Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
28 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

Czy wy usprawiedliwiacie hejtowanie kilkuletniego dziecka?! Czytam i oczy przecieram ze zdziwienia, według lewackiej strony można hejtować, bo dziecko stało przy przyszłym prezydencie??? A co ma za znaczenie czy ocieplalo wizerunek czy nie, nie znamy zalozenia czynu! nawet jesli miało cokolwiek robic, to nie wolno nam, nikomu o takim malym dziecku zle mowic! k....a ! jesli jak hubertus wspominasz, byl tam na prosbe ojca, to hejtujcie ojca! usprawiedliwiacie zezwierzecenie sceny politycznej, gdzie nie wazne kogo, ale rozszarpalibyście tylko dlatego, że jest z przeciwnej partii! Wy którzy chcieliscie przepchnac ustawe o mowie ninawisci, najwiecej nawołujecie do nienawisci! No chyba zaraz rzygne !

Nie wciągaj mnie w to. Ja nie hejjtuje napisałem, że jest to złe napisałem, ze hejt na dziecko jest tak samo zły jak na nastolatka i dorosłego. I tyle w temacie. A że w Polsce się to dzieje to jest to stwierdzenie faktu z mojej strony a nie poparcie. 

12 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Jak piszesz że hejt kilkuletniego dziecka to to samo to jesteś tak samo pojebany jak Ci co hejtuja. To jest ta wasza zj***na tolerancja....tfu . Świnie Nie ludzie.

Wyluzuj trochę bo ci żyłka pęknie. Na razie ty tu na pojebanego wychodzisz bo ja nigdzie nie usprawiedliwiam hejtu na dziecko. Wygraliście prezydenta a żyjecie na pełnym wkurwie co się z wami dzieje? Gdzie ja usprawiedliwiam hejt na dziecko już ci rozum od tej polityki odbiera. Hejt na każdego człowieka od urodzenia do śmierci jest tak samo zły i tyle i napisałem to pojebie. A to, że stwierdziłem fakt, że w Polsce to ma miejsce to nie to że popieram pojebie tylko to jest fakt. I weź wyluzuj.

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

30 minut temu, hubertuss napisał(a):

Nie wszyscy z nich mieli kilkuletnie dzieci to raz. Dwa ja się nigdy tym nie zajmowałem a trzy hejt wobec dziecka kilku letniego nastoletniego czy dorosłej osoby niczym się nie różni. I nie ma co tu szukać różnicy pomiędzy hejtujacymi z tej czy tamtej strony sceny politycznej. Każdy kto to robi robi źle ale z drugiej strony taka jest cena polityki i pokazywania dzieci publicznie przez polityków zwłaszcza w tak podzielonej Polsce. 

Jak piszesz że hejt kilkuletniego dziecka to to samo to jesteś tak samo pojebany jak Ci co hejtuja. To jest ta wasza zj***na tolerancja....tfu . Świnie Nie ludzie.

Hejt to jest hejt. Małe dziecko nie może ponosić winy. Oburzenie należy przelać na osoby odpowiedzialne. Zesrało się jak się zesrało - byćmoze w celu uniknięcia ścigania z urzędu - teraz rola starego. To jest norma - świat to nie fejsbuk. Otrzeźwiejcie ludzie.

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Generalnie świat jest zły. I fater tego dziecka powinien się liczyć z możliwością wylania wiadra pomyj również na jego latorośl, bo na niego samego wylało sie oberwanie chmury. I teraz pytanie, czy postawienie dzieciaka obok siebie było spontaniczne, czy wynikało z k**ewskiej kalkulacji. Miało ocieplać i utrwalać wizerunek ojca, wspaniałej rodziny, czy dzieciak tam stał bo nie mieli go z kim w domu zostawić? Jeśli zaś to pierwsze, to niech ojciec teraz wytłumaczy dzieciakowi dlaczego ( pomimo tego że to katolicki kraj) jakieś zjeby hejtują go w internecie. taka rola ojca . 

W tym poscie zasugerowałeś, ze" ojciec powinien sie liczyc z mozliwoscia wylania pomyj" ze "ojciec teraz wytłumaczy dzieciakowi dlaczego jakieś zjeby hejtują go w internecie". faktycznie, w tym poscie wylkuczyles sie z tych " zjebow" :) bardzo sie ciesze, natomiast kim sa te "zjeby"? Tutaj juz ja wtracilem , ze "usprawiedliwiacie zezwierzecenie sceny politycznej, gdzie nie wazne kogo, ale rozszarpalibyście tylko dlatego, że jest z przeciwnej partii! " ze chejtuja dziecko lewicowi wyznawcy. Być moze nie Ty, ale przeciwnicy pis, a do takich zalicza sie cala smietanka lewackiej sceny politycznej. Urazic ciebie nie chciałem, tym bardziej ze wykluczyles sie z tego grona :)

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Ale przecież to napisałem hejt na każdego jest zły ale pisowciec żyjący na pełnym wkurwie nie zrozumiał. A że stwierdziłem fakt ,że w Polsce to norma to nie znaczy, ze popieram. I żeby nie było pisowska strona równie chętnie temu się oddaje

4 minuty temu, DTaras napisał(a):

Hejt to jest hejt. Małe dziecko nie może ponosić winy. Oburzenie należy przelać na osoby odpowiedzialne. Zesrało się jak się zesrało - byćmoze w celu uniknięcia ścigania z urzędu - teraz rola starego. To jest norma - świat to nie fejsbuk. Otrzeźwiejcie ludzie.

Edytowane przez hubertuss
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zbyszek a co powiesz na wypowiedź dla Onetu Twojego ulubionego prezydenta starego komunisty TW Bolka , chce odstrzelić wszystkich którzy mu się nie podobają , to jest demokracja ?

Ni mam czasu na głupoty..

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

5 minut temu, DTaras napisał(a):

Marysi Wałęsy nie znasz? No nie bo ta miała z dziewięć lat jak stary został prezydentem. I patrz. Nie znasz...

Faktycznie ta co grubo imprezowała ale to później było 

XXhk9kpTURBXy8yZTJkOTNjNjUzYmVhMTM1NWEzZjM5OGMxMzY4OTQ4Yy5qcGeSlQMAzEDNDCPNBtSTBc0EsM0Cdt4AAaEwAQ.jpeg

Co zrobisz. Majtów zapomniała. Jest jeszcze Brygida chyba. Brydzia to Brygida pasuje. Taka najnormalniejsza mnie się zdaje. Znasz?

GRZES1545 napisał:

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tak szczerze, ten hejt jest okropny. Ale i politycy nie wiem po co lansują się rodzinami ... Jeszcze w przypadku prezydenta żona ma jakieś znaczenie, ale w przypadku premiera, marszałka Sejmu/Senatu czy posłów jest nic nie znaczącą osobą ...

Jaki publiczne wystąpienie to żaden lans. Chyba normalne jak pokazuje swą rodzinę dzieci. 

Tu macie kilka nazwisk tych zjebów niech ludzie widzą z kim mają doczynienia...jebać takke zachowania i tyle. 

https://www.facebook.com/share/p/1AXRirVU9z/

Nie. To nie jest normalne. Świat nie zaczął się od Pana Nawrockiego. Świadomi zagrożeń publiczni rodzice nie chwalą się pociechami.

Opublikowano (edytowane)

Jak Komorowska 5 dzieci urodziła co na prawicy powinno cieszyć się uznaniem. To jej cisnęli, ze gruba nawet tutaj. No wiadomo ona pewnie jako dorosła się cieszyła. No ale to można było bo to przeciwnik pisu Komorowski był. A teraz jak dziecko Nawrockiego to źle. A to taki sam hejt ten sam i nie powinien być ani tu ani tu. 

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
Teraz, DTaras napisał(a):

Co zrobisz. Majtów zapomniała. Jest jeszcze Brygida chyba. Brydzia to Brygida pasuje. Taka najnormalniejsza mnie się zdaje. Znasz?

Chrześnica ks Jankowskiego. 

Coś tam było z jej mężem i Lechu nie był na ślubie czy coś tam było. A to nie jej mąż zmienił nazwisko na Wałesa żeby kariere robić? Czy to młodszej?

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Taka u nas widać tradycja dostawało się rodzinie Wałęsy potem Kwaśniewskiego Kaczyńskiego Komorowskiego i Dudy dlaczego teraz ma być inaczej. Zmieniały się tylko strony z których leciało błoto. Ci którzy się tym lubują nie byli wcale mega kulturalni wobec Kwaśniewskich czy Komorowskich. Nie różnili się niczym od tych którzy obrzucali/obrzucają Kaczyńskich Dudów czy teraz Nawrockich.

Teraz się wycofujesz jak ktoś Ci napisał prawdę? 

Nie ma tu żadnego usprawiedliwienia...Ale widzę że opamiętałem się jak w saganek ,,dostałeś " ostrym słowem. I powtórzę jeszcze raz...TO NIE SA NORMALNE ZACHIWANIA . Tyle w temacie . Cieszę się że myślimy jednak tak samo 👍 

Opublikowano

W temacie o pogodzie ktoś napisał że jego kuzyn się powiesił.

A pisowska kanalia skomentowała że na Trzaskowskiego głosował i temu to żaden Grzesiu czy inny jakoś nie miał z tym problemu

• Confused 1
Opublikowano

Piszecie o tym hejcie i oczywiście w kontekście winy ojca.

Ala ja tu widzę co innego.

Tu chodzi o mowę nienawiści.

Z trzaskiem byli dogadani i ustawa szybko by weszła. Karolek się postawił.

Więc uruchomiono najbardziej plugawy hejt atakujący najmłodsze dziecko. Celem jest by jednak do podpisania doszło a pieczenie będą dwie - pierwsza to sama ustawa a druga złamanie danego słowa iż Karol nie podpisze tejże ustawy.

Pewno kiedyś wyjdzie kto sponsorował tą kampanię. Kilku troli opłacono, a hieny same się zleciały.

Co do samego zaprezentowania rodziny to nie widzę nic dziwnego. W końcu promuje tradycyjny model rodziny. A gdyby schował dziecko, dziś pisalibyście że się wstydzi swoich dzieci.

I nie mówcie że tak by nie było, bo by było🤷‍♂️

Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

W temacie o pogodzie ktoś napisał że jego kuzyn się powiesił.

A pisowska kanalia skomentowała że na Trzaskowskiego głosował i temu to żaden Grzesiu czy inny jakoś nie miał z tym problemu

Czemu tak mgliście?

Śmiało...po imieniu...

Opublikowano

Giertych złożył akces do PO .

https://www.facebook.com/watch?v=3184324218397747

Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „" Głupszym od nieuka jest głupiec głupiecuczony. uczony. MOLIER”

27 minut temu, Agrest napisał(a):

Ala ja tu widzę co innego.

Tu chodzi o mowę nienawiści.

Z trzaskiem byli dogadani i ustawa szybko by weszła. Karolek się postawił.

Więc uruchomiono najbardziej plugawy hejt atakujący najmłodsze dziecko. Celem jest by jednak do podpisania doszło a pieczenie będą dwie - pierwsza to sama ustawa a druga złamanie danego słowa iż Karol nie podpisze tejże ustawy.

Pewno kiedyś wyjdzie kto sponsorował tą kampanię. Kilku troli opłacono, a hieny same się zleciały.

Co do samego zaprezentowania rodziny to nie widzę nic dziwnego. W końcu promuje tradycyjny model rodziny. A gdyby schował dziecko, dziś pisalibyście że się wstydzi swoich dzieci.

I nie mówcie że tak by nie było, bo by było🤷‍♂️

W końcu promuje tradycyjny model rodziny. A gdyby schował dziecko, dziś pisalibyście że się wstydzi swoich dzieci.

Nie normalne jest dla niektórych rodzina .

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czemu tak mgliście?

Śmiało...po imieniu...

Przecież nie trzeba z imienia, wiadomo który to taki mądry 🤣 Coś go nie widać, pewnie na kolanach po podwórku zasuwa w tą i z powrotem aby tylko grad spadł i wymłócił przed germańcem xD

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 2
Opublikowano
17 godzin temu, mirro napisał(a):

Mnie tam z brydża najbardziej interesuje alkohol. Sama gra może być, ale nie musi.😂

Jak mawiał mój polonista, brydż to gra  dla inteligentnych i  salonowa, więc i można nawet wypada grać często. A jak to brzmi. Mam znów spotkanie koła brydżowego, czyż nie lepiej niż idę na wódkę? A jak rozum nie będzie domagał to jako pretekst kop-baśka tyż dobrze brzmi😉

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Taka u nas widać tradycja dostawało się rodzinie Wałęsy potem Kwaśniewskiego Kaczyńskiego Komorowskiego i Dudy dlaczego teraz ma być inaczej. Zmieniały się tylko strony z których leciało błoto. Ci którzy się tym lubują nie byli wcale mega kulturalni wobec Kwaśniewskich czy Komorowskich. Nie różnili się niczym od tych którzy obrzucali/obrzucają Kaczyńskich Dudów czy teraz Nawrockich.

To jest nie do porównania, rozwój cyfrowego świata i przede wszystkim dostępność zmieniła i skalę i i dała możliwość incjatywie oddolnej, nawet jak tylko na taką wygląda. Kiedyś zwłaszcza za Leszka i Olka to obrzucanie błotem musiało być odgórnie przez prasę, radio i telewizję. Dziś byle debil robi to z chęcią i to za darmo by odreagowywać życiowe frustracje.

Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

Chrześnica ks Jankowskiego.  Coś tam było z jej mężem i Lechu nie był na ślubie czy coś tam było. A to nie jej mąż zmienił nazwisko na Wałesa żeby kariere robić? Czy to młodszej?

A weź i idź zapytaj. Ważna jest konkluzja kolego. Ta cała pomroczność jasna to stan normalnie opisany w psychiatrii oni tego nie wymyślili. Bezczelnie oparli na tym linię obrony.

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał(a):

Teraz się wycofujesz jak ktoś Ci napisał prawdę? 

Nie ma tu żadnego usprawiedliwienia...Ale widzę że opamiętałem się jak w saganek ,,dostałeś " ostrym słowem. I powtórzę jeszcze raz...TO NIE SA NORMALNE ZACHIWANIA . Tyle w temacie . Cieszę się że myślimy jednak tak samo 👍 

Masz racje opamiętałeś się zrobiłeś z siebie głupka bo nie zrozumiałeś co czytasz.  Gdzie ja napisałem że to są normalne zachowania i to popiera? A że to w Polsce się dzieje to jest stwierdzenia faktu bo każdy wieże się dzieje ale nie poparcie. saganku.

Weź mi lepiej wytłumacz dlaczego wy ciągle na takim wkurwie i taka agresja u was?

11 minut temu, Takeda napisał(a):

To jest nie do porównania, rozwój cyfrowego świata i przede wszystkim dostępność zmieniła i skalę i i dała możliwość incjatywie oddolnej, nawet jak tylko na taką wygląda. Kiedyś zwłaszcza za Leszka i Olka to obrzucanie błotem musiało być odgórnie przez prasę, radio i telewizję. Dziś byle debil robi to z chęcią i to za darmo by odreagowywać życiowe frustracje.

A co to za różnica kto to robi jak hejtowanego jednakowo boli. Co jak przez gazetę i telewizje to się ktoś cieszy? Co ty wymyślasz hejt to hejt. I niestety ni em atu świętych. Po obu stronach sceny politycznej.

• Haha 1
Opublikowano
Agrest napisał:

Ty umisz czytać? Hejt to wina hejtującego, stary jest jeno ograniczony poznawczo. Chyba, że działał z premedytacją to i umysłowo ale to moja opinia. Ojca rolą jest obecnie naprawić głupotę własną i podłość innych. To piszemy.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież nie trzeba z imienia, wiadomo który to taki mądry 🤣 Coś go nie widać, pewnie na kolanach po podwórku zasuwa w tą i z powrotem aby tylko grad spadł i wymłócił przed germańcem xD

No niestety może wymodlić. Ten rok może być dynamiczny. Zastanawiam się czy reszty upraw nie ubezpieczyć. 

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

A co to za różnica kto to robi jak hejtowanego jednakowo boli. Co jak przez gazetę i telewizje to się ktoś cieszy? Co ty wymyślasz hejt to hejt. I niestety ni em atu świętych. Po obu stronach sceny politycznej.

ech... kolejny raz... nie zrozumiałeś

Opublikowano
2 godziny temu, galan99 napisał(a):

@Ulman myśli że jest Elitą elitarną patrzący na ludzi z wyżyn a tak naprawdę jest jak wyżej .

A jak mam patrzeć na takiego jak ty co nie potrafi na najprostsze pytanie odpowiedzieć? Motłoch za rewolucji Lenina też był przekonany o swojej wyższości a skończyło się tak jak wszyscy wiemy.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v