Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś potrzebuje nowego gniazda szybkozłącza do ciągnika?

Oryginał Waryński, gwint zewnętrzny M18x1.5, long, model WIA3CVM18ZL.

3 szt z fabrycznie zamkniętym pudełkiem, 1 szt pudełko otwarte ale szybkozłącze jest w fabrycznej folii Waryńskiego. 

300zl za 2 szt lub 500zl za 4 szt.

Nowe kosztują ponad 180zl/szt.

Sprzedaję bo wybrałem zły gwint. 

Wystawiłem już na OLX ale może ktoś tutaj akurat szuka.

IMG_20250204_170232.jpg

Opublikowano
W dniu 1.02.2025 o 21:22, Marru napisał(a):

Doradzcie jaką myjkę na zimna wodę tak do 2.5k, nowa czy używana?

Ostatnio serwisant polecał duńskiego netfilx

W dniu 2.02.2025 o 08:31, Grzechooo napisał(a):

Mam karcher hd5/15 i daje rade już jest u mnie 6lat i chyba najlepsza jaką miałem. Do 2,5k trzeba ciut dorzucić. 

W Karcher HD 5/15 siedzi ta samo pompa co w Karcher K7 Tylko w K7 głowica aluminiowa a w HD głowica mosiężna , miałem swoją na serwisie K4,8 to serwisant mówił że ostatnio Karcher się poprawił ale Netflix jest lepszy a najlepszy wymieniony krantze

Opublikowano
1 godzinę temu, jarecki napisał(a):

Ostatnio serwisant polecał duńskiego netfilx

W Karcher HD 5/15 siedzi ta samo pompa co w Karcher K7 Tylko w K7 głowica aluminiowa a w HD głowica mosiężna , miałem swoją na serwisie K4,8 to serwisant mówił że ostatnio Karcher się poprawił ale Netflix jest lepszy a najlepszy wymieniony krantze

Miałem myjkę makitę i lovor to karcher dla mnie najlepszy, części i serwis są łatwo dostepne.

Opublikowano

Mam małego nilfiska chyba od 2016, kilka razy wymieniane oringi na przewodzie, no i 3 dysze były zmieniane. Wirowa przestała się kręcić, jedna pociekła i w jednej dysza wyleciała z plastiku.

• Like 1
Opublikowano

Moje wszystkie co szły na żyletki miały wycięte katalizatory, potem sprzedawałem oddzielnie do firmy typowo skupującej katalizatory. Zawsze 150-200 zł było dodatkowo. Co do stanu zegara, nie wiem  jak jest obecnie, jakieś trzy lata temu nie spisywali. Płacili za kompletność auta (najważniejsze podzespoły,  min 90% masy własnej ), jeżeli nie było kompletne (np bez silnika) to zwłoki zabierali za zaświadczenie o demontażu

Opublikowano
8 godzin temu, krilan06 napisał(a):

Czy przy złomowaniu auta spisują stan licznika? Warto przed zezłomowaniem coś wyjmować z auta np katalizator?

Nic nie spisują. U mnie za brak kąta -50, akumulator to samo

Opublikowano

U nas w okolicy też odliczają od ceny auta to co się zabrało, kolega chciał zarobić powyciągał, butlę gazową, lampy i jakieś tam cenniejsze części to tak mu odliczyli ze musiałby dopłacić i pokornie oddał wszystko co wyciągnął i dopiero mu zapłacili za wagę.

Opublikowano
19 minut temu, Strongman napisał(a):

A poco złomować nie lepiej zostawić.

Jak dobry samochud i za parę groszy oddać.

Wyrejestrować i niech stoi.

Teraz wyrejestrować samochód nie jest tak prosto. Musisz i tak mieć papier że go sprzedałeś lub oddałeś na złom. 

Opublikowano
11 godzin temu, krilan06 napisał(a):

Czy przy złomowaniu auta spisują stan licznika? Warto przed zezłomowaniem coś wyjmować z auta np katalizator?

Jakie auto? Katalizator najlepiej sobie sprawdz po numerach np na skup Chrzanów, będziesz miał odniesienie,nawet przy sprzedaży czy skupujący nie chce Cię orżnąć. Teraz sporo potaniały, ale w 2019 albo 2020 z accorda VI 2.0 można było dostać 6000zl z BMW e39 2.0 też ponad 5000zl. 

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

A po co Ci wyrejestrowany samochód ?? O ile go jakoś wyrejestrujesz ...

No właśnie jak go wyrejestrować? Z tego co kojarze to trzeba mieć papier ze stacji złomowania pojazdów albo lewą umowę z jakimś ukrem.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v