Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapamiętałem tytuł i przeładowałem "gugiel niusa" i znikło ale sam tytuł wystarczy
- "Słowacy lecą do moskwy Polska zamyka przestrzeń powietrzną"

se kto chce to wyszuka

no jaja jakieś w tym NATO
Słowaki do karceru?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał(a):

w koncu jego zona doznala niepokalanego poczecia[zupelnie jak martuska] wiec idealnie sie wpasowuje...

jak dla mnie zbyt prymitywne aby było zabawne
przestań się opindalać umysłowo bo stać Cię na lepsze
zaspany czy co?

nawet nie dociekałem pod czyim to było adresem

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
mirro napisał:

14 minut temu, dysydent napisał(a):

ja jeszcze nie odważę się prognozować wyników
zatem mamy już jakieś typy i ...

Iiiiii wczoraj PiSowcy nieśmiało zaczęli przebąkiwać że Metzen to nawet bardziej im się widzi jak ich obecny obywatelski kandydat.😂

eyye... to nie jest tak, że PiS wypali kandydata na ostatnią chwilę, żeby nie było, że podmienili jak kiedyś PO?

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał(a):

eyye... to nie jest tak, że PiS wypali kandydata na ostatnią chwilę,

Ale z Metzenem to może być jednak efekt podziału w samym PiS.

Opublikowano
mirro napisał:

2 minuty temu, jacus napisał(a):

w koncu jego zona doznala niepokalanego poczecia

Znowu listonosz?😂

Aleee żeee, komputer? Strona fufufajna jakaś?

• Haha 1
Opublikowano

nie moja sprawa ale w KO też mają problemy kadrowe skoro przegrywa wystawili kolejny raz

w/g moe to już Sikorski miałby większe szanse
bardziej wyrazisty i - nazwę - uniwersalny

• Thanks 1
Opublikowano
mirro napisał:

Ale z Metzenem to może być jednak efekt podziału w samym PiS.

Dziś były MON Błaszczak znów sobie mocno prawicą pysk nacierał - a to vicek przecież... Niewiem, jednak wiosny poczekam.

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

PO ma wprawę w zamienianiu a Rafałek nie za bardzo się stara , PIS-owi na razie Trzaskowski nie przeszkadza pewnie mają coś na niego i czekają do ostatniej chwili

Jak nie odpalili tego czegoś w 2020 gdzie Duda był naprawdę blisko utraty stołka i gdyby kampania była uczciwa to kto wie. To już teraz nic nie odpalą na Trzaskowskiego.

Opublikowano
Teraz, DTaras napisał(a):

Dziś były MON Błaszczak znów sobie mocno prawicą pysk nacierał -

Słyszałem to. Ale tak wycierał, jakby nigdy MONem nie był i nie wiedział że miny w RBLu na magazyny były rozładowywane, czyli trza po kolei ekipę rozliczyć z rozładunku i meldunku o stanach magazynowych. Ale faktycznie może nie wiedzieć jak to wygląda, bo się jeno piknikami zajmował za swego szefowania.🤣

Opublikowano
mirro napisał:

Teraz, dysydent napisał(a):

nie moja sprawa ale w KO też mają problemy kadrowe skoro przegrywa wystawili kolejny raz

Też tak to wygląda.

W frekwencje nie mają wiary. Na figuranta (bo czymże prezydent jest?) Trzaskowsky pasuje. Sikorski? Jako emeryt czemu nie...

Opublikowano (edytowane)

Hubert. ,Jest za wcześnie na fajerwerki , ludzie do maja zapomną , ktoś pamięta o kolegach Nawrockiego ? Pewnie mało kto , a na 2 tyg . Przed wyborami kilka % by stracił przez ziomków swoich 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
mirro napisał:

Dziś były MON Błaszczak znów sobie mocno prawicą pysk nacierał -

Słyszałem to. Ale tak wycierał, jakby nigdy MONem nie był i nie wiedział że miny w RBLu na magazyny były rozładowywane, czyli trza po kolei ekipę rozliczyć z rozładunku i meldunku o stanach magazynowych. Ale faktycznie może nie wiedzieć jak to wygląda, bo się jeno piknikami zajmował za swego szefowania.🤣

Taaa... dymisjami na lewo i prawo rzucał. Ja nadal twierdzę, że miny przyjechały bez papieru a papier ktoś przez telefon dyktował... Było - MINęło...

Opublikowano

e miny przyjechały bez papieru a papier ktoś przez telefon dyktował... Było - MINęło...

Aaaaa kiedy było inaczej?🤣 Przecież kolejarz asygnaty z parowozu nie przynosi na magazyn.😂

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, DTaras napisał(a):

Taaa... dymisjami na lewo i prawo rzucał. Ja nadal twierdzę, że miny przyjechały bez papieru a papier ktoś przez telefon dyktował... Było - MINęło...

w Polsce na partactwie i opilstwie kampanią negatywną za daleko nie zajedzie i rzeczywiście szybko sprawa przygaśnie

"zdarzyło się" "umarłemu się nie zdarzy" i kilka podobnych powiedzonek na samym czele z już wycierusem - "Polacy nic się nie stało"
My się partaczy nie boimy już bardziej większej solidności bo może się okazać że lepsza od naszej ;)

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Zresztą - mają te MILe to by se mogli już zacząć wysyłać pliki to oprogramowania skaner a czipów. Kutwa - w marketach każde gacie mają czipa a tu problem paczki ogarnąć.

O masz... "Ten się nie myli co nic nie robi" jeszcze.

Opublikowano
20 minut temu, jarecki napisał(a):

Hubert. ,Jest za wcześnie na fajerwerki , ludzie do maja zapomną , ktoś pamięta o kolegach Nawrockiego ? Pewnie mało kto , a na 2 tyg . Przed wyborami kilka % by stracił przez ziomków swoich 

Myślisz, że w maju nikt nie przypomni nie wygodnych Nowgrodzkiemu faktów? Myślisz, ze do maja zmieni swoją drętwą gadkę? Pytanie czy w maju na niego jeszcze czegoś nie odpalą? Trzaskowskiemu jak by miał co z przeszłości już dawno by wyciągnęli a tutaj wciąż jest zagadka. Oczywiście co do wygranej wszystko jest możliwe. 

Opublikowano
35 minut temu, mirro napisał(a):

Znowu listonosz?😂

i to chyba wloski..

oni sie spotkali na sprzataniu hotelu  we wloszech,byla juz wtedy wciazy.

32 minuty temu, jarecki napisał(a):

Będzie kolejny spadek dzietności , podobno w poczcie Polskiej zwolnienia 🙃

u nas listonoszka od lat...

w sasiednim rewirze wlasnie listonosz sie rowiodl..ale jemu w glowie tylko konie..

31 minut temu, dysydent napisał(a):

jak dla mnie zbyt prymitywne aby było zabawne
przestań się opindalać umysłowo bo stać Cię na lepsze
zaspany czy co?

nawet nie dociekałem pod czyim to było adresem

lewicowcy normalnie przed slubem sie ryckaja.. wsrod prawicowcow tylko niepokalane poczecie wchodzi w gre...

ale szacun za to ze wzial sobie mloda dziewczyne z przychowkiem i nie bal sie rodzicielstwa.

Opublikowano
4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Myślisz, że w maju nikt nie przypomni nie wygodnych Nowgrodzkiemu faktów? Myślisz, ze do maja zmieni swoją drętwą gadkę? Pytanie czy w maju na niego jeszcze czegoś nie odpalą? Trzaskowskiemu jak by miał co z przeszłości już dawno by wyciągnęli a tutaj wciąż jest zagadka. Oczywiście co do wygranej wszystko jest możliwe. 

Trzaskowski będzie wymieniony .

• Haha 2