Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

To raczej jest pewne. Zdziwiłbym się gdyby zaczął się leczyć.

@galan99, a po jakiej cenie ta trumpowa a po ile ruska ropa?

Po tyle ile zechce Trump . Tylko od Ameryki i nie obchodzą minie twe wypowiedzi są mało istotne nich żyje Ameryka i Trump .

Co mnie obchodzi onuca i po ile ma . Onuca  nie ma znaczenia nie liczy się to twój przyjaciel .

• Haha 2
Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-gorzki-wpis-leszka-millera-oczekiwal-przeprosin-od-zelenskie,nId,7893260#google_vignette

Nawet komuchy dzis blizej społeczeństwa niż zdawało by sie udajace narodowe partie , żebrzeński przyjechał dzis do polski jako potrzebujący tylko jako namiestnik po pieniadze . Pewnie jeszcze strzeli focha że za mło mu dali a po powrocie do siebie znów obsmaruje że Polacy za mało daja i to przez nas wojne przegrywaja . Tfusk natomiast obiecał prad o już przy granicy wschodniej przejdziemy na 110V i bedziemy mieli amerykę . Juz w swieta napiecie spadało nawet poniżej 220 V jak teraz jeszcze więcej oddadzą prądu to napięcie będzie g...niane na stałe . np,w tej chwili mam 221V , niech każdy zmierzy  i sie sam przekona że nie ma 230 V 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Na takich właśnie głupków liczy Trump

ROZPADA SIĘ TWA PARTIA GRZEŚ ATOMOWY WYSADZI .

Piękna sprawa .

Nikt nie będzie narzucał nikomu swych  poglądów wolę Amerykę i Trumpa .

Są wielbiciele ONUCY to jazda do Moskwy .

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

W takim razie galan wyjazd do NY jak Ci się w Polsce nie podoba ...

Polska wolna od ONUCY nigdy więcej Onucy .

Wolni bracia Ukraińcy Tusk spiera i cały Naród Polski .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

Aaaaaa to znaczy to też wina tuska?

nie pisu 

35 minut temu, GABBER85 napisał(a):

Powiem Wam że ta czekolada z Dino Deliss , to bardzo dobra jest  i nadziewana i z orzechami

czekolada_gorzka_z_caymi_orzechami_delis

ta ?

38 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Polska wolna od dziadów wysmarowanych samoopalaczem, nigdy więcej samoopalaczy xD 

co ty pieprzysz .... taka dziewczyna co ........😀

Opublikowano
Godzinę temu, marks50 napisał(a):

Co do samolotów to nawet Tfusk coś dziwnie powiedział w stylu że wiem ale nie powiem ale chodziło o operacje na morzu ze niby ruskie mieli coś sabotować i robić dywersje , kacapy mieli robić akcje terroru powietrznego i to dla lotnictwa na całym świecie ale zamiast powiedzieć o co chodzi mataczy jak to Tfusk . 

P8 zeszła na niższy pułap nad bałtykiem i wyłaczyła transla... . :)  transporder tak więc coś kombinują .

Kraje Bałtyckie zdaje się odcinają się włąśnie od ruskiego prądu i przechodzą na zasilanie z systemu europejskiego. Niby nic skomplikowanego ale boją się sabotażu i poprosili o pomoc. Sami wywalili prywatne firmy ochroniarskie co chroniły ich infrastrukturę a w to miejsce weszły jednostki specjalne i inne służby. Były sygnały że mogą pojawić się próby podkłądania ładunków w samolotach i nawet zdaje się USA coś ruskim baknęli że jeśli o tym pomyśleli, to żeby piznęli się mocno łopatą w baniaki. Tusk niewiele powie bo te informacje raczej oklauzulowane a i tak stopień realnego zagrożenia nie nasi a USA będzie dopiero podpowiadać. Tyle wie ile mu powiedzą. 

Jeśli P8 zszedł niżej wyłączył sygnał to sprawa bardziej dotyczy statków co ryją kotwicami dno w określonych rejonach Bałtyku. Nic nie kombinują tylko czeszą.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Roman176 napisał(a):

ta ?

nie, ta mleczna duża z orzechami [jasne opoakowanie], i druga nadziewana pożeczkami [fioletowa]

terrawita dla nich doi, i  ta druga jakaś inna firma

Edytowane przez GABBER85
Opublikowano
54 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej 

plac Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz

tel. 85 719 10 91

Weź tam @galan99 zadzwoń, może pomogą, może jeszcze nie jest za późno ...

przeciez on z zamoscia a w lubelskim maja -bo musza- lepsze przybytki 🤣

49 minut temu, marks50 napisał(a):

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-gorzki-wpis-leszka-millera-oczekiwal-przeprosin-od-zelenskie,nId,7893260#google_vignette

Nawet komuchy dzis blizej społeczeństwa niż zdawało by sie udajace narodowe partie , żebrzeński przyjechał dzis do polski jako potrzebujący tylko jako namiestnik po pieniadze . Pewnie jeszcze strzeli focha że za mło mu dali a po powrocie do siebie znów obsmaruje że Polacy za mało daja i to przez nas wojne przegrywaja . Tfusk natomiast obiecał prad o już przy granicy wschodniej przejdziemy na 110V i bedziemy mieli amerykę . Juz w swieta napiecie spadało nawet poniżej 220 V jak teraz jeszcze więcej oddadzą prądu to napięcie będzie g...niane na stałe . np,w tej chwili mam 221V , niech każdy zmierzy  i sie sam przekona że nie ma 230 V 

jak mierzylem kolo 18 to bylo 234-robie z silnikiem i mierzylem.teraz zmierzylem w domu 222 -ale na tej fazie jest sporo podpiete.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v