?

...a by cię..

Opublikowano
3 godziny temu, mirro napisał(a):

Coooooo toooooo ma być. Człowieku gdzie tu jakas ostrość. Jak Ty widzisz tak ostro , to nawet okulistę już se odpuść, Nie pomoże,🤣

Masz tu na początek, żeby z butów nie wyrwało. Posłuchaj czegoś normalnego.

To takie normalne jak TY ? 🤣

Nic z tego nie rozumiesz dlatego jest normalne ?🤣

• Haha 1