Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.11.2025 o 11:33, Grzechooo napisał(a):

Do piaskowania to tylko śrubowa, tłokowa to droga przez mękę.

To nie będzie usługowe piaskowanie, tylko bardziej jakiś detali dla siebie . Więcej malowania i czyszczenia maszyn 

W dniu 11.11.2025 o 11:27, konteno napisał(a):

ja mu radziłbym jak ma jakiś stary silnik na wózku i dużą butle to na niej dorobić szynę i 2 pompy 2 tłokowe 1 stopniowe  wstawić a silnik w środek 

te fajne jak wydajnośći potrzebuje 

https://www.conrad.pl/pl/p/sprezarka-powietrza-aerotec-600t-270-ft-2187870.html?experience=b2c&gclsrc=aw.ds&&qwer=CjwKCAiA2svIBhB-EiwARWDPjmHeY2L6OBhlvK8Od7wrP-l1XntvtahfsahryHd4DVtPhkxBa0pAmBoC-oMQAvD_BwE&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=PL+-+PMAX+-+NonBrand+-+Invisibles+3_&utm_id=22782742558&gad_source=1&gad_campaignid=22773101922&gbraid=0AAAAADj8Oy77vIdS561_9udW0-iuzzJ4w&gclid=CjwKCAiA2svIBhB-EiwARWDPjmHeY2L6OBhlvK8Od7wrP-l1XntvtahfsahryHd4DVtPhkxBa0pAmBoC-oMQAvD_BwE

znajomy ma metabo 520-200d i starczy a ma 2 classy jaguary sieczkarnie i triona 640 

do piaskowania to  airpol a 120 tylko na wom zrobić a nie na silnik to siuntke zapniesz 

Taki bogaty tyle rupci z classa i pierdółka kompresor, ach te bałory  

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dziwne że nie podniósł....bo wyświetleń pewno sporo...🤭

To unikat to raczej cena powinna iść w górę 🤔

Godzinę temu, krilan06 napisał(a):

Tylko gorzej te kartofle albo drewno rozładować z tego 😅

https://m.olx.pl/d/oferta/zetor-3045-nie-3011-2011-lub-325-CID757-ID18drbv.html

Przez jeden dzień 8 tyś zjechał z ceną 🤭

Nie wiem gdzie widzisz problem 🤔

Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał(a):

przecież wóz to nie przyczepa i skręt nie działa jak obrotnica że koło sie schowa pod podłogą /spodówą

U mnie koła od uaza i przód mieści się na styk pod deski ( spód / podłoga) 

Opublikowano
11 godzin temu, jacus napisał(a):

jest jeszcze cos gorszego niz ciagnik z lasu-ciagnik  z krzakow ..

14 godzin temu, tytanowyJanusz napisał(a):

@daron64 weź no powtórz tu regułę swojego kumpla o ciągniku z lasu 😄

To w dodatku reguła gościa, którego rodzina ma ZUL, więc myślę, że wie co mówi.

"Darek - nigdy, ale to k**wa nigdy, nie kupuj ciągnika z lasu".

A nie wiem czy pisałem jak chłopaki, co w lesie robią żalili się, że jak zostawiają ciągniki na noc w lesie, żeby się z nimi nie ciągać, to z sąsiedniej wioski przychodzili i kradli co się dalo "paliwo i nawet przepalony olej, co do skrzyni lejemy". 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v