Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 godzin temu, Takeda napisał(a):

ale ten sam kurs i dwie różne stawki, toż to nie jest inkluzywne, jawna dyskryminacja kobiet pracy, co prawda od negocjowalnego afektu ale zawsze...

wiesz jak kiedys zarabialy smerffy ??

zatrzymywali w nocy taxi z mewka i albo kasa do kieszeni, albo taxi do dezynfekcji czyli nocka z glowy

2 godziny temu, Agrest napisał(a):

to wyniki z egzaminu ustnego-czyli widac prawo  i sprawiedliwosc w realu 😂..

pisemny z tamtego roku 

Średnie wyniki matury pisemnej z polskiego 2024.

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jest.

Sami zatrudniamy.🤷

To u was bogactwo rzekomo...tyle że go nie widać...🤭

a u was gdzie go widac ???

nie bede sprawdzal ile stron ogloszen o prace w promieniu 10 km -celowo nie daje u siebie krakowa..

bym pewnie ze smiechu padl .. 

wez sprawdz..

2 godziny temu, bezbarwny napisał(a):

Z poniemieckiej chałupy została tylko piwnica na kamiennym fundamencie. 
Drugi dom z klinkieru.  Zrobiony wieniec, wymieniony dach, podłogi, stolarka i instalacje, docieplony. 
W wioseczce i okolicy, nie ma domów niezamieszkanych. 
Może Ty i mieszkasz w regionie do którego od nas młodzi uciekają, ale to jak mieszkasz, z pewnością ów regionowi splendoru nie dodaje. Także zbastuj Chłopie z tymi przechwałkami i pisaniem „u nas, do nas”, bo Ty mentalnie, estetycznie i z pracowitości bardziej nasz, jak ich. 

ale jak mieszkam ?? to co swiry pokazuja to moja obora ...byc moze w polsce c tak domy wygladaja -na pewno u ciebie i ogarka 😂

co mlodzi beda u was robic ?? do zwierza strzelac czy grzyby zbierac ?

53 minuty temu, rocknrollnik1 napisał(a):

to słowa dawnego prlowskiego aktora J. Dobrowolskiego. Popadł w niełaskę u komuchów bo walił prawdę im w oczy, zwłaszcza po pijaku.

po trzezwemu to nie mial okazji..zapil sie na smierc.

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

celowo nie daje u siebie krakowa..

Oj to ja proszę o wybaczenie w imieniu własnym i współforumowiczów. Nie wiedzieliśmy, że Waćpan z Krakowa, a te fotki twojej posiadłości co wrzucał @Bogdan_ja to z jakiej dzielnicy można wiedzieć? Byłem w Krakowie co prawda tylko raz i to w celach biznesowych, ale może z okien Sheratona przez przypadek ujrzałem? Ale może jeszcze kiedyś będę miał po drodze to i zajrzę zobaczyć skansen krakowski, może mnie urzeknie, bo smok wawelski to przereklamowany badziew.

Były swego czasu znane słynne krakowskie dziady, ale to mi się wydawało, że jednak chodziło o sztukę teatralną nie ciebie...

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

To zależy jak skończy.- Jak za łapówki kupi posiadłość w Szwajcarii i będzie chodził po telewizjach to będzie autorytetem. Jak za lewą kase założy 17 kont i dostanie kilkanście mieszkań ale za to zabije go jakiś oszołom to będzie bohaterem.

No to Nawrocki raczej na złodzieju skończy bo ani na autorytet ani na bohatera zadatków nie ma.

Godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie wygrywa się następnych wyborów, jeżeli po przegranej obraża się wszystkich w koło.

Lud wszystko zapomni jak się go odpowiednio poszczuje 

55 minut temu, witejus napisał(a):

Oj człowieku, gdyby wszystkie głowy państwa były takimi typami to świat byłby idealny.

Anna Wanna😆

Tak, byłby z pewnością- dla anarchistów 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, jacus napisał(a):

wez sprawdz..

W jakim celu?

Ja nie szukam lepszego samopoczucia w czytaniu statystyk jak ty...

Rozejrzyj się w obrębie obejścia i zastanów się czy to Polska A...😆

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Tak, byłby z pewnością- dla anarchistów 

dla anarchistów? Nie żartuj Nawrocki jest antytezą ruchu anarchistycznego, zwłaszcza tego czystego pierwotnego z pod znaku Kropotkina czy Bakunina

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał(a):

Miałem mu to już kiedyś pokazać ale z nim rozmowa...

Patrzeć tylko z góry 

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to wszystko zmienia....🤭

Fajne takie podejście...widać że żeś katolik i miłość do bliźniego zawsze z ciebie się wylewa....😆

A gdzie jest napisane oko za oko...?

Opublikowano
13 minut temu, Ulman napisał(a):

Lud wszystko zapomni jak się go odpowiednio poszczuje 

Ludzie nie zapominają i nie są głupi jak uważają pseudoelity z PO. Przypominajka sprzed 10 lat - te same błędy - pycha, buta, insynuacje i obrażanie rodziny. Efekt ten sam.

https://www.facebook.com/share/v/19B4TTEAmp/

Szacun że ktoś zmontował taki film. Mógł by zrobić z obecnej kampanii. Prawie to samo i "nic się małpy nie nauczą".

Podobnie po przegranej - jakieś insynuacje, obrażanie ludzi którzy głosowali na kontrkandydata, zero pokory. Jota w jote to samo.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ludzie nie zapominają i nie są głupi jak uważają pseudoelity z PO. Przypominajka sprzed 10 lat - te same błędy - pycha, buta, insynuacje i obrażanie rodziny. 

Są głupi i zapominają. Gdyby tak nie było to ani PIS ani PO już by nie istniało 

3 minuty temu, galan99 napisał(a):

A to nie on powiedział że rolnicy to frajerzy?

Opublikowano

nawet dudu wyjaśnił naszczalnika 🤣

""Żeby powstał jakikolwiek nowy rząd, to najpierw ten, który jest, musi upaść — powiedział we wtorek prezydent Andrzej Duda, który przebywa z wizytą na Litwie. Odniósł się w ten sposób do pomysłu prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, który zaproponował utworzenie rządu technicznego.""

Opublikowano
5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

U Żydów?🤔

W starym testamencie w księdze kapłanów 

Opublikowano
3 minuty temu, Ulman napisał(a):

Są głupi i zapominają. Gdyby tak nie było to ani PIS ani PO już by nie istniało 

To jeżeli zwykli ludzie zapominają twoim zdaniem to chyba politycy powinni pamiętać. Na tym filmie są prawie te same twarze co teraz w polityce. Czemu robią to samo?

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Czyli dobrze gadam.

Jest jeszcze w Ewangelii Mateusza nowy testament ale całkiem brzmi odwrotnie, jak ktoś wymierzy ci policzek nadstaw mu drugi...