Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobić to ja sam zrobie tylko kupić jak nic nie ma ciekawego w jakiś normalnych pieniądzach. Pewnie Vario 920 szybciej wpadnie.

Kolega kupił miesiąc temu fajnego 824 ze Szwecji za 30 tys euro. Ogłoszenie było tylko 2 dni.

Opublikowano
3 godziny temu, Grzechooo napisał(a):

Mówiły jaskółki że do d*py są spółki...

Wszystko zależy od człowieka 😉

Na te dwa dni używania w przeciągu 365 dni może jakoś się dogadamy, z resztą ja mam jeszcze dwie inne przyczepy, a kiedyś się ogarnąłem jedną przyczepą i wozem 🥵 

2 godziny temu, izydor6280 napisał(a):

za 5-6tys. to i jakąś 47 idzie trafić w stanie do użytku

Czekam na propozycje z portali ogłoszeniowych 😎

Moja lokalizacja to Radzyń Podlaski i tak w promieniu 50km poproszę 

Opublikowano
15 godzin temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Czekam na propozycje z portali ogłoszeniowych 😎

Moja lokalizacja to Radzyń Podlaski i tak w promieniu 50km poproszę 

na znanych portalach to wiszą oferty marzycieli a jak coś się pojawia rozsądnego to szybko znika, więc trzeba śledzić i mieć odrobinę szczęścia, a najlepiej szukać pocztą pantoflową

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
21 godzin temu, tytanowyJanusz napisał(a):

Ciekawe kiedy z tego mieszadła pójdzie smród 😄

czemu ma iść ? średnica mała, dość krótkie ,w ogłoszeniu sciema bo to ma 1/3 góra połowe tej mocy co napisane 

Jak dla mnie w tym zastosowaniu zbędna regulacja bo na ile nastawisz to tak chodzi ale przy wyższych nastawach szarpie jak rusza , dlatego wywaliłem u siebie pokrętło i wsadziłem łagodny rozruch i na obu biegach powoli od zera sie buja do pełnych obrotów bez szarpnięć.  No i jednak 230V a nie 400 więc łatwiej znaleźć gniazdko by podłączyć tak jak pisaleś pod zdjęciem myjki.

Ogólnie do takich zaprawiarek jak robią z lejków myślałem takie wsadzic.

22 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Za starego gruza 20 tys euro i to pewnie netto.🤦‍♂️

sławek by i z takiego sie cieszył 

@szymon09875 nabiją cene to nabiją ale popatrzeć jak na te cycepy możnahttps://www.surplex.com/pl/l/pottinger-novacat-disc-mower-03Y-AX7-1?utm_source=facebook&utm_medium=paidsocial&utm_campaign=03Y-AX7-1-SPX&utm_content=ao-catalogus-ao-bidder_europe_bid_placed_single_lots&utm_id=6775199655394&utm_term=6830175431194&fbclid=IwY2xjawOryklleHRuA2FlbQEwAGFkaWQAAAY2RkN4AnNydGMGYXBwX2lkEDIyMjAzOTE3ODgyMDA4OTIAAR5h5azW4uDPBeVhtdNfgOCP_0F_iYJVGE-mtb_MpNgWhdPcKZzeJQabMLmlQA_aem_Gi9rfX_5s3mR2YXK0eWxRQ&brid=Gi9rfX_5s3mR2YXK0eWxRQ

Edytowane przez konteno
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v