Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Jeżeli serwisówki były zawalone jak droga główna a ta same pługi co stały w korku mają odśnieżać serwisówki, to co daje otwarcie zjazdów awaryjnych i kto na tam dojechać?

a to się stało w 5 minut , że nagle wszytsko stanęło ? ni ebyło komu podjąć decyzji na podstawie prognoz ? ta droga się korkowała kilka godzin

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, jahooo napisał(a):

kolejny, co wierzy w brednie GDDKIA, może 1% kierowców jeździ na oponach odbiegających od normy, niestety, na nieodśnieżoną po kolana drogę nawet zimowe opony w TIR-ach nie pomogą

no to jak we Francji, robi sie śnieżyca tiry nakaz zjazdu na parkingi żeby pługi mogły pracować. wiadomo kto jeździ dużymi i później czub chce wyprzedzać drugiego Czuba co już stoi i blokują dwa pasy 

Edytowane przez Mateusz1q
  • Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

No i kto tym rządzi jak nie KO i lewactwo 😂

Nooooooo popatrz a Ziobro nie wpadł na to żeby z Funduszu sprawiedliwości dla GDKiA pługów dokupić, tylko na pierdoły wydał.

Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bo przepisy są czasem napisane przez debila który nie wie co to prawdziwe życie i że może się zdarzyć tak, że droga będzie chwilowo nieprzejezdna i tyle ... Papier przyjmie wszystko. Książkę będąca stekiem bzdur też można napisać ...

Człowieku S7 to jest też proga płatna dla ciężarówek zdaję się . Ona ma zarabiać przecież na utrzymanie a ty odmawiasz jest przejezdności i wine zwalasz na tych co płacą za przejazd nią

To nie krajówka

Nooooooo popatrz a Ziobro nie wpadł na to żeby z Funduszu sprawiedliwości dla GDKiA pługów dokupić, tylko na pierdoły wydał.

Wozy strażackie to pierdoły ? 

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

jeśli się deklaruje, że droga będzie przejezdna - to planuje się również jej zimowe utrzymanie tak, aby to było wykonalne

Przepisy napisane przez debila wstawionego tam z nadania politycznego to jedno a prawdziwe życie to coś innego ... Nie wina tych co utrzymują drogi że debil napisał niemożliwe do zrealizowania w niektórych przypadkach przepisy ...

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Wozy strażackie to pierdoły ? 

Oooooo widzisz. Nie pomyślał i strażakom wozy bez pługów kupił. To jeszcze gorzej o nim świadczy.

Opublikowano
4 minuty temu, mirro napisał(a):

A Allach tak se tylko patrzy z góry na te ludzkie ustawy i tylko się uśmiecha.

O tak jak powiadasz .

Tak wygląda Polskie wojsko jakbyś jechał jako kapitan  z kolegą Generałem .

Ten fragment jest odpowiednim przykładem .    Pieniędzy jest tylko na spłatę kredytów i pensje zaś na ropę i amunicję niema i nie będzie .:D

https://www.facebook.com/reel/1105845918169011

Opublikowano

Oooooo widzisz. Nie pomyślał i strażakom wozy bez pługów kupił. To jeszcze gorzej o nim świadczy.

No patrz a teraz strażakom z osp wilczopole dali samochód bez wyposażenia 

Toż to państwo z dykty i kartonu za tuska a ty chciałeś żeby strażakom dawali jeszcze pługi 

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przepisy napisane przez debila wstawionego tam z nadania politycznego to jedno a prawdziwe życie to coś innego ... Nie wina tych co utrzymują drogi że debil napisał niemożliwe do zrealizowania w niektórych przypadkach przepisy ...

ty jesteś idealnym wyborcą - plują ci w twarz, twierdzisz, że deszcz pada, usprawiedliwisz wszelkie działania, aby tylko mieć "swoich" u władzy

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, jahooo napisał(a):

ty jesteś idealnym wyborcą - plują ci w twarz, twierdzisz, że deszcz pada, usprawiedliwisz wszelkie działania, aby tylko mieć "swoich" u władzy

Nie, czasem przepisy są po prostu głupie i niemożliwe do zrealizowania ... I tak jest właśnie w przypadku przepisów dotyczących utrzymania dróg ... Bywają przypadki że nie da się tego wykonać ...

Możemy żyć w świecie idealnym napisanym na kartce papieru albo w tym rzeczywistym ... Zakaz narkotyków też niby mamy, to skąd tyłu narkomanów ?? Przecież policja ma przepisy, to narkotyków nie powinno być ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano

Tam to muszą

2 minuty temu, mirro napisał(a):

Dostał samochód, sam widziałem. Stare się nie nadaje?

To już 4 samochód to jeden muszą sprzedać taki był warunek . I chyba będą musieli kupić

Był.

A ty skąd jesteś bo mi do pawlina blisko

Opublikowano
16 minut temu, mirro napisał(a):

Pługów jest w ch*j tylko nie ma kto nimi jeździć. W Olsztynku stoją 4 duże nówki JD 7 z pługami, gdyby wyjechały o czasie to by nie było problemów. Z innych punktów mogły dojechać tylko jak nie ma kto tym zarządzać. Był burdel, jest i będzie niezależnie kto rządzi.

Do tego mogli wysłać wojsko co siedzi i pierdzi w koszarach od 7 do 15 za grubą kase.

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, jarecki napisał(a):

niektóre prognozy zapowiadają spore spadki temperatur , w PIS juz pewnie chłodzą szampana jak beda linie energetyczne i tory pekać 

Np w gminie głusk jest firma pdśnieżająca i ona ma gps i gmina widzi gdzie dany samochód i w jakim czasie odśnieża 

Jak PO nie ma sobie nic do zarzucenia to moga udostępnić dane gdzie i ile odśnieżali 

3 minuty temu, mirro napisał(a):

A mnie niedaleko.

Z jakiej gminy ?

Edytowane przez racyl
Opublikowano

zaraz zaraz , a Ty Racyl nie byłeś za jak rolnicy blokowali drogi ? 

4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

W Olsztynku stoją 4 duże nówki JD 7 z pługami, gdyby wyjechały

na ,, S'' ? 

• Haha 1