Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No pytanie jest ode mnie...🤷 

No i pytania zadaję....z czystej ciekawości .

No nie wiem co tak Cię denerwuje...🤭

Mnie nie było chwilę więc do ciebie się przyczepił.

Obawiam się że jego kręgosłup nie jest największym problemem zdrowotnym jaki ma..bardziej to co na nim nosi

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To był podstawowy problem. Olszewski próbował ale Bolek ze świtą uniemożliwił.

Innym problemem jest to że większość inteligencji wymordowali w Polsce Niemcy i Ruscy. Nowa elyta została przywieziona na radzieckich czołgach. Oni i ich potomkowie mają duży wpływ na kształtowanie naszego kraju współcześnie.

Uważają się za nie wiadomo kogo ale to w dużej mierze ich gubi vide Trzaskowski.

https://www.facebook.com/share/v/1LLmL66BZ4/

Z tą inteligencja to bym by nie przesadzal .ilu było po studiach,?

Godzinę temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy to na którym czołgu przyjechali bracia Kaczyńscy? Tak z ciekawości pytam🤣

Kocurek 101..

47 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Bo za granicą jest legendą. 

Dobrze, że nie umie ani słowa po angielsku bo jakby za granicą rozumieli co on mówi...

U nas nikt go do niczego nie zaprasza bo jak zacznie bredzić to nie wiadomo co odpowiedzieć.

On jest tak głupi🤦‍♂️ Sam przyznał się że UB mu dawała kase

https://youtu.be/UNrz1A1rumg?feature=shared

Pewnie nie wiesz że twój prezes w latach 80 był na żołdzie wywiadu niemieckiego.juz wtedy robią mu się nie chcialo

Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Ja się o jednego i drugiego nie martwię. Pisałem, ze obaj są zabezpieczeni finansowo i do biednych nie należą Ja tylko komentuję fakt, że wasz wspaniały prezydent już jest skończony w polityce między innymi przez swoją głupotę  Menel jak nazywasz Kwacha który osiągnął w życiu dużo dużo więcej niż ty zrobi po prezydenturze większą karierę nawet pijany niż wasz Duda którego nikt nie chce nawet trzeźwego i to cię boli i dlatego tak nerwowo reagujesz. 

W polityce po prezydencji rzeczywiście osiągnął dosyć dużo. 

Tak powiem od siebie...

Ty @Agrest potrafisz dość subtelnie mnie obrazić...

Zrozumiałem o czym napisałeś...

Ale będę se dalej pytał jak będzie mnie coś ciekawiło....😆😉

Czyli bawisz się w Ulmana ?

A czemu mam czuć frustrację?

Wygrał ten, na którego głos oddałem.

A takiej radości jeszcze nigdy nie było...

Pomimo wygranej dalej ataki na przeciwników....wygranego😆

Tak jak tu czytam to dalej alfons jest alfonsem a Batyr Batyrem czyli nic się nie zmieniło i dalej jest klepany wątek mieszkania.

Mnie ciekawi coś innego jeżeli chodzi o kampanię. Ile ziemniaków przyniosła Gajewska do DPSu i czy będzie to robiła regularnie co miesiąc ? Może to jakaś nowa tradycja powstanie :ph34r:.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, dsbh napisał(a):

Mnie ciekawi coś innego jeżeli chodzi o kampanię. Ile ziemniaków przyniosła Gajewska do DPSu i czy będzie to robiła regularnie co miesiąc ? Może to jakaś nowa tradycja powstanie :ph34r:.

Się z pewnością ucieszył z prezentu...

Się podobno wszyscy zajadali....po kolacji kartoflami...😄

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

3 minuty temu, mirro napisał(a):

Yyyyyy to na którym czołgu przyjechali bracia Kaczyńscy? Tak z ciekawości pytam🤣

Jak mogli przyjechać jak ich ojciec brał udział w powstaniu warszawskim? Włącz myślenie. Nie boli. Uwierz.

yhm. I nikt przez wisłę nie był wtedy przerzucany?

Opublikowano
14 godzin temu, dysydent napisał(a):

gdybym poszedł na drugą turę też bym na Nawrockiegpo musiał głosować a dlaczego to już tu pisałem. dlatego nie poszedłem bo może cholera łatwiej uleczalna od dżumy no ale to w końcu też choroba i też zjadliwie zakaźna.

Czy mi to odbiera prawo krytyki polityków że żaden nie spełnia moich oczekiwań? z logiki wynika że mam tym większe prawo.

Jeśli by się okazało że Nawrocki jednak jest mniej zależny od PiSu jak sprawia wrażenie to może i zrobiłem błąd tylko jakoś nie wierzę że jest a mamy w Polsce palącą konieczność rozbicia tego duopolu władzy bo coraz więcej patologii tylko i stan się pogłębia a masmedia jeszcze to potęgują
pierwszy z brzegu przykład
https://plejada.pl/newsy/joanna-szczepkowska-zdradzila-nieznajomej-na-kogo-glosowala-szokujaca-reakcja/2bh6lby

czy to nie jest chore?
w przypadku obydwu stron scysji

przecież to tylko mało znacząca funkcja jaką w Polsce jest synekura prezydencka a gotowi są się powyrzynać fanatycy obydwu ze stron tego duopolu.
Czas najwyższy powiedzieć - dość choćby i kosztem jakiejś tam destabilizacji politycznej ale jeśli wybór prezydenta był tylko plebiscytem między popisowcami to kontunuując tę Szczepkowską - właśnie w Polsce skończyła się demokracja a zaczęła naparzanka dwu klanów i ja w tym nie zamierzam brać udziału.

a Ci co się nie przyznają do swego wyboru to może u jednych ze strachu ale i są tacy co ze zdrowego rozsądku
Genitalia, religia i poglądy polityczne na codzień powinny być ukryte; oczywiście jeśli nie jest się politykiem albo szamanem którejś z religii ale to oczywiste.

a w przypadku genitaliów? nie wiem kim trzeba być aby od tej reguły wyjątkiem

a w busach poczty to nie fruwają?

i nie - moja opinia nie tyczy tylko jednego oddziału poczty i wiem co piszę ale szkoda mpojej klawiatury i oczu oraz nerwów czytelników by ten temat kopać bo i tak jest nie do ruszenia; prędzej wszystkie firmy prywatne urzędnicza plaga wykończy niż pozwoli na równe warunki konkurencji państwowego z prywatnym i dopiero wojna może bo już widać że system się na tyle ugruntował że demokratycznie już nie da się go naprawić
no nie da się ale i tak warto próbować tylko czy stawanie po którejś z akureat tych dwu band jest tym sposobem? no - nie. Bo czy jeszcze coś z Tego liberalnego Tuska sprzed lat cokolwiek zostało? śmiem wątpić

Na Nawrockiego głosowałem aby w razie jego wygranej zobaczyć reakcję hubertussa i Bogdana i się nie zwiodłem 😁. Ponadto w kampanii parlamentarnej Tusku udowodnił że się nic nie zmienił. Podobną osobą jest Trzaskowski. Także między bajki można włożyć hasło, będę prezydentem wszystkich Polaków. To po pierwsze. Po drugie chcesz rozbić duopol nie idąc na wybory ? Tak się nie da. Mają żelazny elektorat i tylko takie osoby jak Ty mogą ten układ rozbić a siedząc w domu na to się nie zanosi. I chyba czas już przestać straszyć Kaczyńskim. Wieku nie oszukasz a po nim nie widać osoby która połączy Pis w całość.

Co do kurierów to z Poczty i na przykład GLS  przyjeżdżając do mnie mają już naszykowaną przesyłkę, także nie widzę jak się faktycznie z nimi obsługują. Natomiast jeżeli przyjeżdża facet i przy mnie rzuca paczkami bo nie może znaleźć tej właściwej to już sam sobie wystawia opinię i tej firmie.

• Like 3
Opublikowano

– Myślałem, że może ciastka mają, cukierki. Czasem ktoś coś przywiezie, żeby starszym umilić dzień. A oni kartofli nawieźli. Cyrk. Złapali pana Stasia, wracającego akurat ze spaceru. Wręczyli mu worek pięciokilowy, porobili zdjęcia i pojechali, zadowoleni jak po wygranych wyborach.

Mężczyzna którego Gajewska uwieczniła na zdjęciu z workiem kartofli w rękach chodzi samodzielnie, ale "kontaktuje słabo". Zmaga się z demencją. – Wstyd i żenada – ocenia zachowanie posłanki wobec mężczyzny jeden z pracowników DPS-u.

– Przykro. Mamy dobrą opinię, staramy się. A tu nagle jesteśmy na językach wszystkich. Zostaliśmy wykorzystani, a najbardziej nasz pan Stasiu! – inny z pracowników.

Na tym jednak nie koniec. Dyrektor placówki poinformował bowiem, że nikt nie uzgodnił z nim fotografowania czy nagrywania wizyty. Podkreślił przy tym, że wizyta ekipy Koalicji Obywatelskiej negatywnie odbiła się na podopiecznych ośrodka

7 minut temu, DTaras napisał(a):

Zadaj sobie pytanie czy temat jest możliwy..

Lepiej policz nie s[pełnione obietnice trzaskA 

Opublikowano
21 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Się z pewnością ucieszył z prezentu...

Się podobno wszyscy zajadali....po kolacji kartoflami...😄

Dyrektor DPSu wydał oświadczenie, że ten pan z kartoflami ma zaawansowaną demencje i nie wiedział o co chodzi. 

Czuje ze mogą mu się dobrać do d*py za taki numer.

Generalnie to powinien być odgórny zakaz wpuszczania agitatorów poltycznych z prawa i lewa do takich instytucji typu DPS, szpital czy dom dziecka. Słabe to jest.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dyrektor DPSu wydał oświadczenie, że ten pan z kartoflami ma zaawansowaną demencje i nie wiedział o co chodzi. 

Czuje ze mogą mu się dobrać do d*py za taki numer.

Generalnie to powinien być odgórny zakaz wpuszczania agitatorów poltycznych z prawa i lewa do takich instytucji typu DPS, szpital czy dom dziecka. Słabe to jest.

Od tego jest dyrekcja lub pracownicy takiego ośrodka aby taką pomoc przyjmować a nie pensjonariusze. No ale poczekajmy może PO będzie teraz z kilometrówek na przykład sponsorować DPSy.

Opublikowano
3 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@niei reszta tak żeście się tu z Sikorskiego nabijali i co, Życie znowu was ograło. Jak zawsze. Ciekawe kto u nas na Nawrockim się przejedzie? Kaczyński?

059.jpg

Cieszysz się, że minister polskiego rządu robi z siebie pośmiewisko na świecie.

Minister Spraw Zagranicznych zachowuje się jak chłopiec w wieku przedszkolnym, który tylko czyha na okazję, by mieć przeświadczenie wygranej w przezywaniu się. Nie ma nic do ugrania dla Polski, natomiast ma olbrzymi potencjał do narobienia szkód dla kraju.

Co to ma wspólnego z jakimkolwiek interesem Polski? Po co ten konflikt?

Za jakiś czas będzie żałował tego wpisu tak jak w przypadku wyzywania Trumpa.

• Like 3
Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał(a):

Zdecydowanie za dużo piszesz, ale ok , nawet w USA gdzie wykłady są szczególnie popularne czy w Angli to lewica traci wpływy zreszta w angli zawsze przeważały konserwatywne nastroje jestes oderwany od rzeczywistośći obejżałeś kila filmów krzykaczy lewackich i myslisz że oni sa wyznacznikiem nastrojów społecznych 

I znowu ci nie wyszło znowu bredzisz. Była mowa o tym jak który prezydent wykorzystał czas po prezydenturze. A ty znowu jakieś dyrdymały. A sprawa prosta jak cep. Kwach robił kasę na wykładach nawet w renomowanych uczelniach choć jak jeden tu na niego pisze menel a i magistra nie miał. Dudy trzeźwego z doktoratem nikt nie chce. I nie trzeb atu twoich dyrdymałów bo temat prosty.

2 godziny temu, Krzysztof81 napisał(a):

Jest tylko jedna malutka różnica🤣🤣🤣- Duda był prezydentem Polski przez II kadencje a Rafał Warszawy.

Duda wygrał 2 razy wybory o prezydencje kraju a Rafał 2 razy przegrał.

Kogo obchodzi oprócz warszawiaków prezydent Warszaw?- nikogo.

Duda spełnił się jako polityk i osiagnął max w polityce. Może odcinać kupony. Rafał nie i raczej jest już spalony. Zostanie jakimś europosłem czy innym szeregowym ministrem, nic poza tym. 

Amen.

Ale ja Dudzie nie odmawiam że nie był prezydentem ,że się nie spełnił politycznie itd. Mowa byłą o zagospodarowaniu czasu po prezydenturze. Duda już może tylko odcinać od tego kupony finansowe żadnego prestiżowego stanowiska itd. A kim to on już miał nie być od NATO szybko zjechał w dół a i dalej nic nie ma.

Trzaskowski choć nie zaszedł tak wysoko jak Duda to wciąż ma pole manewru a i kupony finansowe w PE wcale nie są takie słabe. Prezydentura Warszawy też nie jednemu się marzy w polityce a i zebrać po 10 milionów głosów to nie taka haniebna porażka. 

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

Mniejszość ? 😂 A ile polaków z tych co poszli głosować lub w ogóle ma tylko podstawowe wykształcenie ? 😂

Te bajki o wykształceniu mającym wpływ na preferencje polityczne miały rację bytu kilkanaście lat temu. Od jakiegoś czasu minimalnym wykształceniem jest średnie.

Tych co mają tylko podstawowe wykształcenie na wsi można już teraz policzyć na palcach

Świat się zmienia, ludzie się zmieniają tylko PO i ich wyborczy pozostają w przeświadczeniu o swojej wyższości, wyjątkowości.

Kiedyś nie było internetu czy innych mediów i ludzie łykali co im telewizja publiczna, wyborcza czy tvn przekazali .

Możesz sobie spokojnie policzyć znasz maksymalną liczbę głosów Nawrockiego znasz procentowy podział elektoratu. Ludzie z podstawowym nie mieszkają tylko na wsi a w miastach też i ci też głosowali na Nawrockiego. Może i od jakiegoś czasu minimalnym jest średnie ale tych co kończyli szkoły 40 lat temu wciąż jest wielu i nie wiem czy wiesz ale nikt im praw wyborczych nie odebrał wciąż głosują. Nie wpadłeś na to?

Twierdzisz, że wyborcy po przekonani są swoje wyższości ale to Kaczyński miał się za lepszy sort. 

Teraz ludzie łykają to co im republika powie już tak się nie czepiaj tego tvp czy tvn u bo wasi nie święci

1 godzinę temu, racyl napisał(a):

jeszcze nie ma władzy a ma spełniać obietnice ? 😂

Nie bądź naiwny on nigdy tego nie spełni bo nie jest rządem to był kit dla ciemnoty a ty łyknąłeś. 

56 minut temu, PRIMO napisał(a):

To se te zaropiałe ślepia umyj. 

A ty swoje umyłeś czy tak łazisz co dzień?

6 minut temu, nie napisał(a):

Cieszysz się, że minister polskiego rządu robi z siebie pośmiewisko na świecie.

Minister Spraw Zagranicznych zachowuje się jak chłopiec w wieku przedszkolnym, który tylko czyha na okazję, by mieć przeświadczenie wygranej w przezywaniu się. Nie ma nic do ugrania dla Polski, natomiast ma olbrzymi potencjał do narobienia szkód dla kraju.

Co to ma wspólnego z jakimkolwiek interesem Polski? Po co ten konflikt?

Za jakiś czas będzie żałował tego wpisu tak jak w przypadku wyzywania Trumpa.

On nie robi pośmiewiska on dokopał gościowi którego Trump poniżył i wykiwał. W tej rozgrywce to Musk okazał się frajerem którego wykiwał Trump. A Teraz kopnął Muska w d. Znając Trumpa to jeszcze by się teraz ucieszył z wpisu Sikorskiego bo ma Muska za frajera więc o jakich szkodach dla Polski piszesz?

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

I znowu ci nie wyszło znowu bredzisz. Była mowa o tym jak który prezydent wykorzystał czas po prezydenturze. A ty znowu jakieś dyrdymały. A sprawa prosta jak cep. Kwach robił kasę na wykładach nawet w renomowanych uczelniach choć jak jeden tu na niego pisze menel a i magistra nie miał. Dudy trzeźwego z doktoratem nikt nie chce. I nie trzeb atu twoich dyrdymałów bo temat prosty.

Ale ja Dudzie nie odmawiam że nie był prezydentem ,że się nie spełnił politycznie itd. Mowa byłą o zagospodarowaniu czasu po prezydenturze. Duda już może tylko odcinać od tego kupony finansowe żadnego prestiżowego stanowiska itd. A kim to on już miał nie być od NATO szybko zjechał w dół a i dalej nic nie ma.

Trzaskowski choć nie zaszedł tak wysoko jak Duda to wciąż ma pole manewru a i kupony finansowe w PE wcale nie są takie słabe. Prezydentura Warszawy też nie jednemu się marzy w polityce a i zebrać po 10 milionów głosów to nie taka haniebna porażka. 

Możesz sobie spokojnie policzyć znasz maksymalną liczbę głosów Nawrockiego znasz procentowy podział elektoratu. Ludzie z podstawowym nie mieszkają tylko na wsi a w miastach też i ci też głosowali na Nawrockiego. Może i od jakiegoś czasu minimalnym jest średnie ale tych co kończyli szkoły 40 lat temu wciąż jest wielu i nie wiem czy wiesz ale nikt im praw wyborczych nie odebrał wciąż głosują. Nie wpadłeś na to?

Twierdzisz, że wyborcy po przekonani są swoje wyższości ale to Kaczyński miał się za lepszy sort. 

Teraz ludzie łykają to co im republika powie już tak się nie czepiaj tego tvp czy tvn u bo wasi nie święci

Nie bądź naiwny on nigdy tego nie spełni bo nie jest rządem to był kit dla ciemnoty a ty łyknąłeś. 

A ty swoje umyłeś czy tak łazisz co dzień?

On nie robi pośmiewiska on dokopał gościowi którego Trump poniżył i wykiwał. W tej rozgrywce to Musk okazał się frajerem którego wykiwał Trump. A Teraz kopnął Muska w d. Znając Trumpa to jeszcze by się teraz ucieszył z wpisu Sikorskiego bo ma Muska za frajera więc o jakich szkodach dla Polski piszesz?

image.jpeg

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, hubertuss napisał(a):

On nie robi pośmiewiska on dokopał gościowi którego Trump poniżył i wykiwał. W tej rozgrywce to Musk okazał się frajerem którego wykiwał Trump. A Teraz kopnął Muska w d. Znając Trumpa to jeszcze by się teraz ucieszył z wpisu Sikorskiego bo ma Muska za frajera

Ty te brednie sam wymyślasz czy ci ktoś podsyła?

Sikorski dokopał Muskowi😂🤣

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, witejus napisał(a):

Ty te brednie sam wymyślasz czy ci ktoś podsyła

I co znowu w republice ci nie powiedzieli co się wyprawia na linii Musk Trump. A o bijatyce już mówili z jakimś urzędnikiem. Masz tu czytaj niedołęgo od republiki.

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/media-elon-musk-pobil-sie-z-sekretarzem-skarbu-w-bialym-domu/lrr2k62

@racyl fajnie się podsumowałeś Jak zwykle argumenty się skończyły. Poszedłeś w epitety.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)

@racyl to tylko pokazuje wasz poziom to co wklejasz jakieś durnoty powypisywane nie wiadomo przez kogo. Ja  nie słyszałem by 10 milionów ludzi mówiło, ze nie umieli znaleźć czy coś w tym stylu. Wybierasz sobie jakieś głupoty i co chcesz udowodnić? Myślisz, ze wszyscy tacy głupi i uwierzą w tak mizerne manipulacje. 

Edytowane przez hubertuss
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v