Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Cybulek17 napisał(a):

Drogi kolego . Od początku roku trzeci raz upominasz tu wszystkich , że nie piszą w temacie o cenach bydła. Tymczasem zadałem sobie trud i cofając się do 2023 roku nie podałeś ani razu ceny . Pozdrawiam 

Może I nie podałem, ale też nie przychodzę tu żeby popisać co dziś będę miał na obiad albo gdzie zakupy robie

Opublikowano
20 godzin temu, Jakub5080 napisał(a):

Jak tam Panowie ceny byków, może ktoś sprzedawał i wie, bo tutaj kilka stron wstecz przeglądam i nic o cenach nikt nie pisze, temat Ceny bydła, a tu o wszystkim tylko nie o cenach 

Sam w tym poście też ceny nie napisałeś 😂😁

Ceny nie znam bo nie mam nic do sprzedaży to nie interesuje mnie. Chyba coś tylko odsadek staniał bo znajomy teraz po 2 duchy płacił za odsadki z Łotwy 

Opublikowano
5 godzin temu, PAN88 napisał(a):

Ceny nie znam bo nie mam nic do sprzedaży to nie interesuje mnie. Chyba coś tylko odsadek staniał bo znajomy teraz po 2 duchy płacił za odsadki z Łotwy 

Cielaka też już sporo I dużo ogłoszeń odświeżanych. 

Chyba wiosna, albo zachwyt stygnie. 

5 godzin temu, PAN88 napisał(a):

Cielaka też już sporo I dużo ogłoszeń odświeżanych. 

Chyba wiosna, albo zachwyt stygnie. 

Opublikowano

Chyba na gwiazdy YouTube się ludzie zaczeli patrzeć że to tak kolorowo nie jest jak sobie myśleli 🤣 nawet u siebie w okolicy zaczęły się pojawiać tańsze ogłoszenia... Chyba trzeba obniżyć cennik 🤣 wygląda że za drogo teraz  płacę 🫣

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Cybulek17 napisał(a):

Rzeczywiście dzisiaj przeglądałem olxa to cielaków masa i ceny ciut niższe niż jeszcze w grudniu . 

Ogłoszenia prywatne? U mnie od kilku dni masa ogłoszeń ale pośredników 

Opublikowano

Tylko prywatne . Jakby była opcja żeby nie wyświetlały mi się te ogłoszenia handlarzy wystawione na każdą gminę w kraju to bym wykupił , bo mnie **** strzela jak się muszę przez to przebijać 

1 minutę temu, krzysiek277 napisał(a):

U mnie w obrębie 75km 1 sztuka za 1800, tak to tylko handlarze 

Nie no ja nie mówię u mnie 😄 mazury , północne mazowsze i północne podlasie 

Opublikowano
2 godziny temu, krzysiek277 napisał(a):

@Cybulek17 Idzie troche to ograniczyć, olx np.byczek klikasz filtry i zjeżdżasz na dół, i dajesz prywatne, i robi sie ponad połowa ogłoszeń mniej 

Przy wyszukiwaniu w promieniu 30 km ubyło 4 strony ogłoszeń, z 16 zrobiło się 12 więc działa ale nie aż tak dobrze bo ogłoszeń handlarzy sporo zostało,nie mniej działa, także dzięki za podpowiedź, cena na dziś 28.80 za o klasę netto WBC

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, HF86 napisał(a):

Ile płacisz?

Jak zawsze za drogo 😅 w tej chwili do 1300 a jak już widać że na prawdę ładny i dodatkowo mięsny to jeszcze potrafię dorzucić dwie stówki. I na towar nie narzekam. Jeszcze w tym tygodniu 4szt muszę odebrać i wychodzi mi, że od października zakupiłem 50szt cielaka. Trzeba chyba zacząć trochę ograniczać te zakupy, ale teraz chłopaki mają sezon wycieleń a potem latem mogę nie mieć nic 

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, karol091193 napisał(a):

Jak zawsze za drogo 😅 w tej chwili do 1300 a jak już widać że na prawdę ładny i dodatkowo mięsny to jeszcze potrafię dorzucić dwie stówki. I na towar nie narzekam. Jeszcze w tym tygodniu 4szt muszę odebrać i wychodzi mi, że od października zakupiłem 50szt cielaka. Trzeba chyba zacząć trochę ograniczać te zakupy, ale teraz chłopaki mają sezon wycieleń a potem latem mogę nie mieć nic 

to wpadnij i do mnie po 2 😛