Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Desperado napisał(a):

Następne wybory wygra Braun, z polityką wyjścia z unii.

Wygrać na pewno nie wygra ale może mieć decydującą rolę w formowaniu koalicji,no chyba że go wcześniej zamkną...

Edytowane przez MariuszDe
Opublikowano
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

@Qwazi i po co Ci to było. Mówiłem :P.

@hubertuss jak ty to mówiłeś ? Jak kończą ci się argumenty to stosujesz wyzwiska ? To chyba tobie się skończyły, skoro nazywasz kogoś upośledzonym czy niemotą, pomijam głupków i oszołomów kierowanych pod moim adresem :ph34r:. Weź może melisę na uspokojenie :ph34r:

Spoko luzik. Słyszałem już w życiu gorsze inwektywy. To jest taki mechanizm👇

Screenshot_20250617-064245~2.png

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ulman napisał(a):

Noooo,  powiem ci że w tym momencie bardzo naubliżałeś wielu tu piszacym wyznawcom PIS. 😆

Że czym miejszy mózg, tym większa czcionka?😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Noooo,  powiem ci że w tym momencie bardzo naubliżałeś wielu tu piszacym wyznawcom PIS. 😆

Przykro mi😞. Ta grafika jest ilustracją badań naukowych🤷. Bo naukowo stwierdzono korelację występującą pomiędzy poziomem inteligencji a poziomem agresji. Ale o wyznawcach PiS, PO, PSL, Konfederacji, Lewicy ani innych partii naukowcy tam nie wspominają 🤷

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Przykro mi😞. Ta grafika jest ilustracją badań naukowych🤷. Bo naukowo stwierdzono korelację występującą pomiędzy poziomem inteligencji a poziomem agresji. Ale o wyznawcach PiS, PO, PSL, Konfederacji, Lewicy ani innych partii naukowcy tam nie wspominają 🤷

Zawsze twierdziłem że większość jest głupia i cieszę się że ktoś to potwierdza. Zastanawiam się jak uszeregować te niziny intelektualne - w pierwszej trójce na pewno będą wojownicze PISowskie emeryty, kibole i  lewicowi zaangażowani zidiociali aktywiści. Kibole raczej na 3 miejscu a walka o pierwsze miejsce między starymi głupkami i młodszymi głupkami. Pasjonujący spektakl. 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Zawsze twierdziłem że większość jest głupia i cieszę się że ktoś to potwierdza

A czy ja napisałem, że ktokolwiek jest głupi 🤔. Badacze też nic takiego nie podają 🤷

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał(a):

Przy poziomie agresji naszego społeczeństwa , zdecydowana większość jest głupia. 

To Twoje stwierdzenie. Ja nie mam żadnych kompetencji, żeby coś takiego stwierdzić

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał(a):

ty jesteś przykładem ze jest na odwrót 

4 godziny temu, Ulman napisał(a):

A czemu ma coś mieć skoro to biedronka zarobiła? 

a to tylko polskie firmy mają płacić ? 

to jest typowy wyborca rudego  

https://fb.watch/As6f4ZkoC2/ 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v