Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

takie intelektualne dno rządzi dzisiaj polską, ludzi chorzy psychicznie 

Edytowane przez nie
  • Haha 1
Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-zmasowany-atak-rosji-na-ukraine-ostrzal-blisko-granicy-z-pol,nId,7892593

I tak nas łotry okłamują . A wyglądało to tak że już wczoraj w powietrzu było lotnictwo , robili jakieś operacje , prowokowali a dla gawiedzi oficjalny komunikat że dopiero dziś poderwali myśliwce bo niby Putin w nocy za atakował to co wczoraj nad nami robiło lotnictwo ??? Jesteśmy okłamywani co do realnej sytuacji na ukrainie , nie to bym bronił Putina ale dlaczego nas okłamują że to tylko on atakuje ? jak zawsze poprzedza atak jakaś ukraińska dywersja? 

Następna sprawa to czego chce znów od nas ten żebrzeński ??? kto go zaprosił i po co ? z drugiej strony może sam jak szczur wlazł do PL bo to w jego stylu.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
36 minut temu, marks50 napisał(a):

https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-zmasowany-atak-rosji-na-ukraine-ostrzal-blisko-granicy-z-pol,nId,7892593

I tak nas łotry okłamują . A wyglądało to tak że już wczoraj w powietrzu było lotnictwo , robili jakieś operacje , prowokowali a dla gawiedzi oficjalny komunikat że dopiero dziś poderwali myśliwce bo niby Putin w nocy za atakował to co wczoraj nad nami robiło lotnictwo ??? Jesteśmy okłamywani co do realnej sytuacji na ukrainie , nie to bym bronił Putina ale dlaczego nas okłamują że to tylko on atakuje ? jak zawsze poprzedza atak jakaś ukraińska dywersja? 

Następna sprawa to czego chce znów od nas ten żebrzeński ??? kto go zaprosił i po co ? z drugiej strony może sam jak szczur wlazł do PL bo to w jego stylu.

wiesz jaka jest roznica miedzy nami a wami ?? 

u was kalmucy ubogacali was genetycznie juz od lata 44 a nas dopiero w I 45 ..zima byla ostra wiec slabo im to szlo.

to roznice widac u prawie kazdego ze wschodu.. im bardziej ze wschodu[czytaj dluzej krasnoarmiejcy mieli postoj] tym bardziej onuca smierdzi.

az mi was zal-zamiast wyjechac do kraju waszych marzen meczycie sie w polsce...

potomkowie  zolnierzy wermahtu w niemczech z automatu dawali kiedys obywatelstwo, a wam rosja nie chce dac czy co??

milony slazakow wyjechalo do niemiec a wy czemu do rosji nie wyjezdzacie ??

Opublikowano

od nas chce , żąda za darmo. za miny z 41 -45 zaplaci 700 e / szt. gdzie fachowcy sie wypowiadaja ,ze bardzo drogo. my na arenie międzynarodowej przez debili w rzadzie postrzegani jestesmy jak frajerzy!!!!

Opublikowano

W raporcie Angoli jest napisane że bardzo ich kraj słabo inwestuje w wojsko i za przykład podali Polskę gdzie według ich raportu Polacy zaminowali już pół granicy wschodniej a do tego planują uruchomić fabrykę amunicji kaliber155mm ... a kto w Polsce wie że granica jest minowana ??? Obecnie na całym wschodzie (nie tylko z Białorusią ) ruszyła budowa umocnień , jak i zwykłej infrastruktury oczywiście bez przetargów rozwijają asfalt na drogach publicznych , wojsko wozi jakieś betonowe umocnienia , kto jeździ drogami krajowymi widzi że na wschód obecnie przerzucają sprzęt całymi kolumnami . a w samym rządzie planowana jest zmiana w przepisach o obronności Polski - czyli szykują sie na wojnę tylko jak się przyjrzeć faktom to nie do wojny obronnej a do ataku 

Opublikowano

ataku 🤣 zapytaj mirra, kogo i czym mozemy zaatakowac 🤣

idz smierdz onuca gdzie indziej -tu idiotow duzo nie ma..

O opinię w tej sprawie poprosiliśmy również innych doświadczonych funkcjonariuszy. – Zanim ludzie sprzyjający PiS zrobili tego człowieka komendantem powiatowym, był dyżurnym. Przyzna pan, że ciekawa i dość skrócona ścieżka awansu. Nie miał żadnego doświadczenia na akcjach, więc nie wiem, na jakich zasadach trafił do kadry zarządzającej. Jako komendant był bezwzględny, "wycinał" naczelników i innych funkcyjnych policjantów, bez proponowania im jakichkolwiek stanowisk. Tylko dlatego, że byli niewygodni dla władzy – mówi nam jeden z byłych mundurowych, który prosi o zachowanie anonimowości.

https://www.onet.pl/informacje/onetolsztyn/burza-po-odejsciu-komendanta-policji-w-ilawie-hipokryta-a-nie-bohater/lepvptq,79cfc278

Opublikowano

Na tym polega plan , zaatakować i przegrać by można nas do końca obedrzeć jako współwinnego konfliktu , tu nie chodzi by się wybić na tym konflikcie tylko by Polskę pogrążyć . 

• Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, nie napisał(a):

obchodzi cię tylko kto tańczy na lodzie

dlatego rządzą po-paprańcy

Nawet nie wiem w jakiej stacji to leci choć tytuł słyszałem nie moja tematyka.

13 godzin temu, nie napisał(a):

tutaj o tym 

szogun

sezon II: szogun reaktywacja 

:D :D :D 

nie mogę, debile modlą się do znaku drogowego

Komendant w Iławie zakończył służbę w sposób niezwykle żenujący. Tak po pisowski. Rozpruł się jak to źle jest w policji ale jak siedział na stołku to było wszystko cacy bo rządził pis. Nie podał ręki przełożonemu nie oddał szacunku sztandarowi. A najlepsze są reakcje policjantów na forach zawodowych którzy najdelikatniej mówiąc mu nie współczuli a raczej się cieszyli pisząc, ze karma wróciła.

A co do modelina się do znaku to taki sam dobry jak schody na pewnym placu w Warszawie. Tam banda oszołomów modli się do schodów nawet co miesiąc ci do znaku raz w roku.

13 godzin temu, Wpaw napisał(a):

Znasz go że tak mówisz? Czy się domyślasz? Nie wszystkie psy to ..... No wiesz. Kiedyś pisałem że z psa kolegi nie będziesz miał, ale nie w tym problem, problem jest w tym że 45latek przechodzi na emeryturę, zakładam że jest fachowcem w swojej dziedzinie, czy nie mógłby jeszcze pracować? 

Komendant w Iławie to pisowski nominat. Zakończył służbę w sposób haniebny.

1  komendanci wojewódzcy przenoszą komendantów powiatowych gdzie chcą i to nie od dziś. Norma w Policji.

2 do czasu przeniesienia temu frustratowi sytuacja w policji pasowała rozpruł się dopiero jak nie było po jego myśli.

3 nie oddał honoru sztandarowi nie podał ręki przełożonemu to śmieć.

4 po jego odejściu wielu policjantów na forach zawodowych napisało że karma wróciła. I zrobili z nim to co on robił z ludźmi. 

5 niestety tak wczesne emerytury robią krzywdę tej służbie. 

11 godzin temu, nie napisał(a):

twoje fascynacje mnie nie interesują :D 

nie moja wina, że jesteś podatny na każdy przekaz, mną nikt nie steruje

Bardziej podatnego na każdy przekaz jak ty tu nie ma. Wklejasz jakiś bełkot którego ty nie czytasz ani nikt z nas. Piszesz brednie które są obalane natychmiast. Bo życie tez lubi z ciebie zadrwić.

9 godzin temu, nie napisał(a):

takie intelektualne dno rządzi dzisiaj polską, ludzi chorzy psychicznie 

Ten Trump jak przyjedzie do Polski to wacek mu odpadnie. Pisowcy będą w kolejce stać by mu laskę robić. Prawdę kiedyś Sikorski powiedział o murzyńskości i robieniu laski. To wasza postawa wobec Trumpa. 

50 minut temu, galan99 napisał(a):

To ma Być przyszły Prezydent Polski wspierany przez satelity 13 grudnia .

Fajne komentarze do fota . Wymienią go szybko tylko na kogo ?.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1175804790779101&set=a.314970213529234

image.png

A jakie są komentarze pod zdjęciami tych co się co miesiąc 10 do schodów w Warszawie modlą?

Opublikowano

https://biznes.interia.pl/gospodarka/news-juz-wszystko-jasne-gus-odkryl-karty-wiemy-jaka-inflacja-w-20,nId,7892664

Opłacało sie zmienić dyrektora GUS by wynik nie wypadł źle :) , stara metoda Tfuska że jak GUS podaje złe wyniki to się zmienia dyrektora GUS i po kłopocie :) .Rząd sie postarał nawet dzielnie zwalczył problem masła który sam stworzył :) i inflacji nie ma , szkoda tylko że w sklepie coraz drożej ale za to lokomotywy potaniały :) 

Opublikowano
12 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ale ty jesteś durny i masz skopane życie , pamiętasz strajki wiesz jak tusk nazwał rolników  ?   jak nastawiał ludzi przeciw nim ? 

Ja się nie alkoholizuje jak ty więc moje życie zostaw w spokoju jakie jest to moja sprawa.  Ostatnie strajki były robione dla cymbałów popierających pis. Jak oszukana wieś zaczęła strajkować latem i rzucali jajkami w pisowskiego ministra co im kazał zboża nie sprzedawać to nawet tu na tym forum pisiory burczały, że co oni robią  CO ty mi tu z Tuskiem wyjeżdżasz Tusk był komisarzem rolnictwa z pis który wprowadził zielony ład w UE?

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A jakie są komentarze pod zdjęciami tych co się co miesiąc 10 do schodów w Warszawie modlą?

Schody taka forma pomnika .

Ale do znaku i do tego jako przyszły i nie doszły Prezydent Polski :D

Opublikowano

https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-jest-zarzadzenie-marszalka-sejmu-w-sprawie-wyborow,nId,7892625#parametr=zobacz_takze

Poszły konie po betonie od dziś będą zbierac faktury za każdy występ artystyczny , np. lafał przedstawi fakturę na znicze podczas czczenia znaków drogowych i informacyjnych :) -nowa religia jak potwora spagetti , już zaczynaja się zapisywać nowi zwolennicy religi Rafała , prostytutki przy drodze sa na tak :) 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

O religii Rafała pisze człowiek którego sympatycy modlą się co miesiąc do schodów. I to od 14 lat.

2 minuty temu, marks50 napisał(a):

https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-jest-zarzadzenie-marszalka-sejmu-w-sprawie-wyborow,nId,7892625#parametr=zobacz_takze

Poszły konie po betonie od dziś będą zbierac faktury za każdy występ artystyczny , np. lafał przedstawi fakturę na znicze podczas czczenia znaków drogowych i informacyjnych :) -nowa religia jak potwora spagetti , już zaczynaja się zapisywać nowi zwolennicy religi Rafała , prostytutki przy drodze sa na tak :) 

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano

Ci też są dobrzy bo na każdy wianek teraz będzie od Nawrockiego i pyk fakturke na kampanie wyborczą :) Dla polityki to teraz żniwa , beda teraz brać nawet faktury nawet na papier toaletewy i wliczać w kampanię :) ; To wy tylko kreujecie że jest jakaś różnica po między POPiSem , tobyła jedna partia pomagdalenkowa i jest nadal ja różnicy nie widzę , te same numery w przewaałach te saama zgodność co do pseudowojny na ukrainie , ta sama poddańczość eskimosom itd. :)