Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

On wie tyle co republika powie 2 miliony protestów i ogłoszą że sfałszowane wybory takie dyrdymały im tam prawią  Albo, że nie można policzyć głosów w całym kraju,.

TVN powiada to co piszesz .

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie sfałszowalibo jak widać są na to za głupi.

Ty chcesz maszyn do liczenia jak oni nie potrafią wyników w protokoły wpisać.

Wyciągasz jeden przypadek i chcesz normę robić Nie wiem czy oni są głupi czy byli zmęczeni czy chcieli oszukać. Maszyny by to wyeliminowały. Jak by była rozbieżność komisja i maszyna to by liczyli do skutku. Albo by udowodnili, ze maszyna się popsuła albo komisja pomyliła.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Wiem doskonale bo kilkanaście lat temu woziłem protokoły z komisji wyborczej po nocach.

Ty  przypadkiem nie startowałeś kilka lat temu ale coś zabrakło?

gówno wiesz i nic więcej 🤪...nie ośmieszają się że coś wiesz wsiunie z zawalonym dachami 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

To i tak więcej jak ty. Co nie wybrali ? 🤣🤣🤣

Czemu nie pochwalisz się na forum? 

Jednak dobrze pamiętałem. 🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

To i tak więcej jak ty. Co nie wybrali ? 🤣🤣🤣

przestań konfabulowac ...ty tylko możesz udawać że coś wiesz ,nic więcej

🤪..n to podaj te rewelacje i moje dane ..pozwalam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..kura co za wsiun i prostak ..gówno wiem a udaje że coś wie ..cyrk .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

dziury w dachach napraw bo obciach na calo wioskę konfabulancie 🤣..twoich opowiastek to nawet sołtys w filcokach nie kupi 🤣...

ma ktoś lepiej 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20250331-143758 (1) (1).png

znawca doktorów i profesorów z całej Polski 🤣🤣🤣🤣

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano

Sam siedzisz tam w tych krzakach posprzątał byś ten pierdolnik na podwórku albo ciągniki ogarnął. Wielki gospodarz🤣🤣🤣

Trzeba mieć nasrane we łbie mając taki pierdolnik wytykać coś komuś🤦‍♂️.

Pisałem do sex instruktora z Polski A żeby zajechał do ciebie jak będzie na wycieczce, ale autobus nie dojedzie po takiej drodze🤣🤣🤣 

Opublikowano (edytowane)

dawaj te foty 🤣🤣🤣🤣🤣

z czym do ludzi konfabulancie od siedmiu boleść ....u mnie asfalt jest z dwóch stron chłopczyku ... potwierdzasz tylko że gówno wiesz 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

dziury w dachach napraw bo obciach na calo wioskę konfabulancie 🤣..twoich opowiastek to nawet sołtys w filcokach nie kupi 🤣...

ma ktoś lepiej 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Przecież pisałem ci baranie że to w 33% moje i czekam tylko aż to się zawali.

10 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

ma ktoś lepiej 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Przecież pisałem ci baranie że to w 33% moje i czekam tylko aż to się zawali.

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

no  wiadomo że to niczyje 🤣🤣🤣🤣🤣

Nie niczyje tylko 33,33% moje a reszta po tyle ojca rodzeństwa. Z resztą komu ja się tłumacze🤦‍♂️

Możesz jechać zrobić nowsze zdjęcia bo jeszcze bardziej się zapadło i mam nadzieje że za rok po zimie szlag trafi i będzie można rozbierać.

6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

no  wiadomo że to niczyje 🤣🤣🤣🤣🤣

Nie niczyje tylko 33,33% moje a reszta po tyle ojca rodzeństwa. Z resztą komu ja się tłumacze🤦‍♂️

Możesz jechać zrobić nowsze zdjęcia bo jeszcze bardziej się zapadło i mam nadzieje że za rok po zimie szlag trafi i będzie można rozbierać.

Opublikowano

Ty szacunku do samego siebie nie masz pisząc takie głupoty.

Jak chcesz to możesz jechać i naprawić jak takiś szlachetny.

Sam masz porozpierdalane ciągniki, pierdolnim na podwórku i siedzisz w tych krzakociach i zgrywasz biznesmena. To jest dopiero żałosne.

Będe budynki ciotkom i wujkom naprawiał. Chyba by mnie pojebało.

Opublikowano (edytowane)
W dniu 24.03.2025 o 09:41, Bogdan_ja napisał(a):

to że widziałeś że ktoś ma to się nie liczy ....twoja kosiarka to się przewala koło kupy z gnojem i na pewno to nie dyskowa 🤣

Screenshot_20240823-152824 (1).png

tak zapytam te ogrodzenie powiązane sznurkami to dla pieska ...fajnie to wymyśliłeś 🤣 taki prawdziwy galicyjski obraz nędzy i rozpaczy 😜 

placek tak dla kontrastu u mnie polska B wjazd od strony tartaku gdzie za bramą mam szczere pole 

image.png

wpadnij do mnie pod bramę od strony tartaku to se zrobisz kilka fotek konfabulancie 😲🤣

z czym do ludzi   konfabulancie ...ze zwidami 😲🤪..z tym złomem z poprzedniej epoki i zawalonymi budami 

Opublikowano

Arkadiusz Myrcha
Dzisiaj w Polsce nie ma ani jednej osoby , która jest w stanie podać liczbę uzyskanych głosów przez kandydatów. Stan niepewności rośnie, a pytań i zarzutów jest coraz więcej. Sytuacja jest jest bezprecedensowa.

Szymon Jadczak
Pisze to wiceminister sprawiedliwości. A podległa temu ministerstwu prokuratura od 22 dni nie wszczęła w tej sprawie śledztwa i nie zabezpieczyła dowodów.

Szymon Jadczak
O fałszowaniu wyborów bez przedstawienia żadnych dowodów (przypominam że fałszerstwo musi być intencjonalne) mówi w TVP dziennikarz Radosław Gruca skazany prawomocnie wyrokiem karnym. I nikomu tam to nie przeszkadza. Czasem myślę że wykonuję inny zawód niż ci ludzie.

najpierw zandberg, później hołownia a teraz:

PSL
Z wynikiem wyborów prezydenckich trzeba sie pogodzić - zwycięzcą jest Karol Nawrocki. Mówienie dzisiaj o przeliczeniu wszystkich głosów oddanych w II turze nie jest racjonalne, bo nie ma żadnych dzisiaj podstaw do tego, aby 21 milionów głosów przeliczać raz jeszcze.

pa-tuskowi pozostał już tylko giertych i najgłupsze po-łgłówki :D