Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

Weź podaj przepis na podstawie którego taka kara. Protest wyborczy jest prawnie dopuszczony i po każdych wyborach bez względu kto przegrał a kto wygrał są protesty zasadne i bezzasadne. Głupka z siebie robisz i tyle. CO ciekawe burdel w komisjach ci nie przeszkadza. Tylko, że Giertych bo tak cię poszczuli.

Nie dziwie się że lekarze zalamali już ręce na twój przypadek. Ztaram.się nie odpisywać na twój bełkot bo szkoda czasu.

Masz internet to poczytaj ile było protestów wyborczych w innych wyborach, ile jest w tych, jakie są przyczyny protestów. 

Tam gdzie są najwieksze wały w komisjach, byli ludzie lewicy i PO. Po prostu to są debile i te partie powinny wysyłać jakis bystrzejszych ludzi.

Jest różnica pomiędzy uzasadnionym protestem a jakimiś wysrywami sciągniętymi z neta i wysyłanymi tylko po to żeby nabić liczbe i zapchać prace organów państwowych.

To co, teraz w każdych wyborach będą tysiące ludzi wysyłać jakieś głupoty? Kaczyński wrzuci jakiś gotowiec, milion starych bab wyśle do sądu i co? Wtedy unieważnimy wybory bo było milion albo dwa miliony protestów? Pójdzie w świat że było dwa miliony protestów wyborczych w Polsce i trzeba unieważnić wybory. To brzmi logicznie🤦‍♂️.

• Like 4
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, dsbh napisał(a):

Jak nie rozumiesz to trudno.

Jak to kretyn potrafi tylko głupawe uśmieszki wklejać, ale co więcej można wymagać od ,,magistra" po kolegium tumanum i 30% ,,maturze" Giertycha

Edytowane przez witejus
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, witejus napisał(a):

Skoro wygrał to poco jeszcze raz liczyć głosy, czas pogodzić się z rzeczywistością a nie słuchać cwaniaka w czarnych cwikierkach i końską grzywką.

Ta zorganizowana grupa Giertycha będzie miała duży problem

Dla porządku czego takie bolszewie jak ty nie zrozumie. Jaki problem będzie miała jaka grupa Giertycha co ty znowu bredzisz? Niedołęgi z pisu straszyły już tak w 2015 roku.

11 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie dziwie się że lekarze zalamali już ręce na twój przypadek. Ztaram.się nie odpisywać na twój bełkot bo szkoda czasu.

Masz internet to poczytaj ile było protestów wyborczych w innych wyborach, ile jest w tych, jakie są przyczyny protestów. 

Tam gdzie są najwieksze wały w komisjach, byli ludzie lewicy i PO. Po prostu to są debile i te partie powinny wysyłać jakis bystrzejszych ludzi.

Jest różnica pomiędzy uzasadnionym protestem a jakimiś wysrywami sciągniętymi z neta i wysyłanymi tylko po to żeby nabić liczbe i zapchać prace organów państwowych.

To co, teraz w każdych wyborach będą tysiące ludzi wysyłać jakieś głupoty? Kaczyński wrzuci jakiś gotowiec, milion starych bab wyśle do sądu i co? Wtedy unieważnimy wybory bo było milion albo dwa miliony protestów? Pójdzie w świat że było dwa miliony protestów wyborczych w Polsce i trzeba unieważnić wybory. To brzmi logicznie🤦‍♂️.

O tych lekarzach to z autopsji piszesz? Widać znasz się na rzeczy. Guzik mnie obchodzi kto był w jakiej komisji jak był burdel to powinny być kary i tyle. Nie ważne komu dopisywali czy jednemu czy drugiemu. Ja się tym różnie od was że nie jestem zaprzańcem takim jak wy. Ma być porządek i tyle. 

O jakim ty unieważnieniu wyborów bredzisz? Ciebie szczują ty jesteś głupi i wymyślasz jakieś bzdury. Chodzi o porządek.  A protesty zasadne czy nie składali wyborcy różnych partii na przestrzeni lat więc nie histeryzuj. Na Kwacha złożyli 600 tys chyba. Kaczyński jeździł do Brukseli donosić na Polskę jakoś nikt nie unieważnił wyborów.

Ja nie wierzę, że nawet ponowne przeliczenie wszystkich głosów zmieni wynik ale powinno być zrobione dla porządku i przejrzystości. Nie rozumiem natomiast czego wy tak się boicie.

10 minut temu, witejus napisał(a):

Jak to kretyn potrafi tylko głupawe uśmieszki wklejać, ale co więcej można wymagać od ,,magistra" po kolegium tumanum i 30% ,,maturze" Giertycha

Lepsze uśmieszki niż to jak ty zrobiłeś z siebie kretyna . Zarzucałeś mi mieszanie spraw/wątków a ja ci udowodniłem, że to ty mieszałeś 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
12 minut temu, hubertuss napisał(a):

Masz jakiś przepis, że składanie protestów wyborczych łamie prawo i powinny być za to kary

Ja mam,  Najlepsze przepisy Lucyny Ćwierczakiewiczowej🤔

Ile tych ,,protestów" GIertycha wysłałeś?

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Żadnego. A tobie jak zwykle po zaoraniu porannym zostało trolować. 

Powtórzę jeszcze raz ja nie wierzę w zmianę wyniku ale napiszcie mi czego wy się tak boicie?

Opublikowano (edytowane)

Jaki problem będzie miała jaka grupa Giertycha

Skąd taki kretyn jak ty po kolegium tumanum miałby wiedzieć?

Ja ,,ciemniak" mam ciebie wykształciucha uczyć prawa?😝

Zapytaj swego promotora Giertycha to cię oświeci, synu wiatru i kurzu.

Edytowane przez witejus
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Po staremu tylko wyzwiska ci zostały a coś merytorycznie to już nie dasz rady wydusić. Widzem bardzo się zestresowałeś tym zaoraniem porannym i ze cię wypunktowałem i ciśnienie ci rośnie wkurwu. Jad się leje i żółć co? To widać. Już tam pewnie cały się trzęsiesz.

Opublikowano (edytowane)

Powtórzę jeszcze raz ja nie wierzę w zmianę wyniku ale napiszcie mi czego wy się tak boicie?

Może tego kto narobił gnoju, żeby teraz liczyć głosy. Musztarda po obiedzie, wiedzieli że mogą przerżnąć i w razie czego podważy się wybory.

Edytowane przez Desperado
  • Like 1
Opublikowano
47 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie brnij już w to głupka z siebie zrobiłeś i to wszyscy widzą porównałeś prawnie dopuszczony protest wyborczy do zgłoszenia fałszywego alarmu na 112 .

hubercik spokojnie ty jesteś bezkonkurencyjny  

a te zielone wszyscy ? czy idioci co wierzą w pokemony nie mają swojego zdania ? 

1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Po staremu tylko wyzwiska ci zostały a coś merytorycznie to już nie dasz rady wydusić.

hubercik znalazłem ci kobietę  

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „z cyklu..ogłoszenia olimpijskie... Poznam Pana który zrobi w moim kroczu igrzyska olimpijskie”

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja nie wierzę, że nawet ponowne przeliczenie wszystkich głosów zmieni wynik ale powinno być zrobione dla porządku i przejrzystości.

Zapłać za to liczenie ze swojej kieszeni i wtedy się domagaj, jak nie wierzysz to poco liczyć, narobić kosztów?

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Desperado napisał(a):

Może tego kto narobił gnoju, żeby teraz liczyć głosy.

A kto go narobił dokładnie? W komisjach byli różni przedstawiciele.

Roman nad tobą to nawet nie chce mi się pastwić weź napisz coś z sensem bym mógł się odnieść 

3 minuty temu, witejus napisał(a):

Zapłać za to liczenie ze swojej kieszeni i wtedy się domagaj, jak nie wierzysz to poco liczyć, narobić kosztów?

Ojojoj zapałce zapałce. Jak to zaczęliście raptem koszty liczyć  Zresztą do żadnego przeliczenia nie dojdzie pisowska izba SN nigdy na to nie pozwoli.

Opublikowano
10 minut temu, hubertuss napisał(a):

ale napiszcie mi czego wy się tak boicie?

Niczego, wynik znasz, ogłosiła go PKW

3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ojojoj zapałce zapałce.

Co to ma być, uderzyłeś się w główkę?

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

A kto go narobił dokładnie? W komisjach byli różni przedstawiciele

Tam gdzie był gnój to akurat przewodniczącymi, lub wice byli przedstawiciele KO, przypadek? zresztą co tu gadać, sam przed wyborami słyszałem przedstawicieli KO jak pier**lili o podważaniu wyborów w razie przegranej trzaska, także plan mieli, a ciemnocie wciskają o przekrętach PiSu, pierwszy w historii przypadek na świecie, gdzie opozycja bez pieniędzy, z podejrzanym finansowaniem kandydata rządowego, z zaawansowanym całym aparatem państwa sfałszowała wybory, w przedszkolu takie bajki. A poprzednie wybory nie były sfałszowane z głosowaniem do 4-tej nad ranem?

Edytowane przez Desperado
  • Like 4
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Ktoś musi donieść i trzeba wreszcie usunąć tą Patrycję

I co znowu będziesz potem tęsknił? 

IMG_20250622_125645.jpg

Opublikowano

I kto uwierzy w te ponowne liczenie głosów jak te karty do głosowania leżą rzucone gdzies w kącie przez nikogo nie pilnowane? Po to jest komisja, przezroczysta urna, procedury itp żeby zaraz po wyborach komisyjnie przy wszystkich je policzyć, zaprotokołować i wyniki wprowadzić do systemu. Karty do głosowania po tych procedurach maja wartość makulatury urzędniczej. To PIS wprowadził że mają trafiać do archiwum państwowego, tyle że wcześniej przez kilka dni były w gminie w kanciapie ze szczotkami.

Kilkanaście lat temu leżały w gminie na korytarzu a później na śmietnik z makulaturą.

Głosy liczy się tylko w przypadku uzasadnionej informacji ze były nieprawidłowości i to w poszczególnych komisjach. 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, ciapek102 napisał(a):

I co znowu będziesz potem tęsknił? 

IMG_20250622_125645.jpg

Już się wszystko wydało teraz wiem na 100 % że jesteś pojepany. A tak się zarzekałeś że nie jesteś pateycją jak cię ostatnio zgłosiłem ty łorawioku jepany. Masz szczęście że moderatorzy mają wyjepane na takich jak ty 😆🤣

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano
35 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

boją się bo stworzyli i szkolili grupę przestępczą która kierował czarodziej 🤣...a to jest już gruby przekret i konsekwencje 

Jak pisowcy wyją to znaczy że coś jest na rzeczy. Już Duda nie chce przeliczać głosów jak kiedyś, a taki był cwany...

5d2375e3ad471099242151fb58ebb90a527b0a99bc36922221e016e11691a302.jpg

• Like 1
Opublikowano
38 minut temu, witejus napisał(a):

Gdyby to Pis wysyłał dla jaj protesty to by się tak prawem nie zasłaniał. Ciekawe jak będzie bronił finansowania kampanii PO ?

32 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

zorganizowanie i szkolenie grupy do fałszowania głosów to tylko głupi PiS mógł wymyśleć i jego czarodziej ...a teraz smród koło d*py 🤪

Mówisz o Giertychu ? Facet podobno chce być ministrem sprawiedliwości. Bałaganu po nim to już raczej nikt by nie posprzątał.

3 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

I kto uwierzy w te ponowne liczenie głosów jak te karty do głosowania leżą rzucone gdzies w kącie przez nikogo nie pilnowane? Po to jest komisja, przezroczysta urna, procedury itp żeby zaraz po wyborach komisyjnie przy wszystkich je policzyć, zaprotokołować i wyniki wprowadzić do systemu. Karty do głosowania po tych procedurach maja wartość makulatury urzędniczej. To PIS wprowadził że mają trafiać do archiwum państwowego, tyle że wcześniej przez kilka dni były w gminie w kanciapie ze szczotkami.

Kilkanaście lat temu leżały w gminie na korytarzu a później na śmietnik z makulaturą.

Głosy liczy się tylko w przypadku uzasadnionej informacji ze były nieprawidłowości i to w poszczególnych komisjach. 

Trzeba monitoring wprowadzić w komisjach i wtedy będzie widać jak one pracują.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, dsbh napisał(a):

Trzeba monitoring wprowadzić w komisjach i wtedy będzie widać jak one pracują.

Taki pomysł był tylko upadł ze względów ochrony danych osobowych.

Z drugiej strony widząc jak działają kamery/monitoring,  łatwość z jaką można to zagłuszyć to będzie jeszcze większy burdel. Kamera zatnie się na 5 minut i już zaraz będzie protest że wybory w tej komisji są sfałszowane.

Edytowane przez Krzysztof81
  • Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v