Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Berthold napisał(a):

28,0 - za O ,  50 groszy do góry u niektórych - u wszystkich nazekanie na brak towaru do zakupu ... Zaczyna sie wspinaczka w góre !!!

Oby. Za miesiąc szykuje się do sprzedaży. 

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, Rolnikzmazur1 napisał(a):

Tak dobrze płacą za bydło że niedługo cena cielaków będzie większa od dorosłego byka 😅

Z  tymi cielakimi to prawda już nie wiedzą ile zamawiać za  cielaki i mało ogłoszeń z sprzedażą.

Opublikowano
15 minut temu, robkos napisał(a):

Z  tymi cielakimi to prawda już nie wiedzą ile zamawiać za  cielaki i mało ogłoszeń z sprzedażą.

Okres dopłatowy. W kwietniu już po 20 podejrzewam że trochę się uspokoi 

Opublikowano
25 minut temu, HF86 napisał(a):

3300 za 3 ładne hfki byczki po 50 kg. 

Także tanio nie jest 🥺

Za sztukę ? 😁 Jak po tyle ktoś da to pierdziele się z nimi szarpać 

Opublikowano
17 minut temu, karol091193 napisał(a):

Bo to wiecej jak zysk z byka 🤣  

Obecnie może by zostało z  500 złoty więcej ale policzyć godziny roboty czy amortyzację budynków i gratów to na pewno nie 

Opublikowano
31 minut temu, Matmen napisał(a):

Za sztukę ? 😁 Jak po tyle ktoś da to pierdziele się z nimi

Za 3.

Ja aż tak chory toto nie jestem 🤣

• Like 2
Opublikowano
10 godzin temu, wojak1986 napisał(a):

To jaka stawka WBC była na tą krowę i na ile procent się wybiła?

Nie wiem. Będzie rozliczenie to wstawię. Sam jestem ciekaw.

9 godzin temu, artek27 napisał(a):

Bajki piszę jak zawsze i niego wszystko najlepsze i najdroższe.

Mnie to lotto wasze pierdolamento za każdym razem, ale lubię was poddenerwować. To wstawię 🤭 

Się nauczta hodować bydło 🤪 

9 godzin temu, AdamRo napisał(a):

Netto, brutto? Ile za wbc ?

Brutto 803kg u mnie na wadze.

Krowa kupna, ho miała może tylko w paszporcie. Biało czarna. Upasła się przepięknie, zobaczymy co tam wyszło z niej

Widziałem dwa dni wcześniej jak przewoźnik wiózł na Tykocin byki, jałówki, to szczerze nie dziwię się, że tu tylu niedowiarków. Takie habety zabiedzone, że na tą krowę trzeba ze 3szt. 

Towar dobry to i pieniążek ładny 😆

9 godzin temu, Karol8885 napisał(a):

Barfzo dziwne, ze tykocin tyle zaplacil. Oni praktycznie nie kupuja krowy, tylko jakies marginalne tematy.

Masz kontakt z nimi na tyle dobry żeby się dopytać po nr kolczyka? To ci podam. Przestaniesz wątpić. 

Nie pamiętam już 25,4 netto za O chyba mi powiedział wyjściową, więc gdzie tu podstawa takich wniosków, że nie kupują. Jak za byka 27 już ludzie pisali.

Opublikowano (edytowane)

Mam, moge zapytac 

Ale to nie jest , ze ja nie wierze ze tak moglo byc.  Jesli tyle zaplacili to ciesze sie Twoim szczęściem. Po prostu jak na nich to dziwne. Akurat w krowie tlustej(marmurowej) to prawdopodobnie ja najlepiej kupuje ja od zakladow na scianie wschodniej. Abp nie jest naturalnym kierunkiem, juz bardziej Luniewscy czy Beef Marek.

Edytowane przez Karol8885
Opublikowano (edytowane)

A bo ja wiem 🤣 nie mam takich problemów jak wy że tak ubojnia kradnie a ta nie.  

Mniej wiem, lepiej śpię 😁 a ważne że ten interes jakoś się kręci 

Edytowane przez karol091193
  • Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Nie wiem. Będzie rozliczenie to wstawię. Sam jestem ciekaw.

Mnie to lotto wasze pierdolamento za każdym razem, ale lubię was poddenerwować. To wstawię 🤭 

Się nauczta hodować bydło 🤪 

Brutto 803kg u mnie na wadze.

Krowa kupna, ho miała może tylko w paszporcie. Biało czarna. Upasła się przepięknie, zobaczymy co tam wyszło z niej

Widziałem dwa dni wcześniej jak przewoźnik wiózł na Tykocin byki, jałówki, to szczerze nie dziwię się, że tu tylu niedowiarków. Takie habety zabiedzone, że na tą krowę trzeba ze 3szt. 

Towar dobry to i pieniążek ładny 😆

Masz kontakt z nimi na tyle dobry żeby się dopytać po nr kolczyka? To ci podam. Przestaniesz wątpić. 

Nie pamiętam już 25,4 netto za O chyba mi powiedział wyjściową, więc gdzie tu podstawa takich wniosków, że nie kupują. Jak za byka 27 już ludzie pisali.

Nie masz rozliczenia a już wiesz ile wyszło za krowę?