Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Rozumiem że parasz się sutenerstwem?

Ja nie, ale pewien taki kandydat PiSowski już tak ...

2 minuty temu, witejus napisał(a):

Żebyś wiedział, lepszy przepychacz o takiego niezguły.

I mamy pierwszego mądrego który by zagłosował na ten przepychacz xD 

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

pewien taki kandydat PiSowski już tak .

Podaj sygnaturę akt, dot prawomocnego wyroku, lub nie rób kłamcy i idioty z siebie.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, galan99 napisał(a):

Wyraźnie stwierdził jednak, że nie widzi powodów do głosowania na Rafała Trzaskowskiego.

Ale pewnie tez nie widzi powodów aby na Trzaskowskiego nie głosować. Normalnie Mistrz Joda chętnie przyjąłby go na swego padawana bez zbędnej zwłoki.

Opublikowano (edytowane)

Dla was nawet jakby był wyrok sądu w trybie wyborczym to by było, że sędziowska kasta uwzięła się na kryształowo czystego kandydata xD 

Tryb wyborczy, 48h i by udowodnił że jest niewinny. Wtedy mógłby pokazać, że się na niego uwzięli, normalnie 2-3% myślę że murowane ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Teraz, witejus napisał(a):

Ale NIEMA, więc jesteś kłamcą jak ryży i jego kamraci.

Mógł Don Alfonso w 48h udowodnić że jest niewinny, mieć na to papiery, no dlaczego tego nie zrobił skoro jest niewinny 🤭

Opublikowano

Mógł Don Alfonso w 48h udowodnić że jest niewinny,

Akurat nie mógł, bo tryb wyborczy dotyczy tylko agitacji wyborczej ,a nie zmyślonych przez deronet artykułów, poza tym niemożliwe jest rzetelne rozpatrzenie takiej sprawy w 48 godzin. IDŹ I NIE KŁAM WĘCEJ.

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, hubertuss napisał(a):

NO raczej gorzej UK już powoli szuka zbliżenia z UE. Odnowili Erazmusa. UK dopuściło rybaków z UE na swoje łowiska w zamian za złagodzenie warunków handlu.

Czas telewizji ogólnie się kończy. Młodzi mają telewizje w telefonie w Internecie i nie jest to ani tvn ani republika czy tvp.

Jaki pakt imigracyjny? Przeszkadza ci wydumana bzdura ale jak pis rozdawał wizy i sprowadzał do PL dziesiątki tys emigrantów to ci nie przeszkadzało. LGBT to margines zgody na głupoty ujni podpisywał Morawiecki jak fit for 55 Wojciechowski zielony ład itd.

Z Nawrockim na pewno przegra. 2,5 roku chaosu wojny polsko polskiej.

Jak się wydało to mi przeszkadza, ale teraz rządzi rudy i dołoży kolejnych migrantów, i po co nam potrzebni ? Mało mamy problemów z Ukrami . 

Opublikowano

Sam widzisz że jesteś winny,

Potrafisz coś więcej niż tylko wklejać głupawe uśmieszki?

Zabrakło kłamstw że już do mnie się czepiłeś?kłamczuchu.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, witejus napisał(a):

Ale NIEMA, więc jesteś kłamcą jak ryży i jego kamraci.

Max szczęście nie kłamie Nawrocki...bo bym nie wiedział komu uwierzyć ..

Szczery do... bólu...tylko wersje zmienia ..se..

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Potrafisz coś więcej niż tylko wklejać głupawe uśmieszki?

Zabrakło kłamstw że już do mnie się czepiłeś?kłamczuchu.

No równo wam to idzie..

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jak się wydało to mi przeszkadza, ale teraz rządzi rudy i dołoży kolejnych migrantów, i po co nam potrzebni ? Mało mamy problemów z Ukrami . 

Morawiecki sciągał imigrantów niszczyli rolnictwo ściągając towary z UA zgadzali się na głupoty z unii jak tu ktoś psiał te ekologiczne. Dla ciebie to nic ale to, że może wg waszych wydumek Tusk coś zrobi jest ważniejsze. niż to co zostało zrobione przez pis na naszą niekorzyść.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
18 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

I mamy pierwszego mądrego który by zagłosował na ten przepychacz xD 

Od lat się tłumaczy , że Tusek jest  pro Niemieckim "  popychaczem" a dalej na niego głosują, gdzie sens , gdzie logika.😁

• Like 2
Opublikowano
Teraz, andrzej78 napisał(a):

że Tusek jest  pro Niemieckim "  popychaczem" a dalej na niego głosują

Wolisz ruska?

Tak czułem...

Modlisz się pewno też do żyda,

Ale Hitlera pochwalisz?

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Ja?😆

No jak uważasz że nie, to siexsorzeczal nie będę...

Opublikowano
2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

@nietakie dyrdymały, że jakaś dziennikarka słyszała coś niby od jakiejś osoby to ty możesz takim głąbom jak ty sam pociskać.

2 godziny temu, hubertuss napisał(a):

A o co mogło chodzić manipulatorowi jak nie o jakieś zmyślone bajki, że jakaś dziennikarka od jakiejś osoby. itd.

jak ciebie nie nazwać idiotą, no jak?

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Wolisz ruska?

Tak czułem...

Zadajesz pytanie i.... sam sobie odpowiadasz? Wszyscy zdrowi.  ??

Ani Ruska ,ani Niemca . Ponad 80 lat temu Niemcy byli dokładnie tym samym czym dziś są Ruskie.  Nie mam zaufania  i nie tylko ja do tych nacji. 

• Like 1
Opublikowano
Strongman napisał:

Ostatnio było 49 dla Trzaskowskiego do 51 dla Dudy

Tera se wyprodukowali Dudowego bliźniaka a stare sztuczki jak widać działają to pewno będzie podobnie. Nawet osiwiał jak Duda od początku kampanii.

Opublikowano
Tomasz0611 napisał:

1 godzinę temu, DTaras napisał(a):

piszczołów się nie boisz?

A dlaczego się bać. To bezpieczne i pożyteczne zwierzęta ;)

Owady. Moze coś z akacji przyniosą...