Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Strongman napisał(a):

A mam do ciebie takie pytanie dlaczego nie lubisz trampa znowu lubisz Tuska jak ktoś coś napisze to zaraz ty pierwszy.

Widzisz. Bo ja myślę że prawica oszalała. Ja rozumiem że mamy własne podwórko i tutaj możecie mieć sensowne argumenty. Ale jak możecie dopingować takim wariatom jak Musk Trump czy afd. I dosłownie jest cały miesiąc ekstaza jak to wspaniałe się dzieje. A to przecież ludzie totalnie przeciwko naszym interesom. Obecne władze w Niemczech to przygłupy ale przewidywalni i wcale tak grozni jak się wydaje, w sumie nastawieni do nas pozytywnie. A w kolejce przed afd jest ciekawa i racjonalna opcja. Dalej. USA próbuje wszystkich ustawiać i szantażować. Dacie pieniądze to będa mili, mam wrażenie jakby normalnie to Putina tam wsadzili i ustawiał wszystko tak by ro***bac Europe a zaraz za tym pół skłócić USA z całym światem. Co wam zrobila UE i USA? Doili nas ale pozwolili byśmy żyli w spokoju, rozwijali się i było ok. Jeśli ostatnie 10 lat to były lata mega dobrobytu to wolicie zrezygnować z przewidywalnego (ale idącego w coraz gorszym kierunku) czy kogoś kto jawnie uderza w nasze interesy? Martwmy się tym żeby UE i Polska wróciły do normalności a nie oglądajmy się że ktoś tam z USA nam pomoże. Bo oni mają swoje interesy i my jesteśmy dla nich frajerami do przehandlowania

• Like 6
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, wilkołak napisał(a):

Jeden plus Europa może zacznie myśleć w sprawie zielonego ładu że nie tędy droga

Może to się zatrzyma i tyle, wątpię że coś się cofnie ... Tylko do tego samoopalacz nie był potrzebny, Niemcy sami zauważyli że zarzynają swoją gospodarkę zielonym ładem ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, kampl napisał(a):

Widzisz. Bo ja myślę że prawica oszalała. Ja rozumiem że mamy własne podwórko i tutaj możecie mieć sensowne argumenty. Ale jak możecie dopingować takim wariatom jak Musk Trump czy afd. I dosłownie jest cały miesiąc ekstaza jak to wspaniałe się dzieje. A to przecież ludzie totalnie przeciwko naszym interesom. Obecne władze w Niemczech to przygłupy ale przewidywalni i wcale tak grozni jak się wydaje, w sumie nastawieni do nas pozytywnie. A w kolejce przed afd jest ciekawa i racjonalna opcja. Dalej. USA próbuje wszystkich ustawiać i szantażować. Dacie pieniądze to będa mili, mam wrażenie jakby normalnie to Putina tam wsadzili i ustawiał wszystko tak by ro***bac Europe a zaraz za tym pół skłócić USA z całym światem. Co wam zrobila UE i USA? Doili nas ale pozwolili byśmy żyli w spokoju, rozwijali się i było ok. Jeśli ostatnie 10 lat to były lata mega dobrobytu to wolicie zrezygnować z przewidywalnego (ale idącego w coraz gorszym kierunku) czy kogoś kto jawnie uderza w nasze interesy? Martwmy się tym żeby UE i Polska wróciły do normalności a nie oglądajmy się że ktoś tam z USA nam pomoże. Bo oni mają swoje interesy i my jesteśmy dla nich frajerami do przehandlowania

no bo dla niemców czy ruskich nie byliśmy frajerami. Najpierw zdobyli cały rynek zbytu by zaraz potem dobić nas coraz bardziej chorą pseudoekologią ,za  którą sami lobbowali od kilkunastu lat. Nawet wprost się do tego przyznali, że wydali na to 5,5 miliarda euro. Ale obiecali ,że już więcej nie będą , więc nie ma sprawy hehe.

• Like 4
Opublikowano

Jak najlepiej podać sama siarkę bez magnezu? W badaniach wyszedł bardzo wysoki poziom magnezu dlatego nie chciałbym już go dokładać.

Opublikowano
1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Dla Polski też ... Podniecają się nim tylko prawaki z wypranymi mózgami przez pewną telewizję ...

Jak to kiedyś pisałeś...,,słychać wycie znakomicie" 😄

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jak to kiedyś pisałeś...,,słychać wycie znakomicie" 😄

Ale o co wyć, z Trumpa w USA z perspektywy polskich interesów cieszą się tylko the bille ... Choćby taki @galan99 się z tego cieszy xD 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 2
  • Confused 1
Opublikowano
36 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Może to się zatrzyma i tyle, wątpię że coś się cofnie ... Tylko do tego samoopalacz nie był potrzebny, Niemcy sami zauważyli że zarzynają swoją gospodarkę zielonym ładem ...

Niemcy zaważyli i co dalej? Jakie wnioski...żadne. A właśnie jak widać boją się samoopalacza  jak piszesz i to jak ognia...I dobrze będzie się działo. 

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano

A co chcecie ? Wycofać się całkowicie z zielonego ładu i co dalej ? Nawóz od tego nie potanieje , silniki spalinowe euro 6 też będą dalej wymogiem może euro 7 nie wejdzie .

Opublikowano

no jeśli by te etsy i inne opłaty eko znieśli to prawie wszystko musiałoby potanieć, a przynajmniej już nie drożeć.

o ekologię można dbać , ale na uczciwych zasadach, a nie wyłudzaniem pieniędzy od milionów ciężko pracujących ludzi wpłacanych do kieszeni przekrętom pseudoekologicznym. Samo uiszczanie wszelkich opłat i podatków świata nie uratuje tylko  nabija konta oszustom udającym ekowariatów.

• Like 5
Opublikowano
1 godzinę temu, kampl napisał(a):

Ty tak na trzeźwo to napisałeś ??? 
ue odklejka po całości. Zresztą to widać po tym co się dzieje. A kto głównych polityków trzyma za mordy ? A no miliarderzy siedzący no gdzie ?? A no w USA. Tak też była taka sama patologia z płciami, palącym się klimatem, uchodźcami jak w ue. I jak widać Amerykanie się obudzili i wybrali gościa który twierdzi że przywróci do porządku to wszystko. Jak narazie to realizuje. Skończyło się podszywanie mężczyzn pod kobiety. Klimat też zaczyna się jakoś mniej palić. Uchodźcy są deportowani. I tak powinno być w każdym zdrowym państwie. Ktoś chce do naszego kraju się wprowadzić to ma się dostosować do naszych zasad a jak nie to wypad. To co się teraz działo to świat stawał na głowie. Wolność słowa mieli ideologiczni wariaci lewicowi i mogli robić wszystko a jak ktoś mial Inne zdanie to był niszczony. 

• Like 8
  • Thanks 4
Opublikowano
1 godzinę temu, wilkołak napisał(a):

Jeden plus Europa może zacznie myśleć w sprawie zielonego ładu że nie tędy droga

W dzisiejszej dobie, Europa to pojęcie względne.

Obywatele Europy w szczególności rolnicy wiedzą, że zielony ład to wielkie G, natomiast garstka "Europejczyków" siedzących w budynku Brukseli twierdzą inaczej o  "zielonym ładzie".

Nasuwa się pytanie, kto ma większą siłę przebicia, obywatele czy ta przekupiona garstka.

Opublikowano

Ale Krzychu. Nie rozumiesz co ja napisałem. Bo ja mam w d*pie Amerykę i ich problemy. Moim problemem jest to że byli do nas ok a teraz nie będą. Więc nie mam się co cieszyć z tego kogo wybierają i co on im tam u siebie wymyśli. Może jakiś wpływ jego działania na Europę będą miały i się UE obudzi. Ale czy wierzycie w to że aż tak zależni jesteśmy od tego co USA powie? 

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

Generalnie to trzeba się zagłębić, aż do „dna” kto tym wszystkim na całym świecie rządzi i robi wszędzie zamieszanie… Niestety, ale prawda jest taka, że co sto lat powinien sie pojawić taki Pan z prostokątnym wąsem i robic na całym świecie czystke z „żymian”… Wtedy na świecie byłby faktyczny porządek, a to to widzimy w każdym państwie, że obywatele mogą się burzyć, a rządzący to tak naprawde „naród wybrany” i mają to gdzies, bo działają w innym interesie, bardziej globalnym…

Edytowane przez Rowan
  • Like 5
Opublikowano
20 minut temu, kampl napisał(a):

Ale Krzychu. Nie rozumiesz co ja napisałem. Bo ja mam w d*pie Amerykę i ich problemy. Moim problemem jest to że byli do nas ok a teraz nie będą. Więc nie mam się co cieszyć z tego kogo wybierają i co on im tam u siebie wymyśli. Może jakiś wpływ jego działania na Europę będą miały i się UE obudzi. Ale czy wierzycie w to że aż tak zależni jesteśmy od tego co USA powie? 

To z czym oni do tej pory byli tacy wporzadku dla nas ? Chyba nie mówisz o tym że klepali nas  po plecach i popierali to żebyśmy się rozrbrajali na rzecz ukrow ? A później robili u nich zakupy za potężne pieniądze. Między czasie mieszali tak żeby konflikt trwał jak nadluzej. Irak pokazał jaki to pokojowy baranek. A trump powiedział jasno że ona ma gdzies skorumpowana kraje 

• Like 3
Opublikowano

niestety zawsze jest 2,3,4,5,6,7 dno tylko po to byśmy nigdy nie wiedzieli o co chodzi i kto tym wszystkim kręci. tylko oddolne ruchy dużych mas ludzi mogą powstrzymać zapędy  okropnie bogatych degeneratów, którzy chcą mieć całe narody za niewolników. Ekoterroryzm i cała reszta lewackiego bełkotu to tylko przykrywka .

30 minut temu, Rowan napisał(a):

Generalnie to trzeba się zagłębić, aż do „dna” kto tym wszystkim na całym świecie rządzi i robi wszędzie zamieszanie… Niestety, ale prawda jest taka, że co sto lat powinien sie pojawić taki Pan z prostokątnym wąsem i robic na całym świecie czystke z „żymian”… Wtedy na świecie byłby faktyczny porządek, a to to widzimy w każdym państwie, że obywatele mogą się burzyć, a rządzący to tak naprawde „naród wybrany” i mają to gdzies, bo działają w innym interesie, bardziej globalnym…

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, kampl napisał(a):

A ja mam w d.pie niemców i ich problemy!

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, kampl napisał(a):

Obudź sie chłopie bo od wczoraj majaczysz .