Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, dsbh napisał(a):

A to jego brat :P.

I króla Jacusia 🤣.

Zadzwoń na 112 z fałszywym alarmem. Tu jest ta sama sytuacja. Zgłoszenie jest zgłoszeniem i trzeba go sprawdzić. Jak komuś się nudzi to trudno.

Jest kabaret z serii co jeszcze można głupiego stworzyć.

Wiatraki dopiszą jeszcze do tego wymogu i będzie kwiczał ten co zgodził się na postawienie na własnej działce . 

Domagamy się szybko dopisania Wiatraków 10 lat od postawienie i rozbiórka na koszt właściciela działki . Petycje do Giertycha .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
15 minut temu, dsbh napisał(a):

Gdyby to Pis wysyłał dla jaj protesty to by się tak prawem nie zasłaniał. Ciekawe jak będzie bronił finansowania kampanii PO ?

Mówisz o Giertychu ? Facet podobno chce być ministrem sprawiedliwości. Bałaganu po nim to już raczej nikt by nie posprzątał.

Trzeba monitoring wprowadzić w komisjach i wtedy będzie widać jak one pracują.

Raczej po 10 lat pierdla za fałszerstwa i pokrycie kosztów i skończą się zabawy.

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, hubertuss napisał(a):

Po staremu tylko wyzwiska ci zostały a coś merytorycznie to już nie dasz rady wydusić. Widzem bardzo się zestresowałeś tym zaoraniem porannym i ze cię wypunktowałem i ciśnienie ci rośnie wkurwu. Jad się leje i żółć co? To widać. Już tam pewnie cały się trzęsiesz.

Nie potrafisz nic nowego wymyślić?tylko starymi kotletami  rzucasz?

Coś merytorycznie dla ciebie jest wtedy, gdybym się z tobą zgadzał w każdym słowie i poklepywał cię po plecach i d*pie , jak to robicie z Patrycją.

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ja nie wierzę, że nawet ponowne przeliczenie wszystkich głosów zmieni wynik ale powinno być zrobione dla porządku i przejrzystości. 

Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Weź podaj przepis 

samozaoranie

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
22 minuty temu, dsbh napisał(a):

Ciekawe jak będzie bronił finansowania kampanii PO ?

Już to wytłumaczyła jakaś kretynka z sekty Giertycha.

Skoro te trolownie były finansowane min z Węgier, to bez cienia wątpliwości Kaczyński płacił za te gnioty szkalujące prezydenta Nawrockiego, zapewne rublami od Putina🤣

Opublikowano

Może wprowadzić jakoś większą odpowiedzialność ludzi w komisjach czy brać po prostu jakiś mądrzejszych🤷‍♂️. Zmniejszyć ilość komisji kosztem jakości.

Nie wiem o co tu chodzi i jak można być tak głupim żebyb w komisji gdzie było 1600 głosów i dwóch kandydatów, źle policzyć i narobić takich głupot. To co wyprawia się w parlamentarnych albo samorządowych?

Rozumiem że tam w komisji przewodniczącym byli ludzie z Lewicy i PO ale jak można być tak głupim?

W innej komisji jeszcze jakaś głupia baba mówi że widziała że jest źle wpisywane  ale nic nie mówiła🤦‍♂️. Przecież za to są paragrafy.

Opublikowano (edytowane)

To kto był w komisji przewodniczącym i z jakiego komitetu to nikogo nie usprawiedliwia. Sprawa jest prosta jak cep powinny być maszyny jak w wielu krajach, To wyłącza czynnik ludzki. Zaznaczasz na kartce wkładasz do maszyny maszyna skanuje i zlicza. Aby nie było, że maszyna może się zepsuć potem głosy są liczone komisyjnie. Ale jest już zabezpieczenie głosy są liczone dwutorowo.

Atak ktoś może być zmęczony głupi lub mieć złą wolę. Głosy w wielu komisjach są zliczane do późnej nocy wystarczy, ze jeden oleje drugi może coś próbować mieszać albo ze zmęczenia się pomyli.

29 minut temu, nie napisał(a):

samozaoranie

Samozaoranie to twoje drugie imię wiemotym.CO niby jest sprzecznego w tym co mnie zacytowałeś i pogrubiłeś?

Prawo nie wymaga największej liczby komisji w jakich może SN nakazać ponowne liczenie głosów. JA wiem, ze wasi maja was za durni ale wystarczy jak SN wyda każdej komisji z osobna nakaz nie musi pisać, że w całym kraju. Mistrzu samozaorania. I uwaga gamoniu może to zrobić w jednym wyroku i druku dodając listę komisji.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

profil peowskiego przewodniczącego komisji w kamiennej górze , gdzie wg. tuska sfałszowano wybory

Image

Paweł Kapusta

Armia hejterów i propagandystów spod końskiego herbu galopuje przez Twittera, wyzywają od najgorszych każdego, kto ośmieli się im sprzeciwić. Ich zapalczywość nie jest niczym nowym, ale za każdym razem fascynuje.

Po wyborach prezydenckich, których rezultat nie spodobał się obozowi rządzącemu, zamiast uczciwej analizy przyczyn porażki, serwuje się Polakom nowy spin: „wybory zostały sfałszowane”.

Zamiast rozliczyć kampanię i zadać sobie fundamentalne pytanie – jak to możliwe, że spiżowy, idealny kandydat partii rządzącej przegrywa po zaledwie 1,5 roku rządów, i to z kandydatem sklejonym naprędce, z bagażem przeszłości – politycy KO odgrywają teatr „skradzionych wyborów”.

Ten cyrk to nic innego jak próba przykrycia politycznej katastrofy. Bo jak inaczej nazwać sytuację, w której partia rządząca – po zaledwie kilkunastu miesiącach u władzy – przegrywa wybory prezydenckie z kandydatem sklejonym naprędce, bez realnego zaplecza i z przeszłością, którą można było rozjechać jednym spotem?

A przecież diagnoza jest oczywista: wyborcy uznali ten rząd za nieudolny, chaotyczny i oderwany od realnych problemów. Klęska nie spadła z nieba – to rachunek za lekceważenie ludzi.

Frustracja nie usprawiedliwia sabotażu. Zakładanie z góry, że cały system został zmanipulowany, to polityczny rozbiór państwa w imię własnego ego. To policzek dla dziesiątek tysięcy ludzi, którzy uczciwie pracowali przy wyborach. To pogarda wobec wyborców.
Po 15 października miała być zmiana standardów na lata. A mamy robienie z ludzi idiotów na lato.

Opublikowano
Godzinę temu, Desperado napisał(a):

Tam gdzie był gnój to akurat przewodniczącymi, lub wice byli przedstawiciele KO, przypadek? zresztą co tu gadać, sam przed wyborami słyszałem przedstawicieli KO jak pier**lili o podważaniu wyborów w razie przegranej trzaska, także plan mieli, a ciemnocie wciskają o przekrętach PiSu, pierwszy w historii przypadek na świecie, gdzie opozycja bez pieniędzy, z podejrzanym finansowaniem kandydata rządowego, z zaawansowanym całym aparatem państwa sfałszowała wybory, w przedszkolu takie bajki. A poprzednie wybory nie były sfałszowane z głosowaniem do 4-tej nad ranem?

W komisjach siedzieli ludzie na poziomie @hubertuss i sami się przyznali ciekawe na czyje zlecenie to było zrobione ?.  lub wice byli przedstawiciele KO, przypadek?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Galan twojego niezwykle niskiego poziomu nikt tu nie pobije. Teraz to wina Tuska że źle głosy policzyli w komisjach. To jest kit dla głupków.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tak samo jak nie ma prawa by powtórnie przeliczyć wszystkie głosy to też narracja dla głupków

to znalazłeś ten przepis czy znowu zrobiłeś z siebie głupka??

Opublikowano
2 minuty temu, nie napisał(a):

to znalazłeś ten przepis czy znowu zrobiłeś z siebie głupka??

Wyciągasz coś z kontekstu jaki przepis zacytuj cały post to ci odpiszę. Nie będę się bawił w twoje żałosne gierki manipulacyjne. Głosy w całym kraju SN może nakazać przeliczyć i każdy myślący wie jak. I tłumaczyłem to. Prawo tego nie zabrania więc taki wyrok jest możliwy a liczba komisji zapisana w nim może być dowolna. Aby nie wyższa niż było ich realnie. Znowu się ośmieszyłeś.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Wyciągasz coś z kontekstu jaki przepis zacytuj cały post to ci odpiszę. Nie będę się bawił w twoje żałosne gierki manipulacyjne. Głosy w całym kraju SN może nakazać przeliczyć i każdy myślący wie jak. I tłumaczyłem to. Prawo tego nie zabrania więc taki wyrok jest możliwy a liczba komisji zapisana w nim może być dowolna. Aby nie wyższa niż było ich realnie. Znowu się ośmieszyłeś.

Kto kazał z KOKO  by tak zapisali ?.

Błagam, podaj mi rękę, bo kamera jest włączona!

https://www.facebook.com/watch?v=661364676722395

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ale co zapisali? Ja naprawdę nie chcę się nad tobą pastwić. Ale spróbuj coś po Polsku poprawnie napisać by było wiadomo  o co ci chodzi?

Kto kazał dopisać głosy Nawrockiemu i w jakim celu jak byli w komisjach sami z KOKO ?. 

Sami się przyznali z tych komisji  - na czyje zlecenie działali ?.  

Sądy potwierdziły nieprawidłowości wyborcze tylko w 11 komisjach. We wszystkich z nich przewodniczącymi lub wice, były osoby wyznaczone przez koalicję 13 grudnia.

Wiec @hubertuss przestań pier**lić .

Edytowane przez galan99
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, hubertuss napisał(a):

liczyć to sobie możesz barany przed spaniem :D 

ponowne liczenie głosów, które gdzieś sobie leżą i wielu ludzi ma do nich dostęp - trzeba być peowskim głupkiem żeby w  takie coś wierzyć

sn rozpatruje protesty i jeżeli uzna że dany protest jest poparty wiarygodnymi dowodami to taki protest uznaje za zasadny

następnie rozpatruje czy ten fakt (y) miał decydujące znaczenie w wyniku wyborów

jeśli tak, to domniemanie ważności wyborów upada i należy przeprowadzić ponowne wybory.

jeżeli nie, to potwierdza ważność wyborów 

droga do stwierdzenia nieważności wyborów prowadzi poprzez fakty a nie poprzez urojenia peowskich świrów

Edytowane przez nie
Opublikowano

1. Kiedy PO przegrała wybory w 2015, nie uznała porażki, tylko od razu, 3 dni po powołaniu B. Szydło na premiera, założyła KOD - organizację niebezpiecznych wariatów, kwestionujących wszelkie działania polskiego rządu.

2. Kiedy Trzaskowski przegrał wybory w 2020, Tusk nie uznał tej porażki i do dziś głosi, że Trzaskowski wtedy wygrał. 

3. Kiedy Trzaskowski przegrał wybory w 2025, Tusk jako jedyny ważny polityk europejski poza Putinem i Łukaszenką nie pogratulował Nawrockiemu, bo już wtedy postanowił delegitymizować Nawrockiego. Było to zanim pojawiły się doniesienia o błędach w kilkunastu komisjach. Następnie wprost zakwestionował wynik wyborów.

Nic się nie zmienia.

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v