Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo jest dobrze zrobiony, mało awaryjny, da się w nim radia słuchać....oj długo by tak... i tak plus minus wart tyle co trzy szejsiatki..

Czyli wart...🤷

I myślisz że nie znajdzie się żadnego innego tańszego ciągnika który ma to samo? 

Opublikowano
Teraz, 6465 napisał(a):

Moja propozycja jest nadal aktualna. 

Moja też 🤭

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo to już inne traktory i za inne pieniądze.

Jak byś był takim zagorzałym fanem to by była proxima. Pieniądze zapewni podobne a i wyposażenie wiele się nie różni 

Opublikowano
2 minuty temu, superfarmer02 napisał(a):

Jak byś był takim zagorzałym fanem to by była proxima. Pieniądze zapewni podobne a i wyposażenie wiele się nie różni 

No nie jestem zagorzałym fanem... widzisz.

Mowa była o innych pieniądzach, i o innych parametrach traktorów...

Przeskoczyłes sporo dalej.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, superfarmer02 napisał(a):

Moja też 🤭

🤔 Napiszę ci po łowicku. " Jak bym mioł to bym ci przecie tyle doł. To co daje to moje wszystkie piniądze. Przecie jak kupię to będę nad staw chodzieł żeby mi laczki chleb rzucały"

Opublikowano
55 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Bo jest dobrze zrobiony, mało awaryjny, da się w nim radia słuchać....oj długo by tak... i tak plus minus wart tyle co trzy szejsiatki..

Czyli wart...🤷

Zetorek muszę cię zasmucić mam siątkę, mam 7245 i mam też 12045. I od nowości u dziadka był 7211. Znam te ciągniki. Z tym radiem to bym nie przesadzał 😁 dobrze zrobiony i mało awaryjny tak ale te ciągniki mają już ok 40 lat. I za cenę 80 tys można kupić inny,między ciągnik. 

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

🤔 Napiszę ci po łowicku. " Jak bym mioł to bym ci przecie tyle doł. To co daje to moje wszystkie piniądze. Przecie jak kupię to będę nad staw chodzieł żeby mi laczki chleb rzucały"

Jak typowy księżok 😂 aż mi się aromaty z różyc przypomniały 

• Haha 2
Opublikowano
superfarmer02 napisał:

27 minut temu, slawek74 napisał(a):

Gdzie 🤔 bo nie znam 🤷‍♂️nie znam nikogo co dał woęcej niż 50tys za taki trsktor.... owszem za 7340 z 2006 roku wuja dał ładnych kilka lat temu 79tys

No to niech będzie 50 ale czy ten ciągnik jest tyle wart?

realnie ten 1222 jest wart 20 parę tys a to że ktoś sobie taką cenę wystawil to jest jego problem

• Like 3
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pierwszy z brzegu

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-renault-68-14rs-CID757-ID13XDcS.html

2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

realnie ten 1222 jest wart 20 parę tys a to że ktoś sobie taką cenę wystawil to jest jego problem

Mowa było a zetorze 

Opublikowano
25 minut temu, ZetorMisio napisał(a):

Zetorek muszę cię zasmucić mam siątkę, mam 7245 i mam też 12045. I od nowości u dziadka był 7211. Znam te ciągniki. Z tym radiem to bym nie przesadzał 😁 dobrze zrobiony i mało awaryjny tak ale te ciągniki mają już ok 40 lat. I za cenę 80 tys można kupić inny,między ciągnik. 

20 lat slucham radia w roznych zetorach mimo ze gluchawy jestem..

czemu nie macie problemu z innym ciagnikami tylko z zetorami ??

co was to obchodzi kto i za ile wystawia jesli nie kupujecie ??

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, jacus napisał(a):

Bo każdy chciałby mieć zetora, tylko jest po prostu za drogi. Ja bym chętnie zmienił c330 na 5245, ale jest dla mnie za drogi.

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał(a):

A dlaczego mówisz do mnie w liczbie mnogiej???? Ja nie mam problemu z cena żadnego ciągnika. Po prostu według mnie ta jak tam było w ogłoszeniu 80 tys to ta cena jest przynajmniej o 40 za duża. I jak tam wyżej czytałeś to sam mam 2 Zetory i znam te ciągniki. I mimo jego zalet twierdzę że cena o której była mowa jest przesadzona 🤷

Opublikowano
8 minut temu, Grzechooo napisał(a):

Bo każdy chciałby mieć zetora, tylko jest po prostu za drogi. Ja bym chętnie zmienił c330 na 5245, ale jest dla mnie za drogi.

Też bym chętnie zmienił mocarna siątke na 5245 ale nie za taką cenę. Tym bardziej że siątka u mnie w ciągu 4 lat zrobiła 110 godzin.

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pierwszy z brzegu

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-renault-68-14rs-CID757-ID13XDcS.html

2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Mowa było a zetorze 

a o jakim zetorze mowa ? bo myślałem że chodzi o tego ursusa 1222

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v