Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
58 minut temu, jarecki napisał(a):

jak się skończy wojna to bedziesz sam sobie te truskawki plewił , w tej chwili gospodarstwa na ukrainie mają problem z pracownikami bo ich jest brak 

Liczy na tych czarnych co mu niemce przyślą

• Haha 2
Opublikowano

akurat sporo ich pracuje w okolicy firma z minska maz. wygrała przetag na budowe sciezki i pracują emigranci z afryki , chociaż nie sa aż tak czarni to możę z bliskiego wschodu 

Opublikowano
mirro napisał:

2 godziny temu, racyl napisał(a):

Znaleźli kiboli od nawrockiego z przed prawie 20 lat z ustawki w lesie a ci nie mogą namierzyć choć jednego migranta sprowadzonego przez pis ?

Jak to jest ? gdzie oni są ?

Przecież pisałeś sam że zakopani w lesie. A że las duży i znaleźć będzie trudno.😂Ja myślę że oni w pandemii specjanie te lasy pozamykali żeby spokojnie imigrantów pozakopywać.😂

w lesie źle się kopie bo są korzenie.

Opublikowano
Godzinę temu, robert1226 napisał(a):

To jest typowe myślenie pisowskirgo nieudacznika za mocznik 6000 i zwróciła mu parę groszy a ten cymbał i tak leci i na gangusa głoduje bo mu pisda , tak właśnie pis kupował głosy id patologi.

Tak bo Kaczyński rano wstaje i mówi dziś zrobimy mocznik po 6k to tylko kaczki wina i obajtka. A nie geopolityki, pandemii wirusa, wojen itp itd. A mówią że wyborcy PiSu tępi 

Opublikowano
8 minut temu, Wpaw napisał(a):

Tak bo Kaczyński rano wstaje i mówi dziś zrobimy mocznik po 6k to tylko kaczki wina i obajtka. A nie geopolityki, pandemii wirusa, wojen itp itd. A mówią że wyborcy PiSu tępi 

Bo tak było ceny regulowane były sztucznie według potrzeb pisu .

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

ciekawe jak w realu wygląda , bo na foto mnie sie podoba w miasteczku sąsiednim jest klub motocyklowy nawet sasiad nalerzy do niego        MAD MOOSE ŁOCHÓW 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
50 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty nie rozumiesz, czytasz głupie artykuły w internecie i na podstawie tego budujesz swoją wiedzę ... I jeszcze piszesz że Ukraińcy będą pracować w Rosji bo tam płacą, już widzę jak po wojnie pędzą pracować u Putina ...

Ja tam truskawkę głównie handluje z drobnymi handlowcami, przyjezdza np bus z Olsztyna, mają kilka zieleniakow, w sezonie po 700-800 łubianek potrafią brać ...

Po ilu latach Polacy zaczęli pracować w Niemczech i Austrii?

Znajomy na robotach się nauczył języka to potem NRD był majstrem na budowach..

14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie rozleciał, ale chcę coś nowego.

Ja mam jeszcze czas. W sumie 2 miejsca do wyboru.czy przy głównej alei czy pod murem.. z góry lepszy widok i towarzystwo lepsze,rodzice księdza.powstaniec styczniowy

A na dole  taki co Familiadę wygrał i ten co ponad 100 pomników JP2 odlał 

Wybór trudny

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jacus napisał(a):

Po ilu latach Polacy zaczęli pracować w Niemczech i Austrii?

Od was z Golicji to pewnie bardzo szybko, patrzyli aby jak uciec z tej biedy xD Wreszcie zobaczyli prawdziwa cywilizacje, a nie kupę gówna przed drzwiami od chałupy ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
30 minut temu, Wpaw napisał(a):

Ooo teraz nagle narracja się zmieniła, a kto zasiadał w azotach i w orlenie?

Po co były te strajki, kto je organizował, 3 lata temu płakaliście jaki to rząd niedobry, a teraz zadowoleni, że wszystkich dymał po kolei jak leci?

Niekontrolowany import zboża od ukrów i zielony ład, to też nie zasługa jaśnie panującego wielkiego wodza?

Opublikowano
26 minut temu, robert1226 napisał(a):

Bo tak było ceny regulowane były sztucznie według potrzeb pisu .

Tak bo dzięki wysokim cenom mieli lepsze poparcie. Popełniali dużo błędów ale nie tyle co teraz robi Ruda ekipa.

Opublikowano
9 minut temu, nie napisał(a):

Image

Z wiekiem człowiek nabiera ponoć mądrości i doświadczenia, ale na starość głupieje. Więc wszystko się zgadza. 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

Ooo teraz nagle narracja się zmieniła, a kto zasiadał w azotach i w orlenie?

Po co były te strajki, kto je organizował, 3 lata temu płakaliście jaki to rząd niedobry, a teraz zadowoleni, że wszystkich dymał po kolei jak leci?

Niekontrolowany import zboża od ukrów i zielony ład, to też nie zasługa jaśnie panującego wielkiego wodza?

Mówię że popełniali dużo błędów. 

Rozmawiałem z kolegą co pracuje w mesko Skarżysko. Mówi że jak wygra Trzaskowski koniec z  produkcja, wszystkie elementy podzespoły sciagaja z Niemiec.

Opublikowano
1 godzinę temu, Strongman napisał(a):

za***iscie mi się podoba nie jakiś ciota.

Aż starych dziadków zawiozę na wybory.

Ale dowody osobiste dasz im przed lokalem?😂

Opublikowano
3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Rozmawiałem z kolegą co pracuje w mesko Skarżysko. Mówi że jak wygra Trzaskowski koniec z  produkcja,

Co ma Prezydent RP do MESKO?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v