Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czym mam ochote i co pod reka. Ale to juz tworzysz jakas teorie spiskowa? Beda mi sprawdzac rachunek bankowy? Nie ma tam podane za co zaplacilem

Edytowane przez kamil800
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Tomek90 napisał(a):

Czyli nie zrozumiesz skoro tobie to bez różnicy 😅

Teraz to już jedziesz na ostro z tymi teoriami. Tabletki są normalnie na półce dostępne i nic nie sprawdza czy mam szkolenie czy nie, po prostu wierzy na słowo że jest aktualne. Poza tym jak płacisz kartą to masz podana jedynie kwote nic więcej i nigdzie nie masz wyszczególnione za co ta płatność. Parę razy już sprawdzałem kupno na fikcyjna osobę, adres wysyłki na zakład gzie robię i płatność gotówką przy odbiorze. Przechodziło bez problemu. Pracownik ochrony płacił kurierowi i towar na miejscu tylko się mu mówiło na jakie dane zamówione żeby wiedział do kogo. To w takim układzie jak znajdziesz kto i co zamawiał? Życzę powodzenia. Jak mówiłem im więcej tej biurokracji tym łatwiej będzie mataczyć w papierach aż system sam padnie pod ilością tych absurdów. 

• Thanks 1
Opublikowano
8 godzin temu, arnoldino napisał(a):

Pracownik ochrony płacił kurierowi i towar na miejscu tylko się mu mówiło na jakie dane zamówione żeby wiedział do kogo. To w takim układzie jak znajdziesz kto i co zamawiał?

Toś narobił, stróż pójdzie siedzieć, albo i sam dyrektor.

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Tomek90 napisał(a):

Jak nie ogarnęli skoro są osoby że ujebali ekoschemat za obornik nie przykryty w terminie 24h?

Jeśli to prawda to bardzo dobrze , bez ekoschematów tak sie robiło , jak był jeszcze obornik to woziłem od rana do do 11 i podorywka ,potem po 15 i na koniec dnia , jak były dwie osoby to co 2-3 godziny na bieżąco 

Po co te teorie spiskowe, bedzie 30 dni na wpisanie do ewidencji zamiast paierowej  bedzie elektroniczna , dojdzie dopisanie nr. parti środka,nie trzeba podaćprzyczyny , no i dobrze , reszta sie nie zmieni i o co ten problem, nikt nie będzie sprawdzał z fakturą , niema obowiązku brania dowodu zakupu

Edytowane przez wilkołak
  • Like 2
Opublikowano
13 godzin temu, GRZES1545 napisał(a):

Do tego elektroniczny rejestr od przyszłego roku, i zapewne wejdzie rejestr zakupu śor i będą mieli każdego pod pełna kontrolą. 

Na chloropiryfos ze wschodu też będą teraz kwity wystawiać ? 😁

Opublikowano
9 godzin temu, Tomek90 napisał(a):

Płacisz gotówka czy karta?? 

Ja np. "płacę" jęczmieniem 😁

9 godzin temu, SawekBraczyk napisał(a):

A dajcie spokój Święta są 

Widzisz kto się już "osrał"  Ściana wschodnia 😆

12 minut temu, witejus napisał(a):

Będą , wezwania na policję i do prokuratora.

To upadnie towarowa produkcja rzepaku w kraju 😆

Opublikowano
9 godzin temu, arnoldino napisał(a):

Teraz to już jedziesz na ostro z tymi teoriami. Tabletki są normalnie na półce dostępne i nic nie sprawdza czy mam szkolenie czy nie, po prostu wierzy na słowo że jest aktualne. Poza tym jak płacisz kartą to masz podana jedynie kwote nic więcej i nigdzie nie masz wyszczególnione za co ta płatność. Parę razy już sprawdzałem kupno na fikcyjna osobę, adres wysyłki na zakład gzie robię i płatność gotówką przy odbiorze. Przechodziło bez problemu. Pracownik ochrony płacił kurierowi i towar na miejscu tylko się mu mówiło na jakie dane zamówione żeby wiedział do kogo. To w takim układzie jak znajdziesz kto i co zamawiał? Życzę powodzenia. Jak mówiłem im więcej tej biurokracji tym łatwiej będzie mataczyć w papierach aż system sam padnie pod ilością tych absurdów. 

Co z tego że niema wyszczególnione za co zapłacone, po ch*j ktoś ma wiedzieć ile własnych pieniędzy wydaje? 

Jesteś za elektronicznym pieniądzem - gratuluję. 

9 godzin temu, SawekBraczyk napisał(a):

A dajcie spokój Święta są 

To chlej za stołem jak na Polaka przystało, a nie w jenternecie. 

42 minuty temu, wilkołak napisał(a):

Jeśli to prawda to bardzo dobrze , bez ekoschematów tak sie robiło , jak był jeszcze obornik to woziłem od rana do do 11 i podorywka ,potem po 15 i na koniec dnia , jak były dwie osoby to co 2-3 godziny na bieżąco 

Logiczne, że tak się powinno robić, ale ile idiotow rozrzuci i to leży pare dni, a potem przyoruja siano z ulotnionym azotem. 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał(a):

Kogo to obchodzi?

Mnie, ku.wa

6 minut temu, piotrols napisał(a):

Co na płatek dodać do Boskalid? protiokonazol/metkonazol/Azoksystrobina?

Wszystko. Będę jeszcze tebu dodawał

6 minut temu, Tomek90 napisał(a):

Co z tego że niema wyszczególnione za co zapłacone, po ch*j ktoś ma wiedzieć ile własnych pieniędzy wydaje? 

To wasza tradycja, zalać ryje samogonem i ganiać z siekierami. My bardziej pro zachodni, to i kultura inna

Opublikowano (edytowane)

Głupiejecie juz, rozumiem dwie substancje  trzeba , ale kilka , po klkanaście gram , jaki cel takiego kombinowania, łatwo przkombinować, u mnie działa propulse i nie zmienie tego dopóki nie wycofaja , albo coś lepszego wymyślą

Edytowane przez wilkołak
  • Like 1
Opublikowano
6 minut temu, boogie7 napisał(a):

To wasza tradycja, zalać ryje samogonem i ganiać z siekierami. My bardziej pro zachodni, to i kultura inna

W żyłę albo nosem taka kultura po zachodniemu 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, boogie7 napisał(a):

Na chloropiryfos ze wschodu też będą teraz kwity wystawiać ? 😁

Od prokuratora😜

12 godzin temu, toooomaszewski napisał(a):

Nie ma co sr** żarem, arimr miała rozróżniać z satelity pszenice od pszenżyta, gdzie tego ich pracownik nawet na polu nie odróżni.

Chyba żartujesz, do mnie przyjeżdżało dwóch panów obaj też prowadzą gospodarstwo i z pewnością nie oszukał byś ich w tej kwestii. 

1 godzinę temu, lassie napisał(a):

jakie prognozy pogody najlepiej się wam sprawdzają ,znowu straszą przymrozkami 

Mam dwie i co jakoś czas zmieniają się i żadna nie jest 100%, co dzień sprawdzam aktualizacje. 

Opublikowano
Godzinę temu, wilkołak napisał(a):

Głupiejecie juz, rozumiem dwie substancje  trzeba , ale kilka , po klkanaście gram , jaki cel takiego kombinowania, łatwo przkombinować, u mnie działa propulse i nie zmienie tego dopóki nie wycofaja , albo coś lepszego wymyślą

Chyba mu nie chodziło o to żeby 6 substancji dawać bo tyle wymienił , tylko coś żeby do boskalidu z tych 6 dobrać , a ostatecznie zrobić zupę z 2-3 substancji np boskalid-protiokonazol -azoksystrobina 

Godzinę temu, Tomek90 napisał(a):

Ja to może w tych czasach głupio zabrzmi , ale nawet karty żadnej nie posiadam , tylko żywa gotówka w ręku jak idę na zakupy

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Tomek90 napisał(a):

Logiczne, że tak się powinno robić, ale ile idiotow rozrzuci i to leży pare dni, a potem przyoruja siano z ulotnionym azotem. 

Czyli standardowo, braknkonkretnych argumentów to trzeba drugiego wyśmiewać. Widocznie ruskie co niektórym zagłuszają nie tylko sygnał GPS ale też myślenie, ewentualnie nadmiar "leśnej wody". Na takiego znafce się kreujesz w postach a jak masz te swoje rewelacje poprzeć jakimiś faktami to już spory problem

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, arnoldino napisał(a):

Czyli standardowo, braknkonkretnych argumentów to trzeba drugiego wyśmiewać. Widocznie ruskie co niektórym zagłuszają nie tylko sygnał GPS ale też myślenie, ewentualnie nadmiar "leśnej wody". Na takiego znafce się kreujesz w postach a jak masz te swoje rewelacje poprzeć jakimiś faktami to już spory problem

O jakie argumenty ci chodzi? 

Nawet nie zrozumiałeś pewnie pytania, bo myślisz płacąc karta jesteś gość 😅

Edytowane przez Tomek90