Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
22 minuty temu, jahooo napisał(a):

Poniedziałem przywitami podwyżkami cen paliwa na stacjach. Uderzenie w Iran odcina sporą część dostaw do Chin, to kolejny po Wenezuali kraj, który je zaopatrywał. Rosjanie jednym uderzeniem pozbawili Ukrainę mozliwości eksportu swojej ropy przez rurociąg Przyjaźń. Sami maja problem z przerobem swojej ropy, bo rafinerie , których jeszcze nie ukąsili ukraińcy, nie wyrabiają na zakrętach. Cena gotowychpaliw na giełdach znowu pójdzie w górę, gaz pewnie też. 

Cały świat ma to w d*pie albo w -  Ch...u.  Ludzie robią swoje mają GDZIEŚ  co tam - dzieje się tysiące kilometrów od nas . 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, jacus napisał(a):

do was nawet oni nie chca przyjezdzac ?? a pakistanczycy, kolumbijczycy, wenezuelczycy ?? 

I bardzo dobrze, oby jak najdalej od nas 🙂
Śmieci niech sie walają u Ciebie, Ty lubisz gnój pod nosem 😉

Edytowane przez Rowan
Opublikowano

Jeżeli stolec regularny i wiatry odchodzą, to jest szansa dożyć.🤣

1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Zabili ajatollaha..

Jeżeli podążał ścieżką Proroka, to już go wita 40 dziewic u bram raju.🤣

• Haha 2
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

dyżurne komentatory polityki tu zamilkli ..

Booooo bardzo niesmacznie wygląda tem atak prowadzony przy udziale Izraela.  To dobrze nie wróży i może sugerować zmianę części nazwy sił zbrojnych Izraela. Z defence na  samo  israel force.

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał(a):

Jeżeli stolec regularny i wiatry odchodzą, to jest szansa dożyć.🤣

Szczelność jest kluczowa dla budynków energooszczędnych i pasywnych może być problemem .

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, galan99 napisał(a):

dla budynków energooszczędnych i pasywnych może być problemem .

Zakaz używania otwartego ognia może zapobiec nieszczęściu. A od smrodu jeszcze nikt nie umarł.😂

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Zakaz używania otwartego ognia może zapobiec nieszczęściu. A od smrodu jeszcze nikt nie umarł.😂

Jakiego H....ja czepiacie się Placka skoro - A od smrodu jeszcze nikt nie umarł

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nawet dyżurne komentatory polityki tu zamilkli ..

a co tu komentować?
dawno już i nie raz ja wskazywałem że najgorszą ciemnotą jest ciemnota religijna i mamy właśnie wojnę o podłożu wybitnie religijnym; żydowski judaizm walczy z szyickim islamem z doczepką chrześcijaństwa po stronie "icków"
cała reszta jest tylko konsekwencją czysto techniczną ubraną w obudowę biznesowo kulturową

nawet nie wiadomo po czyjej stronie się jednoznacznie opowiedzieć choć nie ulega wątpliwości że dużo większe poeby religijne to ten islam i żałować ich nie ma za co. Problem w tym że ta wojna niesie w sobie zaczątek kolejnych w przyszłości. Sprezentowano szyitom kolejnego bałwana na świętego bo pono utłukli tego naczelnego szamana tych irańskich szyitów
no tak jak z maduro pewnie było by trudno bo to jednak nie jakaś Wenezuela

dawno temu już pisałem że odpowiednim przeciwnikiem dla Trumpa jest co najwyżej maduro, na trupie tego... jak mu tam? chamanajaja czy jak mu tam było to już coś mi się wydaje że nawet jako trup to "za gruby trup jak na trumpowe nogi" nawet jak Go natan podsadzi

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

co komendant to głupszy; jeden grant w sufit posłał choć stał pod tym sufitem a ten wszystkich policjantów na tory
https://wpolsce24.tv/polska/czy-cala-policja-pilnuje-kolei-co-za-slowa-komendanta,68314

Marek Boroń stwierdził, że torów kolejowych w Polsce pilnuje… 100 tysięcy policjantów. Problem w tym, że niemal tylu funkcjonariuszy liczy cała polska policja.

ale nam się sokistów narobiło że tych prawdziwych to .. polskie koleje mają ostatnio problemy finansowe to mogą se "zoptymalizować koszty" :P

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał(a):

co komendant to głupszy; jeden grant w sufit posłał choć stał pod tym sufitem a ten wszystkich policjantów na tory
https://wpolsce24.tv/polska/czy-cala-policja-pilnuje-kolei-co-za-slowa-komendanta,68314

Marek Boroń stwierdził, że torów kolejowych w Polsce pilnuje… 100 tysięcy policjantów. Problem w tym, że niemal tylu funkcjonariuszy liczy cała polska policja.

ale nam się sokistów narobiło że tych prawdziwych to .. polskie koleje mają ostatnio problemy finansowe to mogą se "zoptymalizować koszty" :P

Przybędą Elitarni i  będziesz naprowadzony na proste tory .

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, galan99 napisał(a):

Pytanie do ciebie .

Musisz wybrać stronę wiec którą wybierasz ?.

odpowiedź jest w moim przedostatnim (bo ostatni to ten o sokistach) poscie

nie po której a przeciwko której i ja zawsze będę przeciwko większej ciemnocie religijnej nawet jeśli trzeba po stronie innej ciemnoty stanąć a nie można neutralnie
no fakt - neutralnie nie można bo u zakapiorów religijnych jest zasada - "kto nie z nami ten przeciwko nam"  ja to w sumie koniunkturalista jestem :P

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1