Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał(a):

Podkład DJ hazel 

To było spoko...

Opublikowano

"pycha kroczy przed upadkiem" , kazde pokolenie ma wlasny czas, czy oni cos zmienia? system jest tak skonstruowany ,ze nikt nic nie moze. mlodziez uwaza, ze zmieni swiat, przeciez on nalezy do nich. niestety skonczy sie jak zwykle, przytloczeniem przyziemnymi sprawami. zapewne maja wiecej pieniedzy na starcie, co pewnie nie zmusza ich do takiej kreatywnosci. prawdopodobnie ewolucja naszej spolecznosci bedzie podobna do tej z zachodu , tylko pokolenie pozniej. to jest podobny scenariusz. oby tylko tej teczowej mody nam nie zafundowali, bo na starosc nie mam zamiaru tego debilizmu ogladac!

• Thanks 1
Opublikowano

Jak już wczoraj ustaliliśmy jesteś kretynem.

8 godzin temu, witejus napisał(a):

Faktycznie, czytać ten twój

bełkot to żałosna żenada

Skaczesz po tematach, nie wiesz o czym kto pisze, tu ci coś mignie tam coś wpadnie w oko i wychodzą jakieś dziwolągi bez sensu, bredzisz jak Szłapka przed sądem.

Kobieta na wózku inwalidzkim nałapała mandatów🤦‍♂️

Ja skacze po tematach a tym czasem to ty wtrąciłeś do tematu kobietę na wózku. Więc zapytałem.

15 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Sam jesteś tępy bo łykasz taki kit. Nauka jest robiona przez ciemniaków a do lekarza chodzisz czy to też ciemnota? CO szaman i ksiądz lepszy w razie choroby? Ta pani za jazdę na wózku inwalidzkim nazbierała tych mandatów? CO ty znowu bredzisz?

Tam jest niedołęgo jak to sobie pisałeś na końcu znak zapytania. Jeszcze raz ci powtórzę gamoniu. @niepisał, że jakaś pani za mandaty trafiła do paki i byłana pogrzebie dziecka w kajdankach. Odniosłem się do tego. A ty wyjechałeś z jakąś kobietą na wózku i teraz robisz mi zarzuty, że skaczę po tematach. Więc zapytałem ironicznie czy to ta pani nałapała mandatów za jazdę na wózku. Nawet tego nie zrozumiałeś.

Jesteś hardy i zarozumiały ale do tego głupi i ta głupota zawsze ci będzie wyłazić jak powyżej.

Opublikowano
9 godzin temu, mirro napisał(a):

Nie szalej. Zdaje się że matczyny instynkt miała w zaniku. 

Nalezało to inaczej zrobić , były spore możliwosci  , tak sie na pogrzeb prowadzi morderców .

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Daj że spokój już z tym. Wiadomo że wszystkich was potrafi ograć pisaniem. Skakanie z tematu na temat to gra psychologiczna która mu świetnie wychodzi. 

Ale on się sam ograł.  Ja tylko to pokazałem. Pisałem z @nieo sytuacji głośnej teraz w mediach gdzie kobietę przyprowadzili na pogrzeb syna w kajdankach bo byłą w pace za jakieś mandaty jak pisał @nie A @witejus jak na gamonia przystało wtrącił do tego jakiś inny wątek z kobietą na wózku. A teraz zarzuca mi, że ja skacze po tematach. Sam zrobił z siebie idiotę a ja to pokazałem i wyśmiałem. Tak się zamotał, ze zarzucił mi coś co sam zrobił.

1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Nalezało to inaczej zrobić , były spore możliwosci  , tak sie na pogrzeb prowadzi morderców .

Jeszcze raz ci napiszę trzeba żyć uczciwie bo potem różnie może być i jest żal i rozpacz. Konsekwencje mogą być dużo wyższe niż paragrafy i nie ma do kogo zgłosić reklamacji.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
23 minuty temu, jarecki napisał(a):

no , za niezapacone mandaty aresztowana , a co z ochroną dziecka małego , może jeszcze karmionego piersią ? 

Ty taki naiwny jak przeciętny wyborca pisu. Szczuje się was fejkami a wy łykacie i powielacie. Kobieta odsiadywała wyrok za oszustwa a nie za mandaty. Jak relacjonowała jej znajoma czekała ją jeszcze odsiadka 4miesięcy za burdy. Kolejna święta niepokalana w pisie. Żeby jeszcze nie wyszło że dzieciak zmarł na skutek zaniedbań mamusi.

Opublikowano
43 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Ale on się sam ograł.  Ja tylko to pokazałem. Pisałem z @nieo sytuacji głośnej teraz w mediach gdzie kobietę przyprowadzili na pogrzeb syna w kajdankach bo byłą w pace za jakieś mandaty jak pisał @nie A @witejus jak na gamonia przystało wtrącił do tego jakiś inny wątek z kobietą na wózku. A teraz zarzuca mi, że ja skacze po tematach. Sam zrobił z siebie idiotę a ja to pokazałem i wyśmiałem. Tak się zamotał, ze zarzucił mi coś co sam zrobił.

Jak pięknie spijają sobie z dzióbków🤣

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, jarecki napisał(a):

A co to za różnica w jakiej kiecce przyjdzie na pogrzeb? Trza było dbać za życia a nie płakać po śmierci. Dziwne tylko że wcześniej rodzina nie zgłosiła problemów. Bo zdaje się babcia ma teraz sporo do powiedzenia.

Opublikowano
11 minut temu, mirro napisał(a):

A co to za różnica w jakiej kiecce przyjdzie na pogrzeb? Trza było dbać za życia a nie płakać po śmierci. Dziwne tylko że wcześniej rodzina nie zgłosiła problemów. Bo zdaje się babcia ma teraz sporo do powiedzenia.

a co miała wczesniej zgłaszać  ? Skąd wiesz że nie dbała o dziecko ? 

Opublikowano
10 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

K2

bedziesz ?? ja juz planuje .

https://www.kupbilecik.pl/baza/7811/Polska+Noc+Kabaretowa/?utm_source=adwords&utm_medium=s141&gad_source=1&gad_campaignid=18830406851&gbraid=0AAAAAD2KxQrzCYvOo8IEJ2ZgaZJT6BQ8W&gclid=Cj0KCQjw097CBhDIARIsAJ3-nxelPlWqIC8jOrw9_SnUPPeRFuRqCeyImKjZnVrt7FQYvlQx6HCZRIUaAmE-EALw_wcB

10 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Zasada Pafnucy jest taka ja broniłam czegoś  innego niż ci się wydaje. 

Myślisz że mnie to zaboli.

Naucz się wpierw wypowiadać po Polsku a później pisz co ci ślina na język przyniesie. 

Jest ci daleko do wszystkich tu obecnych że jesteś tym kim jesteś to nie znaczy że nie można po tobie jechać jak po bandzie 

mi to wystarczy po polskiemu- ty i tak niewiele rozumiesz ,niewazne po jakiemu 🤣

bylas kiedys na lodowisku ??

polski hokej umiera a lyzwiarstwo to sport dla elity..

10 godzin temu, Qwazi napisał(a):

wlasnie  o tym pisze czesto..

tylko wasza murzynskosc nie rozumie tego..

10 godzin temu, Qwazi napisał(a):

Porównując rzeczywistość sprzed 25 lat, a obecnie to jest przepaść. Jeśli ktoś ma jakieś kwalifikacje i chęć, żeby z nich skorzystać, to może sobie fajnie żyć. Porównując rzeczywistość moich dzieci do mojej rzeczywistości, kiedy miałem te dwadzieścia parę lat, to jest zupełnie coś innego. Tylko jedno mnie niepokoi w tym wszystkim. To jest brak pokory u młodzieży. A to może być niebezpieczne w przyszłości. Pokora jest matką dobrobytu, a pycha matką upadku

dobrobyt tworzy slabych ludzi-na zachodzie europy to widac dokladnie..

10 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Podkład DJ hazel 

To było spoko...

jak tak wyjedziesz na 7 i widzisz drogowskazy krakow to tez dostajesz swira ,jsk inni ??

2 godziny temu, jarecki napisał(a):

widziales jak sie prowadzi wiezniow na pogrzeb ?

umarla matka jednemu koledze ziecia kaczynskiego z montelupich- gdybym nie wiedzial ze siedzi to bym nawet nie domyslal co za panowie sie kreca kolo niego.

pelna profeska ,,cywilinym samochodem podjechali, na kajdankach kurteczka przewieszona ,bron pod marynarkami schowana. tak naturalnie to wygladalo.

wyrok mial niski -pobil szwagra..znaczy siedzial z taka kobieta ktorej maz tez kiblowal.gdy wrocil to na chwile razem mieszkali ale na libacji sie pobili i trojkat sie skonczyl 😂

1 godzinę temu, witejus napisał(a):

A ty dalej żyjesz w czasach seksmisji, tylko nie zauważyłeś żeś się zestarzał i bebzon urósł.

a tobie co przeszkadzalo ze juz dawno nie uzywasz ?? problemy fizyczne.psychiczne ??

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Gdzie ekipa rządząca oskarża opozycje o sfałszowanie wyborów .

https://www.facebook.com/watch?v=1423710008945647

Popaprańcy .

takie są fakty ..po przeliczeniu 9 komisji przybyło Rafałowi coś 3 tys głosów które rzekomo omyłkowo dopisali batyrowi ....to ile zyska po przeliczeniu grubo  powyżej 30 tys komisji .... statystycznie wystarczyło dodać batyrowi 10 głosów a dodawali po kilkaset 🤣

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Qwazi napisał(a):

daje lajka

parados bo lajkujesz właśnie jeden z tworów tego dobrobytu
na dodatek chełpiący się na tym forum szczególnie swą "zachodniością"

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

takie są fakty ..po przeliczeniu 9 komisji przybyło Rafałowi coś 3 tys głosów które rzekomo omyłkowo dopisali batyrowi ....to ile zyska po przeliczeniu grubo  powyżej 30 tys komisji .... statystycznie wystarczyło dodać batyrowi 10 głosów a dodawali po kilkaset 🤣

Niby dopisane a kto to widział że tak było jak w komisji zasiadali od  Zandberga i  Biejat . Szybciej lisowi w kurniku zaufam jak tym popaprańcom .

Tak powiedział  ?.

Może być zdjęciem przedstawiającym koń

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v