Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Siedzacybyk napisał(a):

teraz do konina,kola, Kłodawy, turku, lepiej niech rudy nie przyjeżdża 😡😂

Przyjedzie, a jak się pojawi to tacy jak Jacuś czy Bobek będą witać go kwiatami i krzyczeć donald donald donald kochamy cie !!!😂🤣😂🤣

Te rozmowy są naprawde ciekawe😂. Dwóch polityków z wyższych swer( chyba niemieckich):

https://www.facebook.com/share/v/16mF4tVUA9/

Ten koń to już zgłupiał kompletnie. Od narodowca, kolegi skinów do niemca lewaka.

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Przyjedzie, a jak się pojawi to tacy jak Jacuś czy Bobek będą witać go kwiatami i krzyczeć donald donald donald kochamy cie !!!😂🤣😂🤣

Jak to mówił Kaczor o rolnikach ?? Zachłanni są, można ich kupić za parę groszy ?? Jakoś tak to leciało ...

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, GABBER85 napisał(a):

HEH no chyba nie byłeś jak ogłaszali wybory i  dzień później...ale moesz sobie cofnąć kilka stron do daty wyników i  zobaczyć jakie tu tarcia były 😂

2 godziny temu, witejus napisał(a):

Nie sądzę by uwierzyli że tęczowy nagle przed wyborami przepoczwarzył się w prawicowego polityka.

Krótko mówiąc była sraczka😁 i wycie😁

✌️ Godziny był prezydentem, hej brygada uśmiechnijcie się 😁

A dziś w Warszawie parada równości maszerowała taki prawicowy, chwała tym durnym ludziom po podstawówce że go nie wybrali😉😁 

Trzaskowski maszerował na czele z flagą lgbt+ i - 😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
2 godziny temu, witejus napisał(a):

Największym kryptogejem to na AF ty jesteś, cięgiem masz w głowie męskie rozporki i ich zawartość, tfu.

Bym powiedział uj mu w upę, Lubi niech ma.

Gorsze że ciągle o dzieci pyta. Tu już by tatara z facjaty zbokowi zrobić można

2 godziny temu, jacus napisał(a):

ja wstawiam co chwile jakies teczowe obrazki ...

uswiadamiam was wasz pseudo-katolicka oblude i falsz..

mignely mi jakies obrazki z warszawy-wicia juz ogladzasz pilnie ??

czesciej interesuje sie cudzymi rogami 😂 

ty tomus to masz dobrze -zaden seks ci juz nie interesuje i.nie wazne czy homo czy hetero..

ja znowu wieczorem, a ty spokojnie bedziesz sobie spal.allbo na motorku pojezdzisz..

inni beda snic o najwyzszym prezesie albo tusku. 

Szczycić się spaniem z księżmi, a później określać ich mianem homo to czysta hipokryzja.

Ty czerpiesz przyjemność z sexu czy mówienia o nim? Najpierw dajesz później obgadujesz.

Tfu obłudniku

Opublikowano

@mirro co Wy w tym roku tak wylewni z poziomem cenowym skupu owoców?

To jakaś zagrywka czy faktyczne ceny?

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał(a):

mirro co Wy w tym roku tak wylewni z poziomem cenowym skupu owoców?

Yyyyyy ja tam niczego nie kupuję. Se kupują, to niech se płacą.

Opublikowano
11 minut temu, Desperado napisał(a):

Siebie jak siebie, ale jak nazywają się wyborcy ze wschodniej Wielkopolski i Radomia. :P

O żesz kurna ja niedaleko Radomia😁  prawko zdawałem tam, teraz wola ponoć w Ostrowcu świętokrzyskim mniejsze miasto itp

Opublikowano
2 godziny temu, Wpaw napisał(a):

Krótko mówiąc była sraczka😁 i wycie😁

✌️ Godziny był prezydentem, hej brygada uśmiechnijcie się 😁

A dziś w Warszawie parada równości maszerowała taki prawicowy, chwała tym durnym ludziom po podstawówce że go nie wybrali😉😁 

Trzaskowski maszerował na czele z flagą lgbt+ i - 😁

O , to już wiem skąd tyle psiarni centrum 

Opublikowano
43 minuty temu, Wpaw napisał(a):

O żesz kurna ja niedaleko Radomia😁  prawko zdawałem tam, teraz wola ponoć w Ostrowcu świętokrzyskim mniejsze miasto itp

No to według Tuska jesteś zyebem🤷‍♂️

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

No to według Tuska jesteś zyebem🤷‍♂️

E tam Tusk się zna, nawet Zagłoba w ogniem i mieczem mówił o Radomiu 😁 

Ostatnio czytałem najpiękniejsze miasto które wybrala AI w mazowieckim to Szydłowiec też niedaleko.

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Dobrze że nie wygrał. Bo wszystkie zboczeńce by tak się prowadzali i było by ich coraz więcej bo w szkołach by ogłupiali 🏳️‍🌈

Dobrze że wygrała normalność 

Jak ktoś jest zboczeńcem to powinien żyć sam a nie łączyć się w takie pary i pokazywać się normalnym ludziom 

Skąd te zboczenie się bierze 

Powinno się 🏳️‍🌈 spuszczać wpiertol to by im się odechciało nienormalności

Ewentualnie eutanazja

Opublikowano

15 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Dobrze że nie wygrał. Bo wszystkie zboczeńce by tak się prowadzali i było by ich coraz więcej bo w szkołach by ogłupiali 🏳️‍🌈

Jak ktoś jest zboczeńcem to powinien żyć sam a nie łączyć się w takie pary i pokazywać się normalnym ludziom 

Ewentualnie eutanazja

How dary you? 😁

Opublikowano

ale krypto-geje sie podniecily..

zamiast brac sie do roboty to mysla o tym  jak mogliby byc szczesliwi gdyby zyli zgodnie ze swoja orientacja.

5 godzin temu, witejus napisał(a):

Czym tylko potwierdzasz ledwo skrywany homo...

Znalazł się ,,kryształowy katolik"🤮

ja wstawiam- nie zrozumiales zartu ??

5 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Oj Jacuś Jacuś, weź się schowaj i przestań poniżać xD Wielkie G o mnie wiesz, tylko twoje wymysły Cię ratują i jakoś się dowartościowujesz ... 

wszystko to sam opowiadales..

czym niby mam sie dowartosciowac ?? w byciu rogaczem to nawet sie nie staram ci dorownac..w byciu posmiewiskiem ??to niemozliwe .

5 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

widze ,ze poltyke zamieniliscie na sex. w sumie swiat kreci sie wokół sexu, to przez niego nawet wojny wybuchaja, a do tego trzeba dobrej polityki 😎

no wojna trojanska 

4 godziny temu, GABBER85 napisał(a):

jacus  !  spokój bo  łańcuch skróce 

kaftanik ci poluzowac ?? was woza do kobierzyna czy macie swoje destynacje ??

4 godziny temu, bezbarwny napisał(a):

@jacus, erotomanie gawędziarzu, widziałem, że nic Cię nie ubyło od 2022. Nie szkoda tych gnatów nowych? 

widze ze kolejny ktory ma nedzne zycie..

to akurat mnie nie dziwi ..dziki juz wylapapales ?? grzyby wyzbierane ?? jagodzianki przeleciane ??

3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Bym powiedział uj mu w upę, Lubi niech ma.

Gorsze że ciągle o dzieci pyta. Tu już by tatara z facjaty zbokowi zrobić można

Szczycić się spaniem z księżmi, a później określać ich mianem homo to czysta hipokryzja.

Ty czerpiesz przyjemność z sexu czy mówienia o nim? Najpierw dajesz później obgadujesz.

Tfu obłudniku

nawet ktos tak ograniczony jak ty powinien wiedziec o co chodzi z tym pytaniem o dzieci..

ja czerpie przyjemnosc z jednego i drugiego..

wsiok pewnie nie wie o czym sie rozmawia w robocie w meskim towarzystwie...

Godzinę temu, Michal2399 napisał(a):

Ewentualnie eutanazja

a psychicznie chory ?? elektrowstrzasy ? psychotropy ? 

u ciebie to lobotomia by sie przydala ..

Opublikowano
3 minuty temu, jacus napisał(a):

czym niby mam sie dowartosciowac ?? w byciu rogaczem to nawet sie nie staram ci dorownac..w byciu posmiewiskiem ??to niemozliwe .

Wątpię czy jest tu jakieś większe pośmiewisko od Ciebie panie obatelu Polski A xD

• Like 1