Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Qwazi napisał(a):

A co mogę powiedzieć, kiedy nie wiem jakie między Wami relacje 🤔. Obok mam działkę sąsiada, która jest szeroka na półtora pokosu bizona i łącznie ma może z 10 arów, do tego piach. Pytam go, czy by mi tego nie sprzedał, bo i tak ma z tego nic a jest to przy moim podwórku, to bym se przejazd zrobił. Chłopak mówi tak "sprzedam, jak dziadek oczy, zamknie, narazie to ja tam żyto posieje, a Ty se w tym życie zrób koleiny i jeździj, mnie to tylko wkur..ia, ale z dziadkiem nie nie dojdę do ładu, będzie mi warczał dopóki będzie żył". A ten dziadek też w porządku. Jak było potrzeba coś od niego pożyczyć, to zawsze chętnie i pogadać też zawsze pogada, na te koleiny nawet uwagi nie zwraca, słomę mi darmo oddał i to sprasowaną 🤷...

Bo źle to rozgrywasz ! Nie można mówić że ktoś z pola nie ma nic,może i tak gówno rośnie ale ludzie się przez to denerwują jak ty powiesz że ch*ja tam mają na tym polu,następnym razem ich pochwał że ładnie sypało to zmienia zdanie co do ciebie.To.dziala !!!

Opublikowano

Z lidera odeszlo z rady nawet dwóch członków , dużo odejść jest z końcem roku , Darek niedługo to będzie mógł być liderem ale odejść 

Teraz, Akardin napisał(a):

Z lidera odeszlo z rady nawet dwóch członków , dużo odejść jest z końcem roku , Darek niedługo to będzie mógł być liderem ale odejść 

Postawili się dla ch*ja za obniżki 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Gimmeshelter napisał(a):

Widzę że już sporo osób farmazona wyczuło 😁😁

Widzisz alfa? W tym kraju nie ma co się chwalić sukcesami bo zaraz cię hejtują. Twoje miliony na giełdzie, dziesiątki mieszkań pod inwestycje, nawet skakanie do Argentyny na steka jak byłeś głodny. Mógłbyś powiedzieć, że Musk cię na orbitę zabiera i ludzie to łykną ale tylko wspomniałeś o Piątnicy i  pierdolca dostali. Padłeś ofiarą swojego sukcesu 

Edytowane przez komizmo
  • Haha 7
Opublikowano

Ciekawy temat 😁. Ciekawe co jeszcze jest prawdą? Brat minister, kupowanie zboża z Ukrainy, wyganianie cielaków do lasu?? To jednak tylko internet jak widać można być każdym nie on pierwszy i na pewno nie ostatni taki tutaj jest 

Opublikowano

Pewnie alfikowi zaszkodziły te  steki argentyńskie z antybiotykami i hormonami pewnej po nich szerzy się choroba zwana mitomania. Musimy ostrzec całą Polskę przed merkosurem. Jak będę wszyscy jeść to będą mitomanami