Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Tyle ich pis wpuścił i nie płaciłeś i teraz nie płacisz.  Na tym polega właśnie wasza ciemnota pis wpuścił do PL tylu imigrantów na legalnych wizach i was potem niby straszył, że Tusk będzie wpuszczał.

Ty dalej jesteś głupi, nic ci nie pomogło, dalej odwracasz kota ogonem.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Kler

Jeśli dla ciebie ksiądz jest pasożytem to wszyscy ci co nie pracują fizycznie rękami, czyli cała sfera budżetowa to też pasożyty, o ile wiem to twoja żona pracuje w jakimś urzędzie, czyż nie?

Opublikowano
1 minutę temu, witejus napisał(a):

Jeśli dla ciebie ksiądz jest pasożytem to wszyscy ci co nie pracują fizycznie rękami, czyli cała sfera budżetowa to też pasożyty, o ile wiem to twoja żona pracuje w jakimś urzędzie, czyż nie?

Przekręcasz i mocno konfabulujesz....od dawna na kler mówi się czarni.

Żadna nowość.🤷

Opublikowano
Godzinę temu, hubertuss napisał(a):

Wmawiaj se ,ze wyje jak ci tak lepiej. Po waszych wpisach widzę, że choć wygraliście dalej agresja i kije w tyłkach. Może i dni Tuska są policzone i zobaczymy kto się bezie wtedy śmiał. 

Wygraliście a w twoich wpisach widzę frustracje. Ja pisze spokojnie a ty od rana agresywny jakiś. Ciemnota boli co.

Image

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, nie napisał(a):

Dzień Dobry :D 

PO-konaliśmy PO-paprańców :D 

Noo, ci z targowicy przekupieni przez ruskich i kler zapewne to samo powiedzieli...

Opublikowano
8 minut temu, witejus napisał(a):

to że pasożytem to pół biedy bo pasożyty to naturalne zjawisko w Przyrodzie. Ksiądz jest czymś gorszym bo oczekuje jszcze całowania po łapch za swe pasożytowanie jakoby pozytywistyczna praca była czymś gorszym od "niebieskoptakowania"

• Like 3
  • Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał(a):

Wstawiłeś pedryla żeby się prezesowi przypodobać?

żeby zobaczyć wycie przegrywów :D i żeby mogli pokazać jacy są żałośni i prymitywni :D 

a teraz możecie oddać hołd :D 

Image

Opublikowano (edytowane)

niczego nie zdziała ,uratował tylko sobie tyłek ....teraz Tusk będzie miał wymówkę i będą zwalać że prezydent przeszkadza we wszystkim i nic w zasadzie sie nie zmieni ....ta wygrana działa na niekorzyść pisu w przyszłych wyborach do parlamentu ,zyska konfederacja która z nikim się nie dogada bo jej program to totalna wywrotka wszystkiego a na to żaden ewentualny  koalicjant  nie pójdzie 

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

niczego nie zdziała ,uratował tylko sobie tyłek ....teraz Tusk będzie miał wymówkę i będą zwalać że prezydent przeszkadza we wszystkim i nic w zasadzie sie nie zmieni ....

A no nie wiele się zmieni, dalej będziemy oglądać debilny uśmiech, jąkanie po angielsku na kleczkach przed trumpem na minutowej sesji. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

teraz Tusk będzie miał wymówkę i będą zwalać że prezydent przeszkadza we wszystkim i nic w zasadzie sie nie zmieni

ale taka była retoryka do tej pory , i o ile w tradycyjnej telewizji taka narracja  się przyjeła to jest wysyp mediów internetowych które  stwierdziły żę tych ustaw KO nie ma , prezydent mało wetował bo nie miał co wetować i ludzie to wiedzieli 

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

ale taka była retoryka do tej pory , i o ile w tradycyjnej telewizji taka narracja  się przyjeła to jest wysyp mediów internetowych które  stwierdziły żę tych ustaw KO nie ma , prezydent mało wetował bo nie miał co wetować i ludzie to wiedzieli 

to był fakt ...postawili że poczekają na swojego no i poczekają 🤣

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

niczego nie zdziała ,uratował tylko sobie tyłek ....teraz Tusk będzie miał wymówkę i będą zwalać że prezydent przeszkadza we wszystkim i nic w zasadzie sie nie zmieni ....ta wygrana działa na niekorzyść pisu w przyszłych wyborach do parlamentu ,zyska konfederacja która z nikim się nie dogada bo jej program to totalna wywrotka wszystkiego a na to żaden ewentualny  koalicjant  nie pójdzie 

Nikogo już nie zamkną? Jak mi przykro😁

Opublikowano
30 minut temu, witejus napisał(a):

Ty dalej jesteś głupi, nic ci nie pomogło, dalej odwracasz kota ogonem.

Możesz sobie tak psica ale na ulicy widać kto wpuszczał kolorowych.

12 minut temu, nie napisał(a):

żeby zobaczyć wycie przegrywów :D i żeby mogli pokazać jacy są żałośni i prymitywni :D 

a teraz możecie oddać hołd :D 

Image

Ty możesz sobie oddawać mu hołd dla mnie będzie tym kim był przed wyborami. Tego ludziom z głów nie wymażesz.

Teraz, ciapek102 napisał(a):

Nikogo już nie zamkną? Jak mi przykro😁

Nie ma się z czego cieszyć Zwyciężyła mentalność chłopa pańszczyźnianego u wyborcy pisu. Wyborca pisu musi mieć pana nad sobą a pan może robić co chce.